Dava Açtım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
Bu gün sabahtan aile mahkemesine gidip dava açtım. Ama giderken bacaklarım tir tir titredi ve şu anda da çok gerginim. Tek istediğim bir an önce boşanmak. Her türlü hakkımı talep eden bir dava açtım. Ama bir yandan da düşünüyorum biz bu hale nasıl geldik. Severek evlenmiştik. Seviyorum diyen adam nerede. Bu kadar kolaymıydı herşey. Ben bir daha insanlara nasıl güvenirim. Öyle çok şey götürdü ki benden. Hala içimden birşeyler kopuyor gidiyor.Yine de ayakta duruyorum güçlü olmaya çalışıyorum. Çok şükür hiç salmadım kendimi işe girdim çalışıyorum ortamım çok güzel zaten bekarken evlenmeden hemen önce ayrıldığım işyerine tekrar başladım. İnsanlarda sağolsunlar hep destek veriyorlar bana. Dışarıdan çok iyi görünüyorum zaman geçtikçe ama içim acıyor. Nasıl geçer nasıl tamir olurum bilmiyorum ama, tek istediğim boşanmak. Dava var daha en zoru bundan sonra belki. Yine de kendime çok acıyorum. Hayallerime, heveslerime, duygularıma, onunla geçen günlerime, gecelerime.Elbet bunda da bir hayır vardır. Çok ağır bir yük daha ne kadar taşırım bilmiyorum.....benneyaptımki

yapcak birşey yok..
zamana bırakacaksınız..ne kadar üzülme desek de acını yaşayacaksın
zamanla unutulur,geçer gider inş..
şimdiden çok çok geçmiş olsun
hayat bazen istediğimiz gibi gidemeyebiliyor işte...rabbim yardımcın olsun

cnm hakkında hayırlısı olsun bu kararı vermek belliki çok zor olmuş ve vermişsen doğru karar demekki herşey zamanla düzelir zaman nelere ilaç olmadıki

Hic bir yara yokturki zaman ona ilac olmasin...gececek arkadasim insallah...daha iyi olacaksin.:delphin:
Bakma yaralarin daha cok taze..zaman zaman sizliyor! Fakat gün gelecek kabuk baglayacaklar ondan sonrada yeni bir hayata tam olarak merhabe diyeceksin...:teselli:

Allah yardimcin olsun bu zor sürecte

Ne kadar uygulamayı pek beceremesem de; hayat felsefemdir..her zor durumda olana sölerim.Belki biraz olsun ii hissetsinler kendilerini die: "Her işte bi hayır vardır" Böle olması gerekiomuş,böle oldu de geç. Göreceksin; geçmişin artık hiç canını yakmadığında ne kadar güçlü olduğunu.Sert,sağlam bi kadın olduğunu.KADIN olduğunu..Sevgiler....

Zaman her şeyin ilacı demişler.Önemli olan bundan sonrası geçmiş geçmişte kalsın bırak gelecek sana daha iyi günler getirecektir

canım benim hakkında hayırlısı olsun inan herşey çok güzel olucak bak ablamda boşandığında aynı senin gibiydi bunalıma girmişti ama allah karşısına birini çıkardı evlendiler ve şimdi dünyanın en mutlu insanı,demekki böylesi hayırlı sen güçlü ol göreceksin herşey çok güzel olucakopuyorumnanaktan

konularını hatırlıyorum.
ciddi şekilde manevi işkence çekiyordunuz.
iyi yapmışsınız, daha genceciksiniz, bundan sonra mutlu olmaya bakın.

neden acıyorsunuz kendinize...
sizin yerinizde olmak isteyen kaç kadın var biliyor musunuz?
ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz, kimseye bağımlı değilsiniz...
bundan daha büyük bir gurur olabilir mi?
sizden hiç bir şey almadı o bir zamanlar sevdiğiniz adam...
böyle düşünürseniz yenilirsiniz...
boşanmak kolaydır, hiç tranva yaşamazsınız demiyorum...
acınızı çekin zaten, öfkeniz çıksın içinizden...
ağlayın, bağırın, çağırın, kırın, dökün...
ancak böyle sakinleşeceksiniz zaten...
denizin kudurmasını bilirmisiniz... işte kudurmadan durulmaz o deniz...insan da öyle...
hiç bir erkek bir kadından daha güçlü olamaz... bu gücünüzü ona vermeyin ne olur... sürünmeyin...
olmuşu bırakın artık... olacaklara bakın... bir kadın bir erkek olmadan kapısını kapattığında mutlu mu? işte güçlü kadın o'dur... boşanmayla bunu tecrübe edeceksiniz belki de... belki değil öyle.. bu size hayat boyu korkmamayı ve kendinizden keyif almayı öğretecek...
yolunuz açık, yeni hayatınız kutlu olsun...

ben önceki konularınızı bilmiyorum ama hayırlısı olsun. neler olduğunu bilmesemde bir an sizin bu olaydan sonra çok mutlu olacağını hissettim ve hislerime çok güvenirim.
dava açmak bile sizin ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor. zaman herşeyin ilacı. zorluklara göğüs gerdiğiniz zaman kendinize yettiğinizi gördükçe güveniniz daha artacak ve mutluluğuda bulacağınıza inanıyorum.
çoğu kadın bütün bu süreçleri göze alamadığı için mutsuz olduğu şiddet gördüğü halde evde oturuyor.

eşim bana hep ben senin kadar güçlü değilim çok şanslısın derdi hep. bazen de seni yıkacağım bir gün derdi kızdığında. eminim beni 3 aydır aramamsının sebebi bu hırsıdır ama ben bir hırs uğruna bunları haketmediğimi düşünüyorum. evet güçlüyüm belki ondan daha fazla ama güç bunu mu yaşatır. herneyse herkes hakettiği ve tercih ettiği gibi yaşar. kararımdan dolayı pişman değilim. üstüme düşen herşeyi yapmış olmanın verdiği huzur var içimde. geri kalanına da kader diyorum zaten ama bu küçük omuzlara fazla değil mi bu....

eşim bana hep ben senin kadar güçlü değilim çok şanslısın derdi hep. bazen de seni yıkacağım bir gün derdi kızdığında. eminim beni 3 aydır aramamsının sebebi bu hırsıdır ama ben bir hırs uğruna bunları haketmediğimi düşünüyorum. evet güçlüyüm belki ondan daha fazla ama güç bunu mu yaşatır. herneyse herkes hakettiği ve tercih ettiği gibi yaşar. kararımdan dolayı pişman değilim. üstüme düşen herşeyi yapmış olmanın verdiği huzur var içimde. geri kalanına da kader diyorum zaten ama bu küçük omuzlara fazla değil mi bu....

Canım bak sende söylüyorsun, eşin senin güçlü yanına gıpta ediyormuş, güçlüyüm de kendi kendine herzaman, küçük omuzların kalbin yaralı olduğu için taşımakta güçlük çekiyor, zaman herşeyin ilacı...yaraların kapandıkça, kendine güzel bir yol çizdikçe, canın bu kadar yanmayacak, Allah yar ve yardımcın olsun canım, keşke böyle olmasaydı.....:teselli:

hakkınızda hayırlısı olsun
sorun neydi nasıl bu duruma gelindi bilmiyorum ama bildiğim tek şey
en büyük acılar bile unutulur...
herşey yoluna girecek... her yağmurlu günün arkasından güneş doğar...

Hayırlısı olsun canım.

Bu kadar kararlı olduguna göre buyuk nedenlerın var.

daha önceki konularını biliyorum ve boşanmaya(çok önemli sebepler olmadığı durumlarda karşı olduğum halde)sana boşanmanın daha iyi olacağını yazmıştım.çünkü yaşadıkların gerçekten zor şeylerdi.3 ay oldu demek evinden ayrılalı??ne çabuk geçmiş.bence en doğru kararı vermişsin canım.baksana eşinde bu 3 a boyunca hiç bir adım atmamış.çokkk doğru bir karar vermişsin,aramamakla eşin de bunu kanıtlamış zaten.hakkında hayırlı olsun,eminim çok güzel günler seni bekliyor:teselli:

en azından bosanabılıyosunuz bırcok bosanmak ıstıyor canıyla tehdıt edılıp bosanamıyor bence uzulmeyın kurtuldugunuza sevının
hayırlısı boyledır

Bence acıma kendine..güçlüyüm de..güçlü ol canım..bak ne güzel iş bulmuşsun,kendi ayaklarının üstünde para kazanacaksın ve hayatın onsuz da olabileceğini kanıtlayacaksın..
evlilik katlanılması zorunlu bir külfet değildir..boşanmak da hayatın sonu değil..
Sana başarılar diliyorum..eminim ki kısa zamanda toparlanacaksın.

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım

Back
X