Davali oldugum esim kafasini duvarlara vurdu

Iste buyurun pismanliga.

Bu sekilde psikopatca hareketler sergileyen insanlarin pismanligina nasil inaniyorsunuz mumkun degil.

Adam siddet yanlisi oldugu icin kafasini duvarlara vuruyor. Eskiden konu sahibini dovuyormus, simdi kendini -gosteri icin veya degil- dovuyor.

Bu avam ve kiro hareketlerin neresi adama acinmasini sagliyor anlamak mumkun degil. Kendini jiletlese de yazik mi mesela?

Neyse ki konu sahibi sagduyulu ve kararli cikti benzer konularin aksine. Yoksa etkilenecekti bu tarz yorumlardan.
Cunku yeterince tanidim canim bu.tarzdaki insanlari o yüzden etkilenmedim

Bana mesajlar atıyor simdi. Pisman olacakmisim ayrılınca ondan
Arkanıza bile dönüp bakmayın, sizi yavrunuzun önünde döven, sonra da sözde pişmanmış gibi yine şiddete meyilli yanını 4 yaşındaki herşeyden habersiz masum bir evladının gözünün önünde kafasını duvara vuran adam hala iflah olmamış demektir, boşanılmayı hak ediyor.
Yolunuz açık olsun, yavrunuzla huzur ve sağlıklı bir ömür dilerim.

Arkanıza bile dönüp bakmayın, sizi yavrunuzun önünde döven, sonra da sözde pişmanmış gibi yine şiddete meyilli yanını 4 yaşındaki herşeyden habersiz masum bir evladının gözünün önünde kafasını duvara vuran adam hala iflah olmamış demektir, boşanılmayı hak ediyor.
Yolunuz açık olsun, yavrunuzla huzur ve sağlıklı bir ömür dilerim.
Allah razi olsun saol Mune Mune

Arkadaslar bugun icim parcalandi beni yıllardır umursamayan esim ailesinin yaninda 5 yıl çocugumla birakan yanina gittiğimde kadın olduğumu unutturan eve hapseden esim!
Dün geceden beridir kapinin onunde uyuyor benimle barismak istiyor bugun mahkeme karar vermis gecici olarak çocuğun velayeti bana verilmiş benim donememi istedi geceden beridir asagida apartmanın önünde uyudu sonra çocuğu balkona cikarmamizi istedi bende bir akrabama verdim çıkarsın diye balkonda çocuğum onunla konusurken bi anda kendi kendine vurmaya başladı ben görmedim ama basini duvarlara vurma sesi bana geldi kendimden gectim kizlar:KK43: beni aradı eger ona dönmezsem kendini catiya cikip asagi atacağını söyledi bende polis cagirdim kendine zarar vermesin diye polis gelince kapida aileme bana aglayarak yalvardi gozlerime baktığında pismanligini görüyorum ama is isten gecti artik ben onu bi yabanci gibi görüyorum ona üzülüyorum ama sanki yabancıymış gibi o kdr yaşadıklarımdan sonra kızlar ona dönemem keşke dönebilecek herseye yeniden başlayacak gücum olsaydı ama o bu hareketleriyle bile bizi hem cok korkuttu hemde çok üzdü:KK43:
Eski konularınıza baktım. Valla çatışan Atlas'a bile affetmeyin

Pişman olacaksın demiş birde utanmadan
Bulunmaz Bursa kumasi miymis mal herif ?
Neyine pişman olacakmissin seni dovemedigine mi ?
Insan ziyani kendisi bırakın vura vura kırsin kafasini

Arkadaşlar aranizda bosanan varmi ve bosandiginizda ne hissettiniz bana anlatir misiniz? Acaba herkes benim gibimi oluyor merak ediyorum. Birde boşandıktan sonra hayat ne yonde değişiyor genelde neler yaşadınız?

En iyisi ben bunu konu açarak sorayim daha cok bilgi aliriim deneylimli arkadaslardan

Yuvasinin neden yikildigini anlamayacak kadar kalin kafali. O kafayla ancak tahta falan kirsin anladigim kadariyla duvar saglam kalmis.

Ben inanabiliyorum değişebileceğine,

Değişebilen tek varlık;insandır.
Her insanın aklına bir yerde dank eder bir şeyler.

Ve en iyi erkek pişman olan erkektir denir hep..

Ben bekarım,evlilikle ilgili birşey diyemiyorum ama;insanlar gerçekten pişman olamaz mı?

Mesela ben bir şeyden pişman olursam,aslaaa yapmam bir daha.

Belki eşinde böyle olur,yuvalar kolay kurulmuyor yıkılmasını hiç istemiyorum.

Bir şans daha hak etmez mi eşin,buna değer mi sence?

Ben sanırım taş kalpliyim hiç üzülmedim.Geçmişte hata yapanlara üzülemiyorum.
Sabret bu da geçer.Kendine bişey yaparsa da kendi sorunu .Canınızı seviyorsanız çok da umursamayın.
Kadina hayati hic yoktan ve bile isteye zindan edip, kadini ve evliligi tuketip, is ciddiye binince yerlerde surunen erkeklere ben de hic mi hic acimiyorum ve samimiyetlerine inanmiyorum..
Türkiye toplumunda bi kadının "bosanmis kadin" olmayi goze almasi kolay degil; kimbilir neler yasaniyor da kadin onu goze aliyor..
Istedigi kadar aglasin yalvarsin kapilarda sabahlasin.. Huylu huyundan vazgecmez..

Maaalesef yok canim 5 yil anasinin babasinin yaninda 5 kurussuz ve babasiz çocuk buyutttum siginti gibi yasadim yetmedi, yanina gittim hapis yattım sanki yetmedi, emek verdigim halde mutlu edemedim evladımin yaninda kufur yedim yeri geldi dayak yedim sence bunun neresinde benim sucum? Olsa olsa ezilip buzulduklerimdedir yuvam yuvam diye
Ne diyrlim hayırlısı o zaman....

bak bak blöflere bak..oscarlık hareketler bunlar.o çatıdan atlar sandın mı cidden.ahh canım benım sakın affetme o hayvanatı.1 sene sonra herseyı unutup halay cekeceksın yaz bunu kenara..ben yazdım sende yaz :)

bak bak blöflere bak..oscarlık hareketler bunlar.o çatıdan atlar sandın mı cidden.ahh canım benım sakın affetme o hayvanatı.1 sene sonra herseyı unutup halay cekeceksın yaz bunu kenara..ben yazdım sende yaz :)
Şimdiden halay çekiyorum zaten. Çünkü ondan ayrılınca kendimi buldum ben oldum yeniden

Back
X