Davet etmelimiyim?

Ya bence aile ile arkadaşlar ayrı tutulmalı.Düğüne hiçbirini çağırma.Z ile istersen konuyu ayrıca konuşursun.Elbise fotosu atmayı bende sevmem,herkesin zevki farklı çünkü.Mezuniyetinde giydiğin elbiseyi ağabeyinin düğününde giyersin,paran yoktur elbise alırsın ayakkabı alamazsın vs vs.Bunu en yakının da olsa arkadaşlarına söylemek istemeyebilirsin.Keşke karşı taraf böyle bir talepte bulunmasa.Bu foto atmaya çözüm bulan var mı,beni en rahatsız eden şeylerden biri zira.

Bir kere nisana cagirdim ve nisanda da duhunde soyle yapariz boyle yapariz diye konusulmustu zamaninda. O sebeple ikilemde kaldim. Ve malasef fotograf atmaya cozum bulamadim ben lafi cevirmeye calisiyorum ancak.

Bende mutsuz eden arktaslarla vakit gecirmeyi sevmem o insanlara arkatslik etmem rahatsiz eden insandan uzak durmak lazim hem ikiyüzlüluk olmaz. arktas sohpeti zevk vermeli rahat hissetmeli o olunca ay bumu geldi gene dememeli insan ya samimi olmayi keseceksin yada rahatsizliklarni dile getirceksin bu arada elbisen guzel bence yasina gore buyuk diyorlar ama hep oyle aliyor genelde genc kizlar birde simdiki kizlar yasindan buyukte duruyor seni bilemicem ama hep oyle genelde kizlar erken gelisiyorlar yaslarindan sana guzel gunler dilerim

Tesekkur ederimm :)

Patavatsızlıkla dürüstlük ayrı şeyler. Elbise konusunu bir kenara bırak normalde de hayatında bu tip insanlar olmamasına özen göstermeni öneririm. Düğüne bence de çağırma ve arkadaşına ailemden hepiniz için izin alamadım üzgünüm de. Sanırım senin için ikinci planda olduğunu bu sayede anlayabilir. Elbise konusunda arkadaşlara katılıyorum güzel ancak yaşına çok uygun değil. Eğer yeni bir elbise alma ihtimalin yoksa saçını ve makyajını mümkün olduğunda sade yaptır derim ben.

Aynı mesajı iki kere göndermişim neyse bunu elbisenin rengi güzelmiş diyerek bağlayayım bari. :)

Tesekkur edeim yorum icin :)
Evet zaten sacim da makyajim da sade olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…