Dating sitesine ben uye olursam

ilya89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
169
130
53
35
Merhaba arkadaslar, Sorucam soru sacma olabilir...Netde dating sitesine uye oldum dedim ki yapabilirsin ne olacak guzel bi profil resim de ekle dedim bi deniyeyim. Toplam 1 aydir uyeyim galiba. Ama gel gorunki hic bi kisiye like edemedim. Cok mi onyargiliyim. Yurt disinda kaliyorum ve tercihim Tabiki Turk erkegidir :) dating sitesinde Turk erkekleri de var Ama ben like liyamadim. Hos Guzel yakisiklilar varda Bana ters geliyor. Ne ters geliyor derseniz iliskerimin hic biri netden degildi.

Geri duruyorum Beni 1200 kisi like lamis toplamda. Sonucda gorusune bakiyorsun resimlere. Yani bende bakiyorum gorunuse Sonucda Ilk Gordun Sey gorunus. Normal hayatta da Oyleyim Ilk baktim ozellik mesela burnu Bu dating siteler de de Oyle gorusune bakiyorsun begeniyormusun begenmiyormusun. Ona gore like liyorsun. Bi kac gundur Hep bi kisi karsima cikiyor hos biri Ama Hala like tusuna basamadim. Konusmadim da Ozguvensiz his ettim bi an O Niye once likelamamis diye dusunuyorum. Biz bayanlar Hep erkekden beklerim ya Cok mi kasiyorum Sanki hic iliskim olmamis da.

Neden tercihin türk erkeği?
Benim hayatıma aldığım türk ve yabancı erkek sayısı neredeyse eşit. İnan ki guneylisi de kuzeylisi de daha iyi bizim erkeklerden
Hiç arkadaş sitesi kullanmadım ama maden açtınız oyunu kuralına göre oynayın, siz de beğenin birilerini.
Sonuçta amaciniz birileriyle tanışmak, bir adım atmışsiniz, bir adim daha atıp eliniz like tusuna bassin derim ben .
Umarım gerçek aşkı bulursunuz. Nil Karaibrahimgil'den şu şarkı tum müstakbel internet aşikalarına gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…