Dava bitimi Avukat azledilmeli.mi

O avukat üstüne para versen dahi seninle bi daha dava açmaz,bezmiş senden,ya ben birlikte olabilecek kadar bi adama yakın olsam eski/yeni koca farketmez,para hesabı filan yapamam. Senin bu üç beş kuruş hesabın evliliğini bitirmiş bence.
Oğlum için yapmalıyım.ne için besin hesabimtazminat yok ev yok arsa yok.o rahatinda ben eşyalı evlerde çocukla .sadece bir nafaka veriyor.1000 lira onun da 70 lirası çocuk yardımı.aliyo kurumdan.kres giyim yardımı hep kurumun verdikleri.kuru bir nafaka ile bosandi

Hakime hanım fatura ibrazini eklememeyi uygun gördü.onun talebi reddedildi.su an resmiyette1870 lira nafaka ödeyecek +yıllık 2000 lira giyim yardimi
Benim yazdığım yorumun maddi şeylerle alakası yoktu aslında ama hakkınızda hayırlısı olsun artık. Kendinizi kullandırtmayın, cinsellik yaşadığınızı ulu orta bağıran bir adamdan nefret etmeniz lazım. Kimle evlenirse evlensin, mümkünse sizle artık evlenmesin.

Kocamı seviyordum ama oğlumun da çıkarları korunmali
Yöntem yanlış. Oğlunuzun çıkarını korumak, her ne kadar hala resmiyette eşiniz olsa da boşanma arifesinde olduğunuz bir adamın yatağından geçmiyor. Önce kendinizi korumalıydınız, baksanıza karektersizliğe.. Kaç yıl yaşadınız onunla, yaptıkları yapacaklarının habercisi değil miydi de şaşırıyorsunuz?

Siz iyice bozmussunuz..ne olursa olsun insan bu kadar nefret ettigi insanla cinsellik yasar mi..size bunu başka biri söylese ne dersiniz.onu geri cevirmemissiniz. Bu cok igrenc.. gercekten yardima ihtiyaciniz var. Adam karaktersiz sizi cepte biliyor.sizin de kendinizi kullandirmada uzerinize yok ki hala kocam diye diye yaziyorsunuz.kendinizi degersiz yapan sizsiniz. Kendi elinizle yapiyorsunuz.
Kullanma diye bişi yok.ben de istesim

Kizlar düşündüm de bir çocuk nafakası hariç hiçbisi almadım.erkekler gidr evden normalde.ben gittim.oglumla.esyali evlerdeyiz.

Oğlum için yapmalıyım.ne için besin hesabimtazminat yok ev yok arsa yok.o rahatinda ben eşyalı evlerde çocukla .sadece bir nafaka veriyor.1000 lira onun da 70 lirası çocuk yardımı.aliyo kurumdan.kres giyim yardımı hep kurumun verdikleri.kuru bir nafaka ile bosandi

Boşanırken üstüne para verenler genelde ünlüler oluyor. Acun ılıcalıyla evlenseydin keşke beyazlale. Peki güzelim senin değerin yok mu,nasıl birlikte olursun tekrar o adamla?

Daha gitmiş bu cumartesi adamla beraber olmuşsunuz, kaldıki boşanalım lafını ağzınıza aldığınız an zaten nikah düşüyor zaten boşanmış sayılıyorsunuz. Ha ben işin o kısmını düşünmem diyorsanız, nasıl içiniz alıyor onca şeyden sonra ?? Daha bi de hala kocam o benim diyorsunuz. Kusura bakmayın ama ben artık sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum. Adam bi değişik sen bir değişiksin ama hala ısrarla üstüne basa basa eşim de eşim diyorsun. Çocuğuna da yanlızca çocuk. Bence otur önce bir kendine yakıştırdığın şeyleri hesap et tart daha sonra avukata kafayı tak, avukat bile artık uğraşmak istememiş. Nasıl bi hayat bu ya , hafta sonu onca şeyin üstüne birliktelik yaşa hafta içi koridorlarda birbirinize hakaret edin.

Param olmasaydı onurlu bir eşim sıcak bir yuvam olaydı.su an tek başımayım oğlumla.tek dayanağını da o.para

Sen kendine değer ver ,oğluna odaklan onun için en iyisini yapmaya çalış inş iyi bi eşin de olur. Çok yalnızsın farkediyorum boşluk hali iyi değil.

Back
X