çıkmazKarsı taraftan gelen mesajlarda mevcut.
Aramaların içeriği vs çıkar mı?
Takip olmadığı sürece SMSlerin ve konuşmaların içerikleri çıkmaz.
Mailden dökümanları çıktı alıp mahkemeye sunsun. İçerik olmasa dahi işine yarayacaktır.
Avukatı var mı?
Henüz yok.
Kadınla bugun konuştu Ayşe kadın ben konuşmuyorum dedi önce Ayşe dökümandan bir kesit attı. Konuştum eyvallah ama sms yok dedi konuştuğundada Ahmet dert anlatıyormuş dert anlatma süresi max 4 dk olamaz sanırım bir insanın.
Bir avukatla anlaşsın öncelikle. Dediğim gibi konuşmaların ve smslerin içeriği çıkmaz.
Net bir delil olmasa da aldatma durumunu işaret ediyor.
Dosyaya sunulduğunda işe yarayacaktır.
Kadin kadina yapiyor bu pisligi derdi tasasi bize dusuyor nasil ispat ediceksin ki
Boşanma davalarında SMS ve telefon kayıtlarının içeriği operatörden istenemez. Ceza davalarına konu olan bazı suçlar için geçerli bu.
Fakat gsm operatöründen celbi istenebilir. Bu arama yaptığı numara, görüşme sıklığı, tarihleri vs. Bunları göz önüne alır hakim. Delil niteliğinde sayılır.
avukatına sorsun
benzerini yakın zaman da duydum
avukat karşı tarafın kullandığı telefon dökümanını istiyor hakimde çıkarttırıyor
mağdur edebiyatı yapan ben aslında iyiyim diyen insan (bayandı) yüklü tazminat ödemeye mahkum bırakılmış ki kadın ben aslında seviyorum bana bakmadı dediği adamdan nafaka alıyordu o duruşmaya kadar faiziyle geri ödemesini de aldılar
öncelikle adam birşey istememesi için üzülüyor gibi görülebilir kanmasın
mal varlıklarına tedbir koysun
evleri ayrıldıktan sonra mal varlığını 1.derecede akraba üzerine yaptıysa mal kaçırmaya girer pes etmesin
tüm hakkını alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?