Ama arkadaş dava reddelirse dava açamayacağımı söylüyor ama öyle birşey yok sanırım yoksa avukatım dava düşsün sen hemen ordan aç davayı demezdiuzun kirpreddedilir kapanırsa : 45349883 .!.:eşim avukat, aynen dava reddedilse ve aradan 3 yıl geçip de eşler hala ayrı yaşıyorsa direkt boşuyorlarmış...Senderr doğru söylüyor
Ama arkadaş dava reddelirse dava açamayacağımı söylüyor ama öyle birşey yok sanırım yoksa avukatım dava düşsün sen hemen ordan aç davayı demezdi
Davası düştü o zaman reddedilmedi, reddedilseydi dava açabilmek için 3 yıl beklemek zorundaydın. Allah yardımcın olsun, çok zor süreç.Yok canım öyle 3yıl beklemem gerekseydi avukatım söylerdi avukat bana dava düşsün sen hemen ordan açarsın 2-3celsede biter dedi
evet ikimizde boşanmayı istiyoruz ama adam ben sadece boşanmak istiyorum çocukları nafakayı falan vermem diyo
Aslında diğer konunuza yazmam gerekiyordu bunları ama burdan devam ediliyor sanırım..
Ne olursa olsun kızlarınıza babalarıyla ilgili yalan söylemeyin..
Size güvenmelerini istiyorsanız, kısa vadede çocuklarınızı mutlu etmek için yalan söylemeyeceksiniz.
Onlar büyüyecek ve gerçekleri görüp bilecekler..
O zaman sizin yalancı olduğunuzu düşünürler..
Bir de çocuklarım babasını görmedi baba diyemedi falan diye yıpratmayın kendinizi..
Çok daha acılarla çok daha büyük sorunlarla büyüyen çocuklar var..
Ne kendinize ne çocuklarınıza acımayın..
Defalarca söylediğim şey anne ne kadar mutluysa çocuklar da o kadar mutlu, huzurlu, güvende hissederler..
Siz ne kadar dik durursanız o kadar güçlü çocuklarınız olacak..
Bırakın o ne yaparsa yapsın siz kendinize bakın..
Nasıl anneniz olsun istiyorsanız öyle anne olun...
Allah yardımcınız olsun..
Bir bakacaksınız ki herşey geçmiş gitmiş..
Tecrübeyle sabit..
Aslında dava reddedildi temyiz edilmesini istemiyorum edilmezse dava düşecek ve ben burda açacağımSendereddedilen : 45349949 .!.:Davası düştü o zaman reddedilmedi, reddedilseydi dava açabilmek için 3 yıl beklemek zorundaydın. Allah yardımcın olsun, çok zor süreç.
Ben şuan için kızlarıma doğruyu söyleyemem yaşları buna müsait değil biri 6diğeri 2yaşında. Ben onlara canımı vermeye hazırım karşı taraf umrumda değil hamdolsun güçlüyüm onlarlayım mutluyum ama karşı taraf o kadar iğrenç ve vicdansızki bazen çok yoruluyorumEBRU 745349969 .!.:Aslında diğer konunuza yazmam gerekiyordu bunları ama burdan devam ediliyor sanırım..
Size güvenmelerini istiyorsanız, kısa vadede çocuklarınızı mutlu etmek için yalan söylemeyeceksiniz.
Bir de çocuklarım babasını görmedi baba diyemedi falan diye yıpratmayın kendinizi..
Defalarca söylediğim şey anne ne kadar mutluysa çocuklar da o kadar mutlu, huzurlu, güvende hissederler..
Tecrübeyle sabit..
Dava temyiz edilmezse düşmez, karar kesinleşir 3 yıl beklersiniz bu şekilde, lütfen avukatsız iş yapmayın, hangi avukat ordan açarsın diyebiliyor aklım almıyor.Aslında dava reddedildi temyiz edilmesini istemiyorum edilmezse dava düşecek ve ben burda açacağım
çok sağolasın evet çok zor ve yaıpratıcı bir süre
Ben şuan için kızlarıma doğruyu söyleyemem yaşları buna müsait değil biri 6diğeri 2yaşında. Ben onlara canımı vermeye hazırım karşı taraf umrumda değil hamdolsun güçlüyüm onlarlayım mutluyum ama karşı taraf o kadar iğrenç ve vicdansızki bazen çok yoruluyorum
Allah sizede güç kuvvet huzur versin canım
çok güçlü bir bayansın.tebrik ederim...
Teşekkür ederim..
Anne olduğum için daha da güçlü olmak zorundayım..
Ben şu hani herkesin kızdığı böyle adamdan çocuk yapılır mi diye kızılanlardanım..
Ben bir gün boşanacağımı bile bile doğurdum çocuklarımı..
O yüzden onları en iyi şekilde yetiştirmek, en mutlu, huzurlu ortamı sağlamak benim boynumun borcu onlara..
Çok mutlu olsen yavrularınla beraber...Olmuş...Bitmiş de...boşver.güzel günler vardır elbet sizi bekleyen...olmasa Allah sabır verir miydi?
yorumlarınıza sıkça denk geliyorum ve bu mantığınız soğukkanlılığınız çok hoşuma gidiyor.ama sanki siz yaşadıklarınızı çok sakince atlatmışsınız gibi yazıyorsunuz,konunuza da rastlamadım o dönmede yaşadıklarınızla ilgili.Aslında diğer konunuza yazmam gerekiyordu bunları ama burdan devam ediliyor sanırım..
Tecrübeyle sabit..
yorumlarınıza sıkça denk geliyorum ve bu mantığınız soğukkanlılığınız çok hoşuma gidiyor.ama sanki siz yaşadıklarınızı çok sakince atlatmışsınız gibi yazıyorsunuz,konunuza da rastlamadım o dönmede yaşadıklarınızla ilgili.
boşşanmış anneler için çok güzel yorumlarınız var,bence konu açsanız daha faydalı olursunuz gibi geldi:)
havravsev eski konunuzu da biliyorum,buradaki birçok kadın gibi,çocuklarım babaya düşkün,yok ben,m sığınacak yerim yok,para yok vs gibi yorumlara girmeyip,çocuklaırnız ve kendiniz için en doğru kararı verdiniz.bundan sonrki yaşamınız çok mutlu olur inşallah.
ve umarım 3 yıl süre falan yoktur da bir an önce kurtulursunuz bu adamdan
Davayı ben açmadım karşı taraf açtı delil yok şahit yok bide dilekçesinde internette tanıştığım bi bayanla birlikteyim çocuğu var demiş. Nafaka vermem çocuklar karşıda kalsın ben sadece boşanmak istiyorum demi. Hakime hanımda davayı reddetti
Allah büyüktür biliyorum kimsenin yaptığı kimseye kalmazmercan1biliyorum kimseninpost: 45352198 .!.:Diğer konunuzu okudum . Önce hamile eşini terkediyor . Sonra ben nafaka vermem diyebiliyor zaten itirafta etmiş hatasını delil için üzmeyin kendinizi er , geç kurtulursunuz . Bence mutlu olmalısınız . Erkenden kendini belli ettiği için ve sizin elinizde hala yeniden başlama şansı olduğu için . Bizim bir komşu vardı şimdi babasının evinde çocuğuyla beraber çok detaya girmiyeceğim . Aynı böyle aşığız seviyoruz diye eşinden ayırmış . Sonra çocuğu falan oldu görseydiniz böyle dört dörtlüklerdi . Peki sonra ne oldu adam yine birini bulmuş bunu babasının evine yolladı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?