Dava Açtım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en kötü hiç dayanamam dediğimiz acılar bile zamanla azalır
hem bak güzelim sen elinden geleni yapmışın
vicdanım rahat diyorsun
bundan gerisi varmı
Rabbim hakkında hayırlısını versin

Hayırlısı olsun.
Çok bunaldığım zamanlar her gecenin mutlaka sabahı vardır diye düşünürüm.
gerçekten de hiç bitmeyecekmiş gibi gelen dertler bir zaman geliyor ki artık anılardan ibaret kalıyor. Bir kabustu geçti dersin.
Hiç kendine acıma canım. Herkese nasip olmaz şükret ki işin var.
Ömür boyu kocasını çekmek zorunda olanlar da var.
Zaman en iyi ilaçtır. Hiç geriye bakma daima ileriye bakarak mutlu olmaya bak.

allah dayanma gucu sabır versın
ınsallah bundan sonra cok mutlu olursunuz:1hug:

Geçecek elbet belki delip geçecek ama zamanla alışacaksın onunla yaşayıp mutsuz olmaktansa zamanla alışmayı mutlu olmayı öğreneceksin ve günün birinde sadece değmezmiş diyeceksin ALLAH SABIR VE KOLAYLIK VRSİN CANIM

acınacak bı durum göremedım umarım bu acılar en kısa zaamanda geçicekk ..

eşinle olan sorunun neydi ve buralara kadar sizi neler getirdi bilmiyorum fakat hakkınızda hayırlısınız bu olduğunu düşünüyorum yazınızdan.
ya hergün her an üzülücektin yada belli bir dönem kırgınlık,hayal kırıklığı ve üzüntü yaşayacaksın ama birgün gelip biticek. bu sıkıntıları ömür boyu yaşamaktansa belli ve geçici bir dönem çok daha ii olucak senin için en azından zamanla günün birinde biticeğini biliyorsun.
yeni hayatında yeni yolunda başarı,sağlık ve mutluluk diliyorum sana

zaman herşeyin ilacı canım elbet geçecek...madem kararlısın hakkında hayırlısı olsun ...

canımm yasayacagın güzel huzurlu günleridüşünn emin ol zaman geçtikçee için acımayacak hatıralarlaa

Geçmiş olsun canım. Sorunlarını pek bilmiyorum ama, illaki haklı nedenlerin vardı bu kararı verirken. Huzurlusun en önemliside bu. Boşanma kararı verirken vicdan çok önemli gerçekten. Ben elimden geleni hatta daha fazlasını yaptım ve düzelmedi diyenlerdensin sende benim gibi. Boşanma kararı ıKı ZOR KARARDAN BıRıDıR. SıZıN ıÇıN ZOR OLAN BU EVLıLıĞE KATLANMAK YANı AZAP ÇEKMEK, YADA BU AZAPTAN KURTULMAK. AMA EMıN OLUN ıKıSıDE ZOR. Bir kaç cümlenden bile güçlü bir karakterin olduğu belli canım. Acılar zamanla geçiyor güzelim. Sen bile şaşırıyorsun inan. Zaman su gibi geçiyor. Acılar kabuk bağlıyor. Yarınlar nelere gebedir kim bilebilir ki... Ben eminim senin için çok güzel günlere gebe yarınlar... SEVGıLER...a.s.

hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için. zaman gösterecek herşeyi sadece günümü yaşamaya çalışıyorum. ama o günler içinde canımın yandığı zamanlar oluyor dünde onlardan biriydi.

Canım ilişkiler ilk başladığı süreçte paylaşılacak çok şey vardır iki tarafta birbirini tanımıyordu zamanla bu paylaşılacak şeyleri tüketmeye başlarız ve sonunda ilişkide biter oysaki tüketirken bir yandada üretsek paylaşmaya devam etsek bu tür sorunlar olmaz şimdi siz bittiği yerdesiniz üretip çoğaltamamışsınız ve bitmiş ancaaak asla kimseye güvenmem demek yok her ilişkide aynı sonuca çıkacak diye birşeyde yok çalışmaya başlamışsın ortam güzel diyorsun sende mutlu görünmkten çok bir süre sonra mutlu olucaksın.Yalancıktan evcilik oynamaktan iyidir böylesi.

Hakkında hayırlısı canım.Sonunda bu adımıda atan sen oldun.Annesinin sözünden çıkamayan hatta yerinden kıpırdamaya üşenen bu adamdan bekleseydin daha çok uzun süre onun soyadını taşırdın.Şimdi yeni bir hayata başlama zamanı canım.Hiç kendini üzme içim acıyor diyorsun ya o anda aklına sana yaptıkları eziyetleri getir aklına ne acı kalır ne üzüntü.Allah karşına seni hakedecek birini öıkaracak karşına birgün ve bugünleri hatılamayacaksın bile

umarım hakkında hayırlısı budur canım.
karar vererk işin zor tarafını atlatmışsın bence.
hayat her zaman hayallerimizi bize sunmuyor maalesef
inşallah bundan sonra her şey dilediğince olur.

hakkında hayırlısı olmuştur inşallah..

işin zor kısmı dilekçe kısmıdır..sen onu aşmışsın

her şey artık daha kolay olacak gör bak

Kelimelerini güzel sec bacım bi yaw.
hep kendini dibe ceken cümleler kurmussun.
şu tarafından bak. işin var. kendine güveniyosun. zararın neresinden dönülürse kardır. ya iyicene yasınızı basınızı aldıktan sora bir yuva yıkımına gelseydiniz. torun sahibi insanlar boşanıyor bi düşünsene.
hayat uzunnn. hadi hayırlısı de kendine.
dünya sadece yasadıgın ortam değil. sehir değil.türkiye değil. kocaa dünyaaaaaaaaaaa

kimbilir güveni hakedecek kimler vardır. kimbilir bi yerlerde kusursuz sevgi verebilecek birileri yasıyordur.
hergün yeni umutlarla uyan be bacım. yeniden seveceksin. yeniden güveneceksin. yeniden hayaller kuracaksınnn. yeniden yuva kurma heyecanı yasayacaksın.
hayat sana hep güzel yüzünü göstersin. güçlü ol lütfen. dediğim gibi kelimelerini itinayla sec. kendini en cok sen yıpratırsın aksi halde:teselli:

Back
X