- 30 Aralık 2009
- 23.343
- 92.490
- 1.123
- Konu Sahibi Ahuasya923
Kendisi çok ta yeni nesil sayılmaz ki ahahahaDate, yani randevu. Yeni neslin bir kısmı böyle konuşuyor evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi çok ta yeni nesil sayılmaz ki ahahahaDate, yani randevu. Yeni neslin bir kısmı böyle konuşuyor evet.
Kendisinden 1 yaş büyüğüm. Bu yoruma bir miktar incindim.Kendisi çok ta yeni nesil sayılmaz ki ahahaha
Öyle be tatlısı.Kendisinden 1 yaş büyüğüm. Bu yoruma bir miktar incindim.![]()
Yorum sahibi yeni nesil diye dedim öyle. Haklisin, eskidik artık.Öyle be tatlısı.
38 yasındayım bu arada he
Yeni nesil diye ben 20 ve altı için kullanıyorum :jajkdsndn
Bu date den artik sana month olmaz years olmazMerhaba kızlar. İçimi dökmek istiyorum. Ben 2 hafta öncesine kadar bi çocukla konuşuyodum. Sonra buluşmaya karar verdik. Buluştuk çocuk çok konuşkandı. Gayet eğlendik. Keyifli bi dateydi. Ayrıldıktan sonra bana bi soğuma geldi hiçbir şey yokken. Nedenini bende bilmiyorum ama bi anda konuşurken soğuk yapmaya başladım. Bir kaç gün sonrada konuşmayı tamamen bıraktım. Ben konuşmayınca o da bıraktı. Bu arada bizim ortak arkadaşlarımız vardı ama yüzyüze hiç görüşmemiştik. İnstagram sayfasında da çok yüzü gözükmüyodu. Ama ben zaten tipini çok da umursamamıştım. Onu bıraktığımdan beri başka kimseyle konuşmamaya başladım.
Sanki boşluktaymışım gibi gelmeye başladı. Yalnızmışım gibi. Bilmiyorum. Geçen bi arkadaşımla kojuşuyordum. Bu çocuğu anlattım. Bana yanlış yaptığımı söyledi. Ben çocuğu ilk buluşmadan bi gün sonra bırakınca çocuk doğal olarak onu tipini beğenmeyip bıraktığımı sanmış. Bunu ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Bunu duyduğumdan beri vicdanazabı çekiyorum. Tekrar yazmak istiyorum ama bilmiyorumda. Size danışmak istedim sizce napıyım.
Lisede öğretmenim. Öğrencimi dinliyor gibi hissettim.Merhaba kızlar. İçimi dökmek istiyorum. Ben 2 hafta öncesine kadar bi çocukla konuşuyodum. Sonra buluşmaya karar verdik. Buluştuk çocuk çok konuşkandı. Gayet eğlendik. Keyifli bi dateydi. Ayrıldıktan sonra bana bi soğuma geldi hiçbir şey yokken. Nedenini bende bilmiyorum ama bi anda konuşurken soğuk yapmaya başladım. Bir kaç gün sonrada konuşmayı tamamen bıraktım. Ben konuşmayınca o da bıraktı. Bu arada bizim ortak arkadaşlarımız vardı ama yüzyüze hiç görüşmemiştik. İnstagram sayfasında da çok yüzü gözükmüyodu. Ama ben zaten tipini çok da umursamamıştım. Onu bıraktığımdan beri başka kimseyle konuşmamaya başladım.
Sanki boşluktaymışım gibi gelmeye başladı. Yalnızmışım gibi. Bilmiyorum. Geçen bi arkadaşımla kojuşuyordum. Bu çocuğu anlattım. Bana yanlış yaptığımı söyledi. Ben çocuğu ilk buluşmadan bi gün sonra bırakınca çocuk doğal olarak onu tipini beğenmeyip bıraktığımı sanmış. Bunu ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Bunu duyduğumdan beri vicdanazabı çekiyorum. Tekrar yazmak istiyorum ama bilmiyorumda. Size danışmak istedim sizce napıyım.
Problem 16 yaş problemi ama yaş 26 görünüyor. Yaşı yanlış mı girdin acaba?Merhaba kızlar. İçimi dökmek istiyorum. Ben 2 hafta öncesine kadar bi çocukla konuşuyodum. Sonra buluşmaya karar verdik. Buluştuk çocuk çok konuşkandı. Gayet eğlendik. Keyifli bi dateydi. Ayrıldıktan sonra bana bi soğuma geldi hiçbir şey yokken. Nedenini bende bilmiyorum ama bi anda konuşurken soğuk yapmaya başladım. Bir kaç gün sonrada konuşmayı tamamen bıraktım. Ben konuşmayınca o da bıraktı. Bu arada bizim ortak arkadaşlarımız vardı ama yüzyüze hiç görüşmemiştik. İnstagram sayfasında da çok yüzü gözükmüyodu. Ama ben zaten tipini çok da umursamamıştım. Onu bıraktığımdan beri başka kimseyle konuşmamaya başladım.
Var da o zaman havalı(!) olmuyor.Neden date yazıyorsunuz?bunun turkce karşılığı yok mu?
Vallahi bende anlamadım. Date ne diye Googledan baktım. Bu hayata çookkk geriden geliyorum. Ya da biz gidin ben arkadan takip ediyorum.Sevgili konu sahibi; aşağıda yazacaklarımın sizinle hiçbir ilgisi yoktur.
Keyifli bir date'ydi.
Sonra soğuk yaptım...
Uyum sorunu yaşıyorum, bilen varsa beni ne olur aydınlatın, yeni nesil böyle mi Türkçe konuşuyor gerçekten?
Ona göre doğum kontrol yöntemleri araştıracağım.