- 3 Mayıs 2019
- 57
- 45
- 8
- 37
- Konu Sahibi Umutlu Anne
-
Bugün sonucumu onkoloji doktoru baktı.cok kötüyüm başım çatlıyor.yeniden büyüme var demiş.pet filmi istemiş.sok oldum.bu bana bir uyarı. Ne yaparsa yapsın pislik.bosa canımı sıktım.ama elde değil işte.yeniden kemoterapi almak.cok zor.psikolojikmen hazır değilim.Ne olur Rabbim beni evlatlarıma bağışla.annemede evlat acısı yaşatma.dua edin lutfen
Ev vardı ordan kalırsa dedim parayı.tazminat ayrı o hiç yok ortada.4 bin belirlenmişti nafaka.2000 bin bana.biner lirada iki kızıma. Vermiyordu ana.3,4 ayda bin beşyüz falan gönderiyordu
İnşaAllah sağlığınıza en kısa zamanda kavuşursunuz
Inşaat mühendisi.kendi işini yapıyor.isim kötü diyor.vermiyor.icrada gitti.babam almadı ofis eşyalarını.hapis kararı çıkar dedi avukat.ama çıkmadı.cani isterse veriyor yoksa vermiyor.simdide nafaka düşmüş nasıl olmuşsa.tekrar dava açacakmışız.yeni avukat açacak isteMaaşı ne kadar da çocuklara biner lira bağlandı ?
İyi bağlanmış aslında , düzenli ödese size yeter .
Ödemiyorsa icraya verin , icra maaşına haciz koyup direk sizin hesabınıza gönderiyor nafakayı
Amin insallahÖncelikle çok geçmiş olsun..
Diğer konunuz için tek diyebileceğim Allah yardımcınız olsun Allah size Eyüp Sultan sabrı versin
3.5 yıldır kullanıyorum ilacı.hemde yüksek dozda.225 mgAnlaşmalı boşanın gitsin. Bir de psikolojik destek alın. Neden sırtınızda bu yükü taşıyorsunuz? O yükü bırakmadıkça ağırlaşacak. Yazık valla giden zaman geri gelmez ki.
Hanımefendi bakın.avukatlarim ilgilenmediği için dava uzuyor.ben ona kızıyorum.hakkini verse hakim uzatsa tamam.dava günü geliyor avukat aranıyor bile.ben arıyorum ne oldu diye.yani dava sonunda ne oldu haber dahi vermiyor.boyle iş mi yapılır.aldigin paranın hakkını vereceksin.helal para kazanacaksin.onceki davama girmemiş bile.haber dahi etmemişti gelemicem diye.ben sorumsuz avukatlara denk geldim malesef.bu yeni avukatta ilgilenirse şayet yüzde 10 alacağından ilgilenir.digeri başta 10 bin aldı.yan gelip yattı.belki haklısınız neden geçmiş olsun demediniz vs diye
ama ilk hedef eş, ailesi vs değil de avukatı
hemen yorumlarda da kontrol et, değiştir vs vs
ilk cümlesi Ekim sonuna atılmış, bunu o kadar duyuyoruz ki
bana kalsaydı diyeceğim ilk şey anlaş madem bunaldın ama o diyor ki ailem intikam istiyor
Inşaat mühendisi.kendi işini yapıyor.isim kötü diyor.vermiyor.icrada gitti.babam almadı ofis eşyalarını.hapis kararı çıkar dedi avukat.ama çıkmadı.cani isterse veriyor yoksa vermiyor.simdide nafaka düşmüş nasıl olmuşsa.tekrar dava açacakmışız.yeni avukat açacak iste
Canım benim Allah şifa versin, yar ve yardımcın olsun. Umarım sonuçların iyi çıkar. Herşeyin başı sağlık gerisini düşünme. Süreç seni yıpratıyorsa aileni ikna et bırak peşini. Allah hak ettiğini yaşatsın ona.Merhaba ,1 yıl olmuş k k ye girmeyeli. Bugün aklıma geldi.girdim.daha önce bahsetmiştim aldatıldim diye.3 yıl oldu dava halen devam şimdide ekimin sonuna atadı davayı.3.avukata vekalet verdim.dusunun halimi.cok yıprandım.bana kalsa tedbiri de hemen kaldırırım.davayi da anlaşmalı hemen sonandiririm.ama ailem izin vermiyor.intikam almak istiyor.haklilar aslında.ama benim gücüm yok.anlamiyorlar.simdide nafaka davasını dusurmus. Nasıl yapmis anlamadim.benim avukat hiç bakmamış yine 3.avukata geçtik.10 bin de boşa gitti.simdi bu da kazandığının yüzde 10 istiyormuş.dusunsene 1 milyon alsam 100 bin verecem.yuh.zannetmiyirum da alacağını.haciz varmış çünkü evde.aman ne bilim.biktim .adam nafaka bile vermiyor aciz.senin evlatların bunlar.Rabbim herkese önce vicdan merhamet versin.2 ay oldu.kadindan ayrılmış.belki de kadin gitti.bilmiyorum.yeniden deneyelim dedi.ilk defa ozurdiledi 3 yılın sonunda.birlac gün ısrar etti.tabi yok dedim.sonu gelmedi.ben zaten asla birleşmem de.istedim ki.cani yansın benim gibi.pisman olsun gerçekten.beni ozlesin.ama yok.gercekten pişman olan ısrar etmez mi.eder.kapattik barışma defterini diyo.sanki ben actim da.çok zor be hayat.simdide covid 19 dan şüphelendi doktor. Test yaptırdım bugün cuma çıkacak sonuç.Rabbim sınıyor beni.belirti hiç yok hamdolsun.tomografi çektirdim geçen hafta kontrol için.kanserdim ya ben.iste onda buzlanma gözükmüş böbrekte sanırım.o da belirtisiymiş.belki de radyoterapi sonrası olmuştur dedi.ama yinede test yapılsın dedi.ins dua edin temiz çıksın.onkolojide temiz desin.
E devlet şifrem var.dava gününe bakabiliyorum sadece.baska bilmiyorum.nelere bakıldığını.sanirim nafaka vermeyecek düşmüş derken.babam almamis eşyaları.iyide yapmış.ben duysam istemezdim zaten.kendi bilir ne yapayım nafaka vermezse.kendi acizliğini gösterir.karektersizligini gosterirNafaka düşmüş derken nafaka miktarı mı düşmüş
Onun için gelirinin azaldığını söyleyip bu sebeple nafaka indirimi istemiştir . sizin e-devlet şifreniz var mı ? Yoksa alın . avukatın dilekçeleri verip vermediğini Uyap sisteminden davayı kendiniz takip edin .
Ayrıca mahkemeye gidip dosyanızı inceleyebiliyorsunuz . Gidip bizzat kontrol edin dosyada neler var neler yok . Fotokopisini de alabiliyorsunuz
Ofis mobilyalarını niçin almadınız
Malesef sonucumda büyüme gözükmüş.pet filmi istedi.kanser yine geldi yaniCanım benim Allah şifa versin, yar ve yardımcın olsun. Umarım sonuçların iyi çıkar. Herşeyin başı sağlık gerisini düşünme. Süreç seni yıpratıyorsa aileni ikna et bırak peşini. Allah hak ettiğini yaşatsın ona.
E devlet şifrem var.dava gününe bakabiliyorum sadece.baska bilmiyorum.nelere bakıldığını.sanirim nafaka vermeyecek düşmüş derken.babam almamis eşyaları.iyide yapmış.ben duysam istemezdim zaten.kendi bilir ne yapayım nafaka vermezse.kendi acizliğini gösterir.karektersizligini gosterir
Canım benim atlatacaksın tabiki. Moral ve motivasyonunu yüksek tutMalesef sonucumda büyüme gözükmüş.pet filmi istedi.kanser yine geldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?