Arkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlar

beni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü