Dava bitimi Avukat azledilmeli.mi

Adamın evi arabası falan vardı da mı vermedi?

Boşanınca nafaka almışsın, çocuğun kreşi de ödenecek, dana ne yapsın adam.

Ben hani gerektiği yerde kadınları savunurum da bazen abartıyoruz, adamın canını mı alacağız? O çocuk ortak paydanız olduğu için ona bakmak zorunda ama boşandıktan sonra size bakmak zorunda değil, çalışıyorsunuz çünkü. Çocuğunuz olmasa bu kadarını da alamayacaktınız. Adam evlense siz mahvolursunuz , şimdiden kendinizi hazırlayın her şeye.

Daha gitmiş bu cumartesi adamla beraber olmuşsunuz, kaldıki boşanalım lafını ağzınıza aldığınız an zaten nikah düşüyor zaten boşanmış sayılıyorsunuz. Ha ben işin o kısmını düşünmem diyorsanız, nasıl içiniz alıyor onca şeyden sonra ?? Daha bi de hala kocam o benim diyorsunuz. Kusura bakmayın ama ben artık sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum. Adam bi değişik sen bir değişiksin ama hala ısrarla üstüne basa basa eşim de eşim diyorsun. Çocuğuna da yanlızca çocuk. Bence otur önce bir kendine yakıştırdığın şeyleri hesap et tart daha sonra avukata kafayı tak, avukat bile artık uğraşmak istememiş. Nasıl bi hayat bu ya , hafta sonu onca şeyin üstüne birliktelik yaşa hafta içi koridorlarda birbirinize hakaret edin.
Seninle evlenecek düğün yapacak bu sefer dedi

Arkadaşlar gelen danışanlarımdan biliyorum boşanma sürecinde ilişkiye giren çift sayısı çok fazla hatta boşandıktan sonra da devam eden var. Nikah düşse de alışkanlıklar bildik biri vs derken cinsellikte sakınca görmüyorlar.
Psikolog musun.aakinca görmedim bedenini öyle kolay açamam kimseye ama o farklı idi

Adamın evi arabası falan vardı da mı vermedi?

Boşanınca nafaka almışsın, çocuğun kreşi de ödenecek, dana ne yapsın adam.

Ben hani gerektiği yerde kadınları savunurum da bazen abartıyoruz, adamın canını mı alacağız? O çocuk ortak paydanız olduğu için ona bakmak zorunda ama boşandıktan sonra size bakmak zorunda değil, çalışıyorsunuz çünkü. Çocuğunuz olmasa bu kadarını da alamayacaktınız. Adam evlense siz mahvolursunuz , şimdiden kendinizi hazırlayın her şeye.
Arsa araba vardı.esyalar da inşa kaldı.evden yavrumla çıktım.nafakayi da odesin

Ya burada 18848747737737377388 kere söylendi ama inat ettiniz.
Hanımefendicim, ruh ve akıl sağlığınız iyi değil .
Konudan anladığım, avukatı da hayatindan bezdirdiginiz
Ve eski kocanız sizinle yeniden düğünlü evlenicem diyip ilişki yaşamışsınız bu.
Hayır buna inandınız mi? Velev ki gerçek, ya siz bu adamdan şiddet, tehdit, hakaret, iftira ne varsa gormediniz mi?
Adam azıcık gel dese koşa koşa gidiyorsunuz.
Kendinize hic mi saygınız yok?
Bu adamdan hiç mi soğumadınız?

Ev kuracağınıza emin misiniz o parayla . Önceki konunuzda 2 kuruş fazla vereceksiniz diye aklınız çıkıyordu 40 takla atıyordunuz 40 bine aman dokunmayayım diye. 1 ay içinde hamileyim ( eski ) kocam istemiyor diye konu açmazsanız %99 evine gittim benle sevişti sonra da hakaret etti diye konu açacaksınız. Bari isminizi değiştirmeyin söyleyen olmasa anlayamıyoruz, takipteyiz bakalım

Ev kuracağınıza emin misiniz o parayla . Önceki konunuzda 2 kuruş fazla vereceksiniz diye aklınız çıkıyordu 40 takla atıyordunuz 40 bine aman dokunmayayım diye. 1 ay içinde hamileyim ( eski ) kocam istemiyor diye konu açmazsanız %99 evine gittim benle sevişti sonra da hakaret etti diye konu açacaksınız. Bari isminizi değiştirmeyin söyleyen olmasa anlayamıyoruz, takipteyiz bakalım
Evi çocuğum için sıcak bir yuva yapicam.cok güzel olucak.heyecanliyim

Arkadaşlar gelen danışanlarımdan biliyorum boşanma sürecinde ilişkiye giren çift sayısı çok fazla hatta boşandıktan sonra da devam eden var. Nikah düşse de alışkanlıklar bildik biri vs derken cinsellikte sakınca görmüyorlar.

Boşanma sürecinde ozlersin, duygusal boşluk vs olur da, tehdit, hakaret, şiddet şiddet gördüğü kocaları ile de mi oluyor?

Hamile kalmazmış, hormonları iyi değilmiş.

Back
X