davete icabet etmeyen kaynana

burada gereksiz yüklenme yok.hatta bence az bile yazıyor insanlar.çünkü konu görümcenin özel hayatından tutun da ben bir evin bir geliniyim beni kıskanıyorlar onun kızı var benim oğlum olursa kıskanır alt mesajına kadar yersiz ve garip.

bazen konu sahipleri sizlerin deyimiyle taşlanır çünkü prense sendromundan kurtulmaları belki de yaa ben niye bunu dert etmişim demeleri için bu gerekir.bakin yine bir görümce konusu var ve kaç sayfa yazıldı bilmem herkes konu sahibine hak verdi görümce taşlandı,neden acaba?

bende konumda hiç durduk yere bir arkadaştan hakaret yemiştim bakabilirsiniz.yani konu açıyorsan iyi ve kötü bütün yorumlara açık olacağız.

görümceyi pek taşlayanı görmedim, çoğunluk konu sahibine yüklenenler. hem konu sahibi sizin o söylediğiniz cümleleri sonradan cevaplarda söylemiş sanırım, ben denk gelmedim, ilk açtığı konusunda öyle bi şey söylememiş, ama zaten onun o cümleleri söylemesini beklemeden direkt yüklenenler olmuş konu sahibine. o cümleleri kurmakta haksız olduğunu ben de kabul ediyorum.
ama sanki görümce falan sütten çıkmış ak kaşıkta sadece konu sahibi suçluymuş gibi çoğu yorumlar.

görümce sırf giderken haber vermedi diye küsme hakkını bulmuş kendinde. burdan bütün görümcelere sesleniyorum, gelinler bi yere giderken sizlere haber vermek zorunda değiller, onlar bi birey ve her yaptıklarının raporunu size sunmak zorunda değiller.

üstüne bi de görümce yemek daveti veriyor, konu sahibini kasti olarak çağırmıyor. bi de ne alakaysa dalga geçer gibi yemek yolluyor, büyük ihtimal yemek yollamasının sebebi de, davet verip onu çağırmadığını duyurmaktır o an.

bu konuda kv ye lafım yok, ne küsmüş ne alınmış, ara bulmaya çalışmış hep. onu geçiyorum.
ama konu sahibine yüklenmeden önce keşke görümcenin saçma sapan tavırlarını bi okusalardı.

Kızlar eşimin ailesini yemeğe davet ettim yarın için görümcemde yakın ama onu davet etmedim sebebi de ben on beş tatilde kendi ailemin yanına gittim şehir dışına eşimle arambozuktu bu yüzden ne kaynanama ne görümce hanıma alasmarladık dememişim diye görümce hanım darılmışmış.. Ben tatilden döndüm benim üst katımda oturuyor iki gün önce davet verdi bütün aileyi çağırmış beni çağırmadı bana da dalga geçer gibi yemek göndermiş başkasıyla.. başka zaman olsa beni kesin çağırırdı
Bende davet vermeye karar verdimkaynanamla kayınpederimi çağırıcam yarın için ve onu çağırmıycam kaynanamı davet ettim dün sonra
Kaynanam aradı az önce işte dedi görümceni davet ettin mi bende etmedim dedim sadece sizi alıcaz dedim oda gitmeden görüşmemene küsmüştür falan dedi konuştuk kırıldığımı söyledim görümcem hamile olduğumu öğrendi tatil dönüşü hiç umursamadı hayırlı olsun bile demedi kardeşine ve bence hamileyim diye kıskançlıktan sorun yaratıyor
Kaynanamada alasmarladık demedim o niye küsmüyorda görümce küsüyor hep kıskançlığından
Sonra kaynanam sen hamilesin yorulma pazartesi bize gelin yemeğe dedi sanki kızını davet etmiyorum diye yemeği iptal etmeye çalışıyor gibi geldi bende ısrar ettim gelin dedim oda ısrarla siz gelin dedi
Pazartesi görümcemde kaynanamın evinde olucak kesin gidersem onuda görücem nasıl davranayım yarın yemeğe alayım diyorum yine ikisini nolursa olsun onuda çağır mıyım sizce ne yapmalıyım
ay sizin hayatınız ne kadar karışık... o ona darılmış bu ötekine elti görümce kaynana dünüre yegen baldıza küsmüş poofff..
işiniz mi yok ugraşınız mı yok birbirinize küsüyorsunuz. cagırmaz ise cagırmasın gelmez ise gelmesin tebrik etmez ise etmesin. o gelmedi etmedi diye cocuk karnınızdan cıkmadan degil ya.. boşver kardeş gec hayat kısa bunlarla ugraşmayın...

Kaynanamın kızını beni çağırmadı diye uyardığını sanmıyorum onun davetine gitti benim davetime gelmedi kaynanam bu bile onu tuttuğunu gösteriyor ikinciside bana telefonda kızının beni çağırmamasına bin bir türli bahane savundu kızını korudu bunları diyen kızına niye gelinimizi çağırmadın der mi

tabi ki onun yaptığı da yanlış, size hak veriyorum ama yöntem konusunda fikrim aynı
siz kendinize yakışanı yapın kısasa kısas yapmayın ;)

Ayrıca dönerken ordan küçük hediyeler getirdim kaynanama ayrı görümceme ayrı görümcem her akşam annesinin evinde diye onun hediyesini de oraya bıraktım ama asla tavır alma amacıyla değil çünkü görümcem evinde durmuyor her gün kaynanamda o yüzden oraya bıraktım kaynanam telefonda onuda sıkıştırdı araya yok hediyesini niye evine çıkarmamışım ona küsmüş olabilir ben hamile halimle bu nazları çekmek zorundamıyım kızlar
Ben şok oluyorum ya bu kadın böyle değildi mütevaziydi birdenbire böyle davranmaya başladı hiç böyle takıntıları kompleksleri yoktu ve bende kendini ezdiren bir gelin değilim böyle şeylere gelemem karakterimide çok iyi bilirler bana böyle emri vakilerde yapamayacaklarını çok iyi bilirler
Yakın olmasından çok rahatsızım uzak olsa görüşmem olur biter
Resmen kaynana gelin kıskacına düşmüş gibi hissediyorum kendimi
ay öffff alsın o görümceni de soksun bir yere ne be bu kızım kimseye hesap vermek zorunda değilsin atmasın kafanın tası kaynanayla da görüşme kocan laf ederse onuda kovala hem sen neden görümcenin alt katındasın doğmadan çocuk taşın hemen o binadan.aile apartmanlarına kıl oluyorum bu ne be.giderken bay bay demek zorunda mısın o her gün anasına giderken sana bay bay diyor mu.(küfür etmeden yazdım oh)

Su mevzu o kadar boş bir mevzu ki size boş konuşuyorsunuz demek istemiyorum olan olaylar boş.siz esinize küsüp millete tavır yapmışsınız bunun karşılığında sizi yemeğe davet etmiyor,siz de öyle tabi.sonra hamileyim beni kıskanıyor düşünceleri.ne gerek var bunlara.kv biz akıllı bir kadına benziyor.veda etmemissiniz diye kafaya takip yuzgoz olmuyor.gorumcenize kırgınlığınizi anlayınca yorum yaparak sizi de kirmayip kendi evinde yemek planlamaya çalışıyor.bence gidin yemeğe gorumcenize durumu şakayla karışık belli edin.sonra tavırlarını hep sürdürürse siz de artık çok muhatap olmazsiniz

Back
X