- 9 Mayıs 2017
- 266
- 166
- 18
- Konu Sahibi esrarenkizz
-
Teşekkür ederimNiye kizalim,ne haddimize.Gayet normal bu düşüncelerin,duygularin yaşanmışlıklar var kesip atmak kolay degil. Kendine zaman ver,dua et ne adamlar var eşlerini el üstünde tutan,buna mı üzüldüm diyeceğin adamı çıkarır Allah karsina.
İnanın elimde olmayan hissiyatlar bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorumaldatılmışsın
haketmediğini düşünüyorsun
kimse seni anlamıyor
haklıyken seni haksız gösteren yüzsüz bir kocan var
ve üzülüyorsun
bence yeni hayatına odaklan
kimse ardından bu kadar üzülmeyi haketmez hele ki aldatan bir adamsa
Teşekkür ederimAynen bunu diycektim o yaptığı zaten rezillik değil miymiş? Böyle hastalıklı kafalı bi adamla zaten mutlu olamazsınız. Hayırlısı olsun hakkınızda..
Teşekkür ederim Allah razı olsunYaşadıkların elbette kolay değil, atlatmak için acı çekmen gerek. Allah yardımcın olacak inan bana, daha güzel hayat seni bekliyor bence. Emin ol hiçbir şey sebepsiz değildir, Allah daha güzelini yazdı sana inşallah canım..
İnşallah teşekkür ederimAllah yardımcın olsun inşallah.. Şer gibi görünende hayır vardır. O da layığını bulur üzülme. Sen de hakettiğin mutluluğa kavuşursun her şey zaman ve nasip.. Bol bol dua et emin ol faydasını göreceksin..
Hem suçlu hem güçlü psikolojisi.sizin hataniz yoksa kazanırsınız zaten ama iyi bir avukat tutunMerhabalar bugün boşanma davası açılıyor içimde tarif edilemez bir acı var bunları hak etmediğimi düşünüyorum evliliğim boyunca tek bir hata bile yapmadım eşime karşı sevgi saygı ne varsa verdim bütün ailesine baktım yüzü gülsün bni sevsin evine ilgili olsun istedim çok mu şey istedim bn dünden beri ağlıyorum lütfen kız mayın bna ama çok büyük cikmazdayim bundan sonra ne yapacağım bn bilmiyorum bna söylediği tek şey onun bir başkası ile konuştuğun öğrendiğimde sinirden annemi aradım beni rezil ettin dedi evet boşanmak istedim ama sanki bn onu aldatmisim gibi muamele ediyo ve umursamiyo bna çok kizacksiniz bunları okuyunca ne ailemden yüzüm güldü ne eşimden
gördüğün her şerde bir hayır ara.ALLAHIM SEN VARSIN GAM YAPMAYACAĞIM DE.yolun açılacaktır kardeşim.Allah yardımcın olsun ama inan kendine gel dik durmazsan kafanda bir sürü insan biter sen ezik durdukca kendi ezikliklerini seni ezerek yukarı tırmnmaya clışırlar.dik dur ve ağlama her serde hayır ara.Merhabalar bugün boşanma davası açılıyor içimde tarif edilemez bir acı var bunları hak etmediğimi düşünüyorum evliliğim boyunca tek bir hata bile yapmadım eşime karşı sevgi saygı ne varsa verdim bütün ailesine baktım yüzü gülsün bni sevsin evine ilgili olsun istedim çok mu şey istedim bn dünden beri ağlıyorum lütfen kız mayın bna ama çok büyük cikmazdayim bundan sonra ne yapacağım bn bilmiyorum bna söylediği tek şey onun bir başkası ile konuştuğun öğrendiğimde sinirden annemi aradım beni rezil ettin dedi evet boşanmak istedim ama sanki bn onu aldatmisim gibi muamele ediyo ve umursamiyo bna çok kizacksiniz bunları okuyunca ne ailemden yüzüm güldü ne eşimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?