avukat arkadaşlar yardımcı olacaklardır sana canım.. keşke bi fikrim olsaydı.. ailesi insafa gelir inşallah..pişman olurlar yaptıklarına da bu tatsız mevzu burda kapanır...
bu devirde babana bile güvenmicen diye boşuna demiyorlar demekki...insanın öz ailesi bunu yaparsa eller ne yapmazkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
canım ben bir avukatım....
bulunduğunuz yerden bır avukata danışın..
burdan anlatılacak tavsıye edılecek verileceğim bilgiler yetersiz kalabilir....
sevgilerimle..
sorma be güzel kardeşim öz ailesi bunu yaptı aylardır bizde yedi içti üstü başı yıkandı banyo yaptı ben aldım üstünü başını ve aileis birkez bile aramadılar düşüne biliomuusn nasıl bir ailedir anlamadım hep abisinin üstüne yoğunlaşmışlar ya gelinini sevmeyebilirsin ama oğlun için gerekeni yaparsın ya dimi ama yapmadılar ve o parayı nasuıl yicek bu adam onun hakkını nasıl yicek o evde nasıl oturcak ya
ahhh keşke kaçöıp uzaklara gidip beraber çook mutlu olsanız ya..
dava açılacakta ev resmiyette kimin adına? tapu falan?
peki ablacım ne yapmamız gerek benim patronumda avukat fakat soramadım kendisine nereye başburu yapacağız nasıl bi dilekçe yazacağız ne olur yardım edin
o işler öyle değil..gelin sevilmiyorsa oğlan da sevilmez..hatta yeri gelir konuşulmz..zor durumunda yardım edilmez...torunlar bile sevilmez..öteki torunlardan ayırırlar onları..bir köşeye atarlar...oğlan annesine babasına hasret ,hayatına devam eder ama içinde de bir şeyler eksik kalır
bizzat benim babam ve annem ve ben ve kardeşim yaşadık aynısını..para yüzünden ve annem yüzünden hep babamı bir köşeye ittiler ve hiç yardımcı olmadılar.boşuna uğraşıyorsunuz siz
abisi ve babasının üstüne
ah be ablası ne güzel yasmışsın sen beni toplasan 4 kez gördüler tanımadılar bile fırsat bile vermediler bunun için benim babam okadar anlayışlıdır ki görmelisiniz üniv mezunudur kendsi bu olaylar hep anlayışla karşıladı hep kızm belki hatalarını anlarlar sen yinede kötü söz etme sakın dedi istemeye geldikelrinde bile tek bir zorluk çıkarmadı eşim 32 abisi 34 yaşında abisinin sırasını almışız biz öle dediler ama babam beni verirken bile abisine kardeşim hakkını helal ediomusun bak dedi helal olsun abi dedi abisi üiv mezunu birisi 1 yıldır biri ile görüşüo fakat mezhep olaylarından dolayı ailesi vermio babasına konuyu bile açamamışlar ama o kız daha tatlı onlara sürüncemede olayları hala ben onu bekleseydim 6 aydır daha bekliodum o kız ailesi ile bacak bacak üstüne atmış resimleri var dekolte kıyafetler giymiş ona laf söz yok ben karşı deilim bu tarz şelere ama bana taktıkları konuaları yazdım ya size ondan söledim
vallahi de aynı bizim yaşadığımız olay..saçmalıklar saçmalıklar...bazen neden bilmiyorum bir çocuk köşeye itiliyor..ha benim babam görüşmedi mi ailesi ile..görüştü ama hep burukluk oldu..küsüldü, barışıldı.....babama para ğeşinde koşuyorsun dendi ki ihitiyacımızda yoktu...babam emekli idi,ayrıca çalışıyordu,bir de ev kirası vardı..yani para peşinde niye koşalım
halamın çocuklarını hep çok sevdiler ve onları elleri ile beslediler...amaaaa aynı senin hikayendeki gibi damadı sevmediler ama ondan olan çocukları sevdiler..sana diyim abisi o kızla evlenirse ( şimdi kabul etmiyorlar ama ederlerse) ondan olan çocukları sevecekler ,seninkileri bir köşeye atacaklar :1no2:
hiç dstek olmadılar.hep yabancıymışız gibi davrandılar.....bence iyi bir avukata sor..sonuçta ev aynı zamanda babanın üstüne..miras sayılır herhalde..en azından satmalarını önlersin..
birde bankadaki hesap ortak hesap değilmiydi?
böyle ailelerede Allah akıl fikir versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?