Dava bitimi Avukat azledilmeli.mi

Sorun o dedil.dosyaya dilekçe giriyor.yazan benim.avukat.ben ex eşten öğreniyorum dilekçeyi.dogru diyorsan ben bişi diyemiyorum.neyseki talebi reddedildi.cunku dosyada adamın nasıl biri olduğu belli.siddet hakaret tehdit.
Anladım geçmişi bilemem buna göre değerlendirdim sadece kreş parası için fatıra istemiş neyse zaten geçmiş bitmiş avukata tek dosya için yetki veriyorsunuz bu arada

Anladım geçmişi bilemem buna göre değerlendirdim sadece kreş parası için fatıra istemiş neyse zaten geçmiş bitmiş avukata tek dosya için yetki veriyorsunuz bu arada
Tüm Türkiye sınırları içinde tüm davalar için yetki var

Sanmiyorum.hormonlarim berbat.daha ince istedik olmamıştı.cenemde tüylenme var kilom var.
Yani hormonlarınızda sorun olmasa boşanmak üzere olduğunuz adamdan çocuk yapabilirsiniz:kızgın:
Avukatınız bile sizin huyunuzu biliyor ki beni bulaştırma demiş, kadını nasıl bunalttıysanız.

Eşinizle ortak ödemişsiniz avukat parasını, bir dilekçe yazmış alt tarafı ne olacak.

Siz bosanmak üzereyken birlikte olmanız normal ama eşinizin bunu söylemesi anormal yani. Ben yorum yapmasam daha iyi aslında.

Son düzenleme:
Yani hormonlarınızda sorun olmasa boşanmak üzere olduğunuz adamdan çocuk yapabilirsiniz:kızgın:
Avukatınız bile sizin huyunuzu biliyor ki beni bulaştırma demiş, kadını nasıl bunalttıysanız.

Eşinizle ortak ödemişsiniz avukat parasını, bir dilekçe yazmış alt tarafı ne olacak.

Siz bosanmak üzereyken birlikte olmanız normal ama eşinizin bunu söylemesi anormal yani. Ben yorum yapmasam daha iyi aslında.
Hakime hanım fatura ibrazini eklememeyi uygun gördü.onun talebi reddedildi.su an resmiyette1870 lira nafaka ödeyecek +yıllık 2000 lira giyim yardimi

Maddi konularda bu kadar ince davranıp 3n 5n hesabını yapabiliyorken duygusal anlamda mantığın devre dışı kalmasını açıklar mısın?
Maddi konularda bu kadar ince davranıp 3n 5n hesabını yapabiliyorken duygusal anlamda mantığın devre dışı kalmasını açıklar mısın?
Kocamı seviyordum ama oğlumun da çıkarları korunmali

Siz iyice bozmussunuz..ne olursa olsun insan bu kadar nefret ettigi insanla cinsellik yasar mi..size bunu başka biri söylese ne dersiniz.onu geri cevirmemissiniz. Bu cok igrenc.. gercekten yardima ihtiyaciniz var. Adam karaktersiz sizi cepte biliyor.sizin de kendinizi kullandirmada uzerinize yok ki hala kocam diye diye yaziyorsunuz.kendinizi degersiz yapan sizsiniz. Kendi elinizle yapiyorsunuz.

O avukat üstüne para versen dahi seninle bi daha dava açmaz,bezmiş senden,ya ben birlikte olabilecek kadar bi adama yakın olsam eski/yeni koca farketmez,para hesabı filan yapamam. Senin bu üç beş kuruş hesabın evliliğini bitirmiş bence.

Kizlar bunu yaptı ya ben de evimi tuttum.ev kuruyorum.bosandihima seviniyorum.o yanlış kişiydi ahlaki değerleri.de yok.iyi ki böyle oldukendinden nefret ettirdi.obu hala seviyordum şimdi tiksiniuorun

Back
X