O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
Bu gün sabahtan aile mahkemesine gidip dava açtım. Ama giderken bacaklarım tir tir titredi ve şu anda da çok gerginim. Tek istediğim bir an önce boşanmak. Her türlü hakkımı talep eden bir dava açtım. Ama bir yandan da düşünüyorum biz bu hale nasıl geldik. Severek evlenmiştik. Seviyorum diyen adam nerede. Bu kadar kolaymıydı herşey. Ben bir daha insanlara nasıl güvenirim. Öyle çok şey götürdü ki benden. Hala içimden birşeyler kopuyor gidiyor.Yine de ayakta duruyorum güçlü olmaya çalışıyorum. Çok şükür hiç salmadım kendimi işe girdim çalışıyorum ortamım çok güzel zaten bekarken evlenmeden hemen önce ayrıldığım işyerine tekrar başladım. İnsanlarda sağolsunlar hep destek veriyorlar bana. Dışarıdan çok iyi görünüyorum zaman geçtikçe ama içim acıyor. Nasıl geçer nasıl tamir olurum bilmiyorum ama, tek istediğim boşanmak. Dava var daha en zoru bundan sonra belki. Yine de kendime çok acıyorum. Hayallerime, heveslerime, duygularıma, onunla geçen günlerime, gecelerime.Elbet bunda da bir hayır vardır. Çok ağır bir yük daha ne kadar taşırım bilmiyorum.....benneyaptımki