- 3 Mayıs 2019
- 57
- 45
- 8
- 37
- Konu Sahibi Umutlu Anne
-
Merhaba ,1 yıl olmuş k k ye girmeyeli. Bugün aklıma geldi.girdim.daha önce bahsetmiştim aldatıldim diye.3 yıl oldu dava halen devam şimdide ekimin sonuna atadı davayı.3.avukata vekalet verdim.dusunun halimi.cok yıprandım.bana kalsa tedbiri de hemen kaldırırım.davayi da anlaşmalı hemen sonandiririm.ama ailem izin vermiyor.intikam almak istiyor.haklilar aslında.ama benim gücüm yok.anlamiyorlar.simdide nafaka davasını dusurmus. Nasıl yapmis anlamadim.benim avukat hiç bakmamış yine 3.avukata geçtik.10 bin de boşa gitti.simdi bu da kazandığının yüzde 10 istiyormuş.dusunsene 1 milyon alsam 100 bin verecem.yuh.zannetmiyirum da alacağını.haciz varmış çünkü evde.aman ne bilim.biktim .adam nafaka bile vermiyor aciz.senin evlatların bunlar.Rabbim herkese önce vicdan merhamet versin.2 ay oldu.kadindan ayrılmış.belki de kadin gitti.bilmiyorum.yeniden deneyelim dedi.ilk defa ozurdiledi 3 yılın sonunda.birlac gün ısrar etti.tabi yok dedim.sonu gelmedi.ben zaten asla birleşmem de.istedim ki.cani yansın benim gibi.pisman olsun gerçekten.beni ozlesin.ama yok.gercekten pişman olan ısrar etmez mi.eder.kapattik barışma defterini diyo.sanki ben actim da.çok zor be hayat.simdide covid 19 dan şüphelendi doktor. Test yaptırdım bugün cuma çıkacak sonuç.Rabbim sınıyor beni.belirti hiç yok hamdolsun.tomografi çektirdim geçen hafta kontrol için.kanserdim ya ben.iste onda buzlanma gözükmüş böbrekte sanırım.o da belirtisiymiş.belki de radyoterapi sonrası olmuştur dedi.ama yinede test yapılsın dedi.ins dua edin temiz çıksın.onkolojide temiz desin.
Merhaba ,1 yıl olmuş k k ye girmeyeli. Bugün aklıma geldi.girdim.daha önce bahsetmiştim aldatıldim diye.3 yıl oldu dava halen devam şimdide ekimin sonuna atadı davayı.3.avukata vekalet verdim.dusunun halimi.cok yıprandım.bana kalsa tedbiri de hemen kaldırırım.davayi da anlaşmalı hemen sonandiririm.ama ailem izin vermiyor.intikam almak istiyor.haklilar aslında.ama benim gücüm yok.anlamiyorlar.simdide nafaka davasını dusurmus. Nasıl yapmis anlamadim.benim avukat hiç bakmamış yine 3.avukata geçtik.10 bin de boşa gitti.simdi bu da kazandığının yüzde 10 istiyormuş.dusunsene 1 milyon alsam 100 bin verecem.yuh.zannetmiyirum da alacağını.haciz varmış çünkü evde.aman ne bilim.biktim .adam nafaka bile vermiyor aciz.senin evlatların bunlar.Rabbim herkese önce vicdan merhamet versin.2 ay oldu.kadindan ayrılmış.belki de kadin gitti.bilmiyorum.yeniden deneyelim dedi.ilk defa ozurdiledi 3 yılın sonunda.birlac gün ısrar etti.tabi yok dedim.sonu gelmedi.ben zaten asla birleşmem de.istedim ki.cani yansın benim gibi.pisman olsun gerçekten.beni ozlesin.ama yok.gercekten pişman olan ısrar etmez mi.eder.kapattik barışma defterini diyo.sanki ben actim da.çok zor be hayat.simdide covid 19 dan şüphelendi doktor. Test yaptırdım bugün cuma çıkacak sonuç.Rabbim sınıyor beni.belirti hiç yok hamdolsun.tomografi çektirdim geçen hafta kontrol için.kanserdim ya ben.iste onda buzlanma gözükmüş böbrekte sanırım.o da belirtisiymiş.belki de radyoterapi sonrası olmuştur dedi.ama yinede test yapılsın dedi.ins dua edin temiz çıksın.onkolojide temiz desin.
Bu kadar ciddi sorunlarınız varken illa intikam alma çabanız niye ? Eden kendine eder. Hayat devam ediyor ancak siz intikam alacağım diye hala 3 yıl önceki hayatınızla boğuşuyorsunuz. Boşansanız belki şimdiye yeni bir yuva kurmuştunuz. Cidden anlamıyorum bazen insanlarıMerhaba ,1 yıl olmuş k k ye girmeyeli. Bugün aklıma geldi.girdim.daha önce bahsetmiştim aldatıldim diye.3 yıl oldu dava halen devam şimdide ekimin sonuna atadı davayı.3.avukata vekalet verdim.dusunun halimi.cok yıprandım.bana kalsa tedbiri de hemen kaldırırım.davayi da anlaşmalı hemen sonandiririm.ama ailem izin vermiyor.intikam almak istiyor.haklilar aslında.ama benim gücüm yok.anlamiyorlar.simdide nafaka davasını dusurmus. Nasıl yapmis anlamadim.benim avukat hiç bakmamış yine 3.avukata geçtik.10 bin de boşa gitti.simdi bu da kazandığının yüzde 10 istiyormuş.dusunsene 1 milyon alsam 100 bin verecem.yuh.zannetmiyirum da alacağını.haciz varmış çünkü evde.aman ne bilim.biktim .adam nafaka bile vermiyor aciz.senin evlatların bunlar.Rabbim herkese önce vicdan merhamet versin.2 ay oldu.kadindan ayrılmış.belki de kadin gitti.bilmiyorum.yeniden deneyelim dedi.ilk defa ozurdiledi 3 yılın sonunda.birlac gün ısrar etti.tabi yok dedim.sonu gelmedi.ben zaten asla birleşmem de.istedim ki.cani yansın benim gibi.pisman olsun gerçekten.beni ozlesin.ama yok.gercekten pişman olan ısrar etmez mi.eder.kapattik barışma defterini diyo.sanki ben actim da.çok zor be hayat.simdide covid 19 dan şüphelendi doktor. Test yaptırdım bugün cuma çıkacak sonuç.Rabbim sınıyor beni.belirti hiç yok hamdolsun.tomografi çektirdim geçen hafta kontrol için.kanserdim ya ben.iste onda buzlanma gözükmüş böbrekte sanırım.o da belirtisiymiş.belki de radyoterapi sonrası olmuştur dedi.ama yinede test yapılsın dedi.ins dua edin temiz çıksın.onkolojide temiz desin.
Allah yardımcınız olsun vazgeçmeyin öteki bırakmış size mi sataşıyor yine onun yanına giderken aklı nerdeymiş.. mikroplar yaaa nasıl sinir oluyorum böylelerini alıcaksın tasma takıp gezdiriceksin ama hayvanlara hakaret olur.. inşAllah hiç bi sağlık probleminiz yoktur Rabbim şifa versinMerhaba ,1 yıl olmuş k k ye girmeyeli. Bugün aklıma geldi.girdim.daha önce bahsetmiştim aldatıldim diye.3 yıl oldu dava halen devam şimdide ekimin sonuna atadı davayı.3.avukata vekalet verdim.dusunun halimi.cok yıprandım.bana kalsa tedbiri de hemen kaldırırım.davayi da anlaşmalı hemen sonandiririm.ama ailem izin vermiyor.intikam almak istiyor.haklilar aslında.ama benim gücüm yok.anlamiyorlar.simdide nafaka davasını dusurmus. Nasıl yapmis anlamadim.benim avukat hiç bakmamış yine 3.avukata geçtik.10 bin de boşa gitti.simdi bu da kazandığının yüzde 10 istiyormuş.dusunsene 1 milyon alsam 100 bin verecem.yuh.zannetmiyirum da alacağını.haciz varmış çünkü evde.aman ne bilim.biktim .adam nafaka bile vermiyor aciz.senin evlatların bunlar.Rabbim herkese önce vicdan merhamet versin.2 ay oldu.kadindan ayrılmış.belki de kadin gitti.bilmiyorum.yeniden deneyelim dedi.ilk defa ozurdiledi 3 yılın sonunda.birlac gün ısrar etti.tabi yok dedim.sonu gelmedi.ben zaten asla birleşmem de.istedim ki.cani yansın benim gibi.pisman olsun gerçekten.beni ozlesin.ama yok.gercekten pişman olan ısrar etmez mi.eder.kapattik barışma defterini diyo.sanki ben actim da.çok zor be hayat.simdide covid 19 dan şüphelendi doktor. Test yaptırdım bugün cuma çıkacak sonuç.Rabbim sınıyor beni.belirti hiç yok hamdolsun.tomografi çektirdim geçen hafta kontrol için.kanserdim ya ben.iste onda buzlanma gözükmüş böbrekte sanırım.o da belirtisiymiş.belki de radyoterapi sonrası olmuştur dedi.ama yinede test yapılsın dedi.ins dua edin temiz çıksın.onkolojide temiz desin.
Yani ısrar etseydi size bunları yapan kişiyle barışacakmıydınız ? Neyse Geçmiş olsunMerhaba ,1 yıl olmuş k k ye girmeyeli. Bugün aklıma geldi.girdim.daha önce bahsetmiştim aldatıldim diye.3 yıl oldu dava halen devam şimdide ekimin sonuna atadı davayı.3.avukata vekalet verdim.dusunun halimi.cok yıprandım.bana kalsa tedbiri de hemen kaldırırım.davayi da anlaşmalı hemen sonandiririm.ama ailem izin vermiyor.intikam almak istiyor.haklilar aslında.ama benim gücüm yok.anlamiyorlar.simdide nafaka davasını dusurmus. Nasıl yapmis anlamadim.benim avukat hiç bakmamış yine 3.avukata geçtik.10 bin de boşa gitti.simdi bu da kazandığının yüzde 10 istiyormuş.dusunsene 1 milyon alsam 100 bin verecem.yuh.zannetmiyirum da alacağını.haciz varmış çünkü evde.aman ne bilim.biktim .adam nafaka bile vermiyor aciz.senin evlatların bunlar.Rabbim herkese önce vicdan merhamet versin.2 ay oldu.kadindan ayrılmış.belki de kadin gitti.bilmiyorum.yeniden deneyelim dedi.ilk defa ozurdiledi 3 yılın sonunda.birlac gün ısrar etti.tabi yok dedim.sonu gelmedi.ben zaten asla birleşmem de.istedim ki.cani yansın benim gibi.pisman olsun gerçekten.beni ozlesin.ama yok.gercekten pişman olan ısrar etmez mi.eder.kapattik barışma defterini diyo.sanki ben actim da.çok zor be hayat.simdide covid 19 dan şüphelendi doktor. Test yaptırdım bugün cuma çıkacak sonuç.Rabbim sınıyor beni.belirti hiç yok hamdolsun.tomografi çektirdim geçen hafta kontrol için.kanserdim ya ben.iste onda buzlanma gözükmüş böbrekte sanırım.o da belirtisiymiş.belki de radyoterapi sonrası olmuştur dedi.ama yinede test yapılsın dedi.ins dua edin temiz çıksın.onkolojide temiz desin.
pandemi nedeni ile adliyelerin Haziran 15 e kadar kapalı olduğunu ve bu nedenle nerede ise tüm duruşmaların Ekim-Kasım bandına atıldığını yazsam
avukat dilekçelerini zamanında vermiş mi diye yazan arkadaşlara da şunu yazayım zaten yasa gereği verilebilecek iki dilekçe var
o da davanın ilk aylarında
ondan sonra verilen dilekçeler aslında laf olsun dilekçeleri
bilirkişi raporu olursa ona dair dilekçe olur bir de
avukat duruşmaya gider tanıklar gelmez 3 ay sonraya ertelenir
diğer duruşmaya gider hakim gelmez 3 ay daha sonra
birinde hakim der ki dosyanın incelemeye alınmasına 3 ay geçer
karşı taraf gelir dayanaksız bir şey der ama mahkeme incelemek zorunda kalır 3 ay daha
böyle sürer gider
maalesef tek duruşmada biten bir hukuk sistemi yok
ama nedene şamar oğlanı hep avukatlar
3-5 yıl sonunda kazanırsa ve karşı taraftan tahsil edebilirse alacağı %10 bile gözde büyüyor böyle
Haklı olabilirsiniz ama işini iyi yapmayan insanlar her meslekte mevcut. Öylesine denk gelmiştir konu sahibi de, olamaz mı pekâla olur.
Kişisel bir eleştiri yok ki neden bu kadar açıklama yaptınız. Kadıncağızın derdi bir değil bin, hepsine ahlanmış olabilir. Laf sokmak yerine karşı tarafın kanuni açıklardan dolayı neler yapabileceğini, onun ne yapması gerektiğini yazsaydınız.
He birde keşke;
hem aldatılmış, hem çocuklarıyla hayat mücadelesi veren, hem evladının sağlığı yerine intikam düşünen bir aileye sahip olan, hem merhametsiz bir kocaya denk gelen bir kadına bir geçmiş olsun dileseydiniz.
Üzülme lütfen.Dua et bol bol.Allah yardımcın olsunMerhaba ,1 yıl olmuş k k ye girmeyeli. Bugün aklıma geldi.girdim.daha önce bahsetmiştim aldatıldim diye.3 yıl oldu dava halen devam şimdide ekimin sonuna atadı davayı.3.avukata vekalet verdim.dusunun halimi.cok yıprandım.bana kalsa tedbiri de hemen kaldırırım.davayi da anlaşmalı hemen sonandiririm.ama ailem izin vermiyor.intikam almak istiyor.haklilar aslında.ama benim gücüm yok.anlamiyorlar.simdide nafaka davasını dusurmus. Nasıl yapmis anlamadim.benim avukat hiç bakmamış yine 3.avukata geçtik.10 bin de boşa gitti.simdi bu da kazandığının yüzde 10 istiyormuş.dusunsene 1 milyon alsam 100 bin verecem.yuh.zannetmiyirum da alacağını.haciz varmış çünkü evde.aman ne bilim.biktim .adam nafaka bile vermiyor aciz.senin evlatların bunlar.Rabbim herkese önce vicdan merhamet versin.2 ay oldu.kadindan ayrılmış.belki de kadin gitti.bilmiyorum.yeniden deneyelim dedi.ilk defa ozurdiledi 3 yılın sonunda.birlac gün ısrar etti.tabi yok dedim.sonu gelmedi.ben zaten asla birleşmem de.istedim ki.cani yansın benim gibi.pisman olsun gerçekten.beni ozlesin.ama yok.gercekten pişman olan ısrar etmez mi.eder.kapattik barışma defterini diyo.sanki ben actim da.çok zor be hayat.simdide covid 19 dan şüphelendi doktor. Test yaptırdım bugün cuma çıkacak sonuç.Rabbim sınıyor beni.belirti hiç yok hamdolsun.tomografi çektirdim geçen hafta kontrol için.kanserdim ya ben.iste onda buzlanma gözükmüş böbrekte sanırım.o da belirtisiymiş.belki de radyoterapi sonrası olmuştur dedi.ama yinede test yapılsın dedi.ins dua edin temiz çıksın.onkolojide temiz desin.
Ev vardı ordan kalırsa dedim parayı.tazminat ayrı o hiç yok ortada.4 bin belirlenmişti nafaka.2000 bin bana.biner lirada iki kızıma. Vermiyordu ana.3,4 ayda bin beşyüz falan gönderiyorduİnşaAllah sonuçlar temiz çıkar
Siz kendiniz uyaptan takip edin davanızı , avukat dilekçeleri zamanında veriyor mu vermiyor mu diye
Kaç çocuğunuz var , nafaka olarak ne belirlenmişti ?
1 milyon alsam dediğiniz tazminat olarak mı yoksa mal paylaşımı olarak mı söylediniz
İnşaAllah en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alarak kurtulursunuz
Asla olur mu öyle şey.demek istediğim onun gerçek anlamda pişman olmasını, acı çektiğini görmek istememdiYani ısrar etseydi size bunları yapan kişiyle barışacakmıydınız ? Neyse Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?