Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

Ben üzüldüm haline yalan değil. Fazlasıyla merhametli biriyim.

Kim bilir belki çoğu kişinin dediği gibi yine aynılarını yaşatacak belki gerçekten rol yapıyor. Ama ben kendim gibi bilirim ya herkesi inanırım işte ciddiye alır üzülürüm.

Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.
Sorunlarınız nelerdi bilmiyorum.

Ama bu insanın tedavi olmasi şart.
Sizinle birlikte olmak için değil evladına iyi bir baba olabilmesi için tedaviye ikna edin.

Mutluluklar size..

Davayı durdurup yeniden bir sans veremez misiniz? Hani eger aldatma ve siddet yoksa. Belki cidden ders çıkarmıştr ? Sanki denemekten zarar gelmezmis gibi geliyor bana.

Hicbir sey olmaz catiya cikmaya niyeti olan adam zaten cikar atlar. Bu kadar drama gerek yok, erkeklerin blofu bu. Boyle adamlara acimayi dogru bulmuyorum.

Eger gerçekten o sözün üzerine çıkıp atlarsa-ki bu da bir ihtimal..
Konu sahibi bunu nasıl atlatacak onu düşünmek gerek..
Cinnet denilen şey böyle dakikalık. Olur mu olur. Kimse böyle bir olayda ufacık bir payı olsun istemez..

Acımasa da sessiz kalması daha dogru olur. Pişman olmamasi acisindan..

Ben üzüldüm haline yalan değil. Fazlasıyla merhametli biriyim.

Kim bilir belki çoğu kişinin dediği gibi yine aynılarını yaşatacak belki gerçekten rol yapıyor. Ama ben kendim gibi bilirim ya herkesi inanırım işte ciddiye alır üzülürüm.

Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.
Sorunlarınız nelerdi bilmiyorum.

Ama bu insanın tedavi olmasi şart.
Sizinle birlikte olmak için değil evladına iyi bir baba olabilmesi için tedaviye ikna edin.

Mutluluklar size..
Kabul etmez psikolojisinin bozuk oldugunu asla kabullenmez .ailesi bu hale getirdi onu 5 yıldır aylik maaşlarını elinden aldılar esimin biz başka sehirde esim başka sehirde ben kaynanamlarla kaldım ama esimin aylığından 100 lira bile almadım oda öyle bi yerde esinden karisindan uzak borc odedi harap etti kendni psikolojisi bozuldu cocufum kocaman oldu oyle yanına gittik 7 ay beraber kaldık ama cok kotu durumdaydi gittiğimde iste simdide bosaniyor hickimse yaninda degil cok yalnız kalmis belli

Eger gerçekten o sözün üzerine çıkıp atlarsa-ki bu da bir ihtimal..
Konu sahibi bunu nasıl atlatacak onu düşünmek gerek..
Cinnet denilen şey böyle dakikalık. Olur mu olur. Kimse böyle bir olayda ufacık bir payı olsun istemez..

Acımasa da sessiz kalması daha dogru olur. Pişman olmamasi acisindan..
Aynen oyle canim.cok.korktum birsey yapar kendine diye sonuçta onun icin ben yıllarca ugrsstim bu durumlara girmeseydik bir omur geçirecektik suan gerçekten bi yabancı gibi bana ama benm icin oyle birsey yapmasi beni ne hallere getirirdi insallah oyle birsey yapmaz

Davayı durdurup yeniden bir sans veremez misiniz? Hani eger aldatma ve siddet yoksa. Belki cidden ders çıkarmıştr ? Sanki denemekten zarar gelmezmis gibi geliyor bana.
Canim ben ona uc defa döndüm zaten olmadi. Ha simdi gercekten cok.pisman onceki durumlar gibi degil ama donsem bu kisinin psikolojisi baya bozuk ve daha kotu oldu ayrilma asamamizda nasil cocugumu ve kendimi o adama güveneyim. Zaten biz birlikte yasarken çocuk ses yukseldigini duysa kucağıma koşardı

Canim ben ona uc defa döndüm zaten olmadi. Ha simdi gercekten cok.pisman onceki durumlar gibi degil ama donsem bu kisinin psikolojisi baya bozuk ve daha kotu oldu ayrilma asamamizda nasil cocugumu ve kendimi o adama güveneyim. Zaten biz birlikte yasarken çocuk ses yukseldigini duysa kucağıma koşardı

Hmm o halde psikolijik tedavi almasi şartı kosun muhakkak. Gerekirse yatılı tedavi görsün. Dönecekseniz bu sekilde dönün

Hmm o halde psikolijik tedavi almasi şartı kosun muhakkak. Gerekirse yatılı tedavi görsün. Dönecekseniz bu sekilde dönün
Donmemek.kesin kararım cunku ben onu kazanmak için oda beni kaybetmeek icin elinden geleni yapti.simdi içimde ona karsi bi damla sevgi yok ama.hala onun icin üzülüyorum oda can taşıyor diye polisler bgn bana ilk defa ayrildigi esine boyle davranan kadin goruyoruz dedi dusunun artk

Arkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlar:KK43: beni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü:KK43:
yıllardır sizi umursamayan kişi için vicadn yapmaya değmez....

Keske enistemde ise diye gitse birdaha gelmese....
Valla insan degismes sadece 1 muddet kilik degistirir.

adam değişmemiş ki..
yine bencil .. insan çocuğundan bile çok kendini düşünüyorsa değişmez..
çocuğun yaşayacağı travmayı bile umursamamış..
şımarık veletler gibi istediği olmayınca kendini ordan oraya atan sadece benci olan bir tip gördüm ben sadece..

Yasadiklarim eski msjlarimda var canim bence sen okumuştun onları malesef neler cektim birde oglum var 4 yasinda hic istemezdm bu duruma gelmeyi cocugumun babasıyla mutlu olmak isterdm ama o elini kolunu bagladi 5 yil boynca sadece ben uğraş verdm sonunda o yuvaya tekmeyi vurup yikanda o oldu simdi kim yuvami yikti derdinde kendini hala hatali gormuyor ama parçaladi kendini

yuh birde 4 yaşında mı çocuğunuz ben daha küçük sanmıştım herşeyi anlamıştır o şimdi..
kıyamam ya..
siz bu adama acımayı bırakıp çocuğunuzun bu olaydan en az hasarla çıkması için uğraş verin lütfen..

adam değişmemiş ki..
yine bencil .. insan çocuğundan bile çok kendini düşünüyorsa değişmez..
çocuğun yaşayacağı travmayı bile umursamamış..
şımarık veletler gibi istediği olmayınca kendini ordan oraya atan sadece benci olan bir tip gördüm ben sadece..
Malesef oyle cocugu balkona çıkarın dedi bende onu görmek istemedim akrabamla.cikarttim balkona cocuk.babaaaa sen orada ne yapıyor sun derken birden gumm gumm ses geldi karsi sitenin duvarina vuruyormus megerse kafasini cocugu hemen iceri.aldik ama.ne çare gördü gorecegini oda omzuma.vurdu basini anne boyle yapıyordu anne acidi onun kafasi diye bende saka yapmis oglum dedim bak iyiymis birsey olmamis falan susturdum ama unuturmu bilmem

Malesef oyle cocugu balkona çıkarın dedi bende onu görmek istemedim akrabamla.cikarttim balkona cocuk.babaaaa sen orada ne yapıyor sun derken birden gumm gumm ses geldi karsi sitenin duvarina vuruyormus megerse kafasini cocugu hemen iceri.aldik ama.ne çare gördü gorecegini oda omzuma.vurdu basini anne boyle yapıyordu anne acidi onun kafasi diye bende saka yapmis oglum dedim bak iyiymis birsey olmamis falan susturdum ama unuturmu bilmem

adi adam birde pusuya yatmış çocuğun çıkmasını beklemiş..
resmen planlamış ..
sizi kandırmak için numara bunlar ve oğlunuda alet etmekten çekinmemiş..
çok doğru bir karar vermişsiniz ayrılmakla ..
umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz oğlunuzla..

Bugün kendine yapar, 5 yıl sonra ya size yaparsa?

Zaten dönmeyi düşünmediğinizi belirtmişsiniz, siz sadece birlikte çocuk yaptığınız, birlikte yaşlanmayı düşündüğünüz adamın haline üzülmüşsünüz. Bu da çok normal. Ayrılma sebebinizi bilmiyorum, ancak ortada çocuk da varken daha zor alınan bir karardır bu. Demek ki sineye çekilmeyecek şeyler olmuş.

Vicdanınızı hep koruyun, özellikle mantıkla beraber çalışanı zor bulunur. Hem tebrik ederim, hem de dilerim ki bu zor günler çabucak geçer.

Zaten dönmeyi düşünmediğinizi belirtmişsiniz, siz sadece birlikte çocuk yaptığınız, birlikte yaşlanmayı düşündüğünüz adamın haline üzülmüşsünüz. Bu da çok normal. Ayrılma sebebinizi bilmiyorum, ancak ortada çocuk da varken daha zor alınan bir karardır bu. Demek ki sineye çekilmeyecek şeyler olmuş.

Vicdanınızı hep koruyun, özellikle mantıkla beraber çalışanı zor bulunur. Hem tebrik ederim, hem de dilerim ki bu zor günler çabucak geçer.
Bu karari sadece kendim icin vermedim çocuğumunda huzuru icin verdim zaten. Bu adam o yaninda oldugmuz 7 ay icinde birgün yanina alip bizi disari çıkarmadığı gibi birde disariya cikmamizi yasaklardi çocuğun parkta oynaması bile sadece bir saat izin verirdi kapali ceza evi gibi birde bunlar yetmezmis gibi eve gelince hiçbirşeyden memnun olmazdi suratı hep asikti kavga kufur vardi hep evin icinde daha odami yetmedi 5 yıldır ailesine 130 bin vermiş simdi kendisi de borçlanmisti maddi acidan da sikintidaydik benm ailem 10 bin tllik altın almisti ailesi bana birsey takmadığı gibi onlarida almislardi bizim elimizi.kolumzu bağladılar esimde buna izin verdi ardi arkası kesilmedi huzursuzluğun

Bu arada birlikte olduğumuz 7 ay derken biz esimin 7 aydir yanındayız ondan önceki surecte biz baska sehirde kaynanamlarla beraberdik esimin.memleketinde kendisi istanbuldaydi

ben acıdım nedense. bu iyi bir ders olmuştur.belli ki kaybetmek istemiyor sizi... ne desem bilemedm

Back
X