Date'e çıkıp ertesi gün bıraktım.

Date yazınca daha havalı olmuyorsun,aksine daha şey oluyorsun😃.Neyse,Türkçe çok güzel bir dil.Kullanalım,kullandıralım.
Türkçeye kötü demedim. Birde bu kadar tek fikirli olmayın lütfen. Yeni diller öğrenmek sandığınız kadar kötü değil. Deneseniz sizde seversiniz .

İçi boş ilişkiler... Biraz ergence geldi bana bu tavırlar. Hayata bakış açını değiştirmelisin. Biraz daha mana ara tüm ilişkilerinde. O beni likeladı ben ona dmden yürüdüm vs derken kosssskoca aşk sevgi tutku gibi kavramların içi bomboş kaldı..
Öyle birisi karşıma çıksa bırakmam zaten. Ama elektrik alamayınca da olmuyo. ilişkiden bi zevk almıyosun. Ama ergence olduğu konusuna biraz katılıyorum. ☺☺

Vallahi bende anlamadım. Date ne diye Googledan baktım. Bu hayata çookkk geriden geliyorum. Ya da biz gidin ben arkadan takip ediyorum.
10 gündür kimseyle konuşmadım nedir ya? Bu nasıl akıl mantık? Ben bu hayatta neyi kaçırıyorum, bende mi sorun var?
Sen geriden gelemye devam et. Çok da bir şey kaçırmıyosun.

10 gündür kimseyle konuşmuyor musun vay çok ilginç.
Bunu da neye bağladığınızı pek anlamadım.
Ama çocuğa tipinden değildi diye mesaj falan atmayın.
İnanmaz tam tersi daha da gocunur
Siz anlamasanızda olur. Ayrıca öyle bişey yazmam merak etmeyin.

İngilizce insanlara bu kadar batmamalı gerçekten. Düz bi pencereden hayata bakmayın. Binlerce dil var dünyada. İçimizde öğrenme çabası falan olsun birazcık. Lütfen
Ha? What dedin ne desin?

Buraya gelip derdinizi yazıp aldığınız cevaplar hoşunuza gitmeyince şımarıyorsunuz. Her şeyin en doğrusunu biliyorsanız kimsenin fikrine ihtiyacınız yoktur. Danışmayın o halde.

Buraya gelip derdinizi yazıp aldığınız cevaplar hoşunuza gitmeyince şımarıyorsunuz. Her şeyin en doğrusunu biliyorsanız kimsenin fikrine ihtiyacınız yoktur. Danışmayın o halde.
Kusura bakmayın ama herkesin derdi kendine sonuçta bunu paylaşıyorum. Saçma sapan yorumlar geliyor. Sinirlenmemek elde değil.

Gayet keyifli vakit geçirdiğin insandan ayrıldıktan sonra sebepsiz yere içine gelen soğuma senin değersizlik duygun yüzünden olabilir. Sana değer veren dateni, değer görmeye alışkın olmadığın için itici bulabilir ve soğuyabilirsin. Hatta benim gibi değersiz bir insanı nasıl sever diyip karşındakinin sorunlu olduğunu bilinçaltında düşünebilirsin. Valla daha yeni bir psikologtan dinledim bunları. Ayrıca bir anda 'soğuk yapmaya başlamak' kendi davranışlarının sebebini bilmeden yaşamak psikolojinizin çok sağlıklı olmadığını gösteriyor. Bence bi danışmanlık alın

Aldığım en iyi tavsiye ☺☺
Burada nedense herkes eleştirmeye çok meraklı bende randevu yerine date yazmanızı çok mantıklı bulmadım 26 yaşındayım bunlar daha sosyal medya ağzı 😊 bulusmadayken çok farkında olmuyorsun buluştuktan sonra aslında çekim hissedip hissetmediğini anlıyorsun.

Back
X