Dava bugün açılıyor

esrarenkizz

benim bi umudum var kzm❤❤
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
266
166
18
Merhabalar bugün boşanma davası açılıyor içimde tarif edilemez bir acı var bunları hak etmediğimi düşünüyorum evliliğim boyunca tek bir hata bile yapmadım eşime karşı sevgi saygı ne varsa verdim bütün ailesine baktım yüzü gülsün bni sevsin evine ilgili olsun istedim çok mu şey istedim bn dünden beri ağlıyorum lütfen kız mayın bna ama çok büyük cikmazdayim bundan sonra ne yapacağım bn bilmiyorum bna söylediği tek şey onun bir başkası ile konuştuğun öğrendiğimde sinirden annemi aradım beni rezil ettin dedi evet boşanmak istedim ama sanki bn onu aldatmisim gibi muamele ediyo ve umursamiyo bna çok kizacksiniz bunları okuyunca ne ailemden yüzüm güldü ne eşimden

aldatılmışsın
haketmediğini düşünüyorsun
kimse seni anlamıyor
haklıyken seni haksız gösteren yüzsüz bir kocan var
ve üzülüyorsun
bence yeni hayatına odaklan
kimse ardından bu kadar üzülmeyi haketmez hele ki aldatan bir adamsa

Yaşadıkların elbette kolay değil, atlatmak için acı çekmen gerek. Allah yardımcın olacak inan bana, daha güzel hayat seni bekliyor bence. Emin ol hiçbir şey sebepsiz değildir, Allah daha güzelini yazdı sana inşallah canım..

Seni cok iyi anliyorum.Sen kendini parcala aman sevsin aman deger versin diye adam sana gram deger vermesin bi de bosaniyorsun diye sana kizsin.Ne koy olur be kasaba insallah zamanla toplanacaksiniz

Zaten genelde aldatanlar daha cirkef oluyolar.. yasadigin durum normal bence..bu kdr iyilige karsi niye bole diye soruyosun kendine ve tabiiki aliskanlik meseleside var

İnanın elimde olmayan hissiyatlar bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun inşallah.. Şer gibi görünende hayır vardır. O da layığını bulur üzülme. Sen de hakettiğin mutluluğa kavuşursun her şey zaman ve nasip.. Bol bol dua et emin ol faydasını göreceksin..

Hem suçlu hem güçlü psikolojisi.sizin hataniz yoksa kazanırsınız zaten ama iyi bir avukat tutun
Hakaret ettiği mesajlar varsa delil olarak verin

gördüğün her şerde bir hayır ara.ALLAHIM SEN VARSIN GAM YAPMAYACAĞIM DE.yolun açılacaktır kardeşim.Allah yardımcın olsun ama inan kendine gel dik durmazsan kafanda bir sürü insan biter sen ezik durdukca kendi ezikliklerini seni ezerek yukarı tırmnmaya clışırlar.dik dur ve ağlama her serde hayır ara.

Okula devam edin ve işe başlayın ,düşünüp üzmeyin kendinizi karşı bir dava açıp aldatma tazminatı alabilirsiniz .
En azından hayatınızı kurmanıza destek olur .
Çocuğunuz sizinle mi ?

Bugün yeni hayatının ilk günü olarak düşün.Emin ol ilerde iyi ki diyeceksin.Geçmişi olduğu yerde bırak yoluna devam et.Mutlu ol.Hayatın bitmedi.Önünde görecek o kadar güzel günler var ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…