- 14 Eylül 2024
- 744
- 2.674
- 28
- 20
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Ailem her ay yaklaşık 30bin lirayı gözden çıkarır diyorsan git tabi. Bölümünü de istiyorsan senden mutlusu yokAilem karışmıyor. Nere olursa git dediler . Anne babamla konuştum . Hatta benden çok hevesliler. Annem. Internetten birsürü valiz bakıyor.aylik gelirimiz iyi şükür. Olmadı ben oralarda yarı zamanlı çalışırım. İş bulması kolay bir yer diye duydum. Başka bölüm istemiyorum. Biran önce mesleğe atılmak istiyorum. Dgs zor olsa bile yapamasam bile en azından bir mesleğim olur . Napayım her yer pahalı.
3km uzaklıkta. 3 saatte şehir değiştirilir :)Merkeze 3 saat uzaklıkta yazıyor internette . Bana biraz uzak geldi. Ben mi yanlış girdim acaba
Okulla deniz arası çok değil 3-4 km mesafede, Muttaşlar var onunla ulaşım sağlanır ama Afyondayım dediğiniz için yazıyorum, Datça kira ve geçim olarak Afyon’dan pahalıdır onu bilerek hareket ederseniz iyi olur, Afyon yeme içme olarak daha ucuz diye biliyorum aynı ucuzluğu Datça’da bulamazsınız keza Marmaris’te de pahalı.Afyondayım
gebito acaba Datça merkeze mi uzak sanarak yazdı konu sahibi3km uzaklıkta. 3 saatte şehir değiştirilir :)
Datça marmarise 1 saat uzaklıkta.
Merkeze 3 saat uzaklıkta yazıyor internette . Bana biraz uzak geldi. Ben mi yanlış girdim acaba
gebito acaba Datça merkeze mi uzak sanarak yazdı konu sahibive evet 3 saatte şehir değiştiriyorsunuz Ege’de :)))
Bana merkeze çok uzak dediler . Hatta youtubede bir tane hesap bana 3 saat demişti. Benim de kafam karıştı. Merkezden kastınız ne acaba . Mugla merkeze mi ? Kusura bakmayın bilmiyorum hiç gitmeyincegebito acaba Datça merkeze mi uzak sanarak yazdı konu sahibive evet 3 saatte şehir değiştiriyorsunuz Ege’de :)))
Babam tercih yap belli olsun neresi çıktığı. Götürüp gezdireyim dedi. Afyondan otobüs kalkıyor mu arastiracagim.teşekkür ederimŞimdi haritalardan baktım, Aydın merkeze 3 saat :))
Bu 3 saat bilgisi yanlış yani, ona takılma :)
atlayıp bir otobüse gitme imkanınız var mı? Yerinde görseniz. Biz tatilde datçayı çok severiz ama kışını, öğrencilik hayatını hiç bilmiyorum.
Babam tercih yap belli olsun neresi çıktığı. Götürüp gezdireyim dedi. Afyondan otobüs kalkıyor mu arastiracagim.teşekkür ederim
Muğla merkeze uzaklığını söylemişlerdir, buralarda merkez denilince Büyükşehir merkezinden bahsetmiş oluyorlar, Muğla merkez mesela, Datça Marmaris Bodrum vs ilçeleri.Bana merkeze çok uzak dediler . Hatta youtubede bir tane hesap bana 3 saat demişti. Benim de kafam karıştı. Merkezden kastınız ne acaba . Mugla merkeze mi ? Kusura bakmayın bilmiyorum hiç gitmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?