Date'e çıkıp ertesi gün bıraktım.

aslında şöyle anlatması gerekiyordu hanım kızımızın:
bi çocukla 2 haftadır chatleşiyorduk. date'e çıkmaya karar verdik. buluştuk, drinklerimiz eşliğinde eğlendik, epey konuşkan bi çocuktu. very delicious bi dateydi. evlere dağıldığımızda ben çocuğa sebepsiz soğuk yapmaya başladım. görüldü attım o da görüldü attı. sonra ortak arkadaştan check ettim, onu cool bulmadığımı düşünmüş. üzüldüm, on gündür kimseyle konuşmuyorum ve i feel so alone :( tekrar yazsam, yeniden chatleşsek "she is a maniac" diye düşünür mü acaba??

Türkçe’nin arasına İngilizce kelime karıştırınca havalı (ay pardon cool mu demeliydim 😒) olduğunu düşünmek saçmalığı da apayrı….
Çocuktan elektrik alamamışsanız devam ettirmenin anlamı yok.

Date yazınca daha havalı olmuyorsun,aksine daha şey oluyorsun😃.Neyse,Türkçe çok güzel bir dil.Kullanalım,kullandıralım.

Adam koşmamış peşinden 🤣
Öyle sandın dimi ?
Valla kızım bu devirde kimse kimsenin peşinde koşmuyor.
İstemiyorum deyince sen oda yol almış çok da iyi yapmış.
Yazıp kendini düşürme bence.
Bu seferde senle çıkar o bırakır gider.
Bir kere kalpler kırılmış .

Merhaba kızlar. İçimi dökmek istiyorum. Ben 2 hafta öncesine kadar bi çocukla konuşuyodum. Sonra buluşmaya karar verdik. Buluştuk çocuk çok konuşkandı. Gayet eğlendik. Keyifli bi dateydi. Ayrıldıktan sonra bana bi soğuma geldi hiçbir şey yokken. Nedenini bende bilmiyorum ama bi anda konuşurken soğuk yapmaya başladım. Bir kaç gün sonrada konuşmayı tamamen bıraktım. Ben konuşmayınca o da bıraktı. Bu arada bizim ortak arkadaşlarımız vardı ama yüzyüze hiç görüşmemiştik. İnstagram sayfasında da çok yüzü gözükmüyodu. Ama ben zaten tipini çok da umursamamıştım. Onu bıraktığımdan beri başka kimseyle konuşmamaya başladım.
Sanki boşluktaymışım gibi gelmeye başladı. Yalnızmışım gibi. Bilmiyorum. Geçen bi arkadaşımla kojuşuyordum. Bu çocuğu anlattım. Bana yanlış yaptığımı söyledi. Ben çocuğu ilk buluşmadan bi gün sonra bırakınca çocuk doğal olarak onu tipini beğenmeyip bıraktığımı sanmış. Bunu ortak arkadaşlarımızdan öğrendim. Bunu duyduğumdan beri vicdanazabı çekiyorum. Tekrar yazmak istiyorum ama bilmiyorumda. Size danışmak istedim sizce napıyım.
Merhaba.
Tekrar yaz bence, görüş çocukla.
Ama date ne demek Türkçede, onu bilmiyorum.
İngilizcede "tarih" anlamına gelirdi biz gençken.
Benim gibilerin anlaması amacıyla, alt kısma, bilinmeyen kelimeler icin Türkçe sözlük koysaydın keşke 👀

"Keyifli bi dateydi." Ne demek acaba çatlıycam, sözlük bulayım.

Olur böyle şeyler sırf biri olsun diye konuşmayın biri gelir biri gider çünkü

İçi boş ilişkiler... Biraz ergence geldi bana bu tavırlar. Hayata bakış açını değiştirmelisin. Biraz daha mana ara tüm ilişkilerinde. O beni likeladı ben ona dmden yürüdüm vs derken kosssskoca aşk sevgi tutku gibi kavramların içi bomboş kaldı..

aslında şöyle anlatması gerekiyordu hanım kızımızın:
bi çocukla 2 haftadır chatleşiyorduk. date'e çıkmaya karar verdik. buluştuk, drinklerimiz eşliğinde eğlendik, epey konuşkan bi çocuktu. very delicious bi dateydi. evlere dağıldığımızda ben çocuğa sebepsiz soğuk yapmaya başladım. görüldü attım o da görüldü attı. sonra ortak arkadaştan check ettim, onu cool bulmadığımı düşünmüş. üzüldüm, on gündür kimseyle konuşmuyorum ve i feel so alone :KK43: tekrar yazsam, yeniden chatleşsek "she is a maniac" diye düşünür mü acaba??
Date yerine buluşma yazmadım diye bu kadar büyütmenize gerek yoktu ama siz bilirsiniz

Türkçe’nin arasına İngilizce kelime karıştırınca havalı (ay pardon cool mu demeliydim 😒) olduğunu düşünmek saçmalığı da apayrı….
Çocuktan elektrik alamamışsanız devam ettirmenin anlamı yok.
Havalı olmak için ingilizce kelime kullanmaya gerek yok ama siz bilirsiniz. Devam ettirmedim zaten ama bi anda bıraktığım için pişmanlık çektim sadece. Yorumun için sağol.

DATE mi? Yok ya ben gerçekten bu şekilde konuşmaları anlamlandıramiyorum. Date, efso,muko, adını sayamayacagim tonla saçma kelime. Sadece yeni nesil diye yaftalayamayacagim çünkü koca koca insanlardan da "change yaparız, check ederiz" cümlelerini duyuyoruz. Yapmayın ne olur. Güzel dilimizi düzgün kullanalım,hakkını verelim,bozmayalım.
İngilizce kullanmak bu kadar batmamalı. Dil ırkçılığı yapmazsak.

Adam koşmamış peşinden 🤣
Öyle sandın dimi ?
Bir kere kalpler kırılmış

Merhaba.
Tekrar yaz bence, görüş çocukla.
Ama date ne demek Türkçede, onu bilmiyorum.
İngilizcede "tarih" anlamına gelirdi biz gençken.
Benim gibilerin anlaması amacıyla, alt kısma, bilinmeyen kelimeler icin Türkçe sözlük koysaydın keşke 👀

"Keyifli bi dateydi." Ne demek acaba çatlıycam, sözlük bulayım.
Date buluşmak, çıkmak demek.
Tekrar yazmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim. (Benim yaptığımı o da bana yaparsa korkusu 🤫😔)

Adam koşmamış peşinden 🤣
Öyle sandın dimi ?
Bir kere kalpler kırılmış .
Tamam.

Back
X