Daveti reddettik

Sosyal izolasyon çok önemli evden çıkmamak ama sosyalleşmek insanlar için de gerekli. Daha yaratıcı çözümler sunabilirsiniz. Herkesin akıllı telefonu veya bilgisayarı, interneti var. Görüntülü konuşma yapmayı önerin hem görüşmüş sosyalleşmiş olursunuz hem de etkinlik olur iki taraf için de. Bu dönemde psikolojik olarak kötü etkilenmemek çok zor ama çok da önemli.

sakın kendinizi kötü hissetmeyin. bence böyle bir zamanda misafirliğe kabul edilmeyen yada kendi davetine icabet edilmeyen bozuluyorsa o kişiyle bir daha görüşmemek en mantıklısı.
tüm dünya alev alev yanıyor milletin derdi misafircilik olmuş.
siz sorumlu bir vatandaş olarak kurallara ve sağlığa uygun davranmışsınız. tebrik ederim .

Doğru olanı yapmışsınız tabi ki.

Valla bu insanların virüs karşısında verdikleri ego savaşları da hayatımızda şahit olacağımız en gerzekçe sahnelerden biri sanırım. İnsanlar bir araya gelmeyelim deyince hakaret olarak algılıyorlar, zira onlara virüs asla bir yerlerden bulaşmış olamaz, bulaşsa bile vücutlarında terbiye etmişlerdir, edepli virüsler asla başkasına bulaşma terbiyesizliğine yeltenmezler. Boş verin. Bu yaşadıklarınızı etrafınızdaki insanların iq seviyesini ölçen bir testmiş gibi düşünün. Virüs geçip gidecek ama salaklıkları baki kalacak, ee böyle insanlarla virüs yokken de görüşmeye gerek yok.

evet biz arkadaşlarla görüntülü konuşuyoruz skype üzerinden. herkesin bi tık aklı dağılıyor ve gerçekten motivasyon oluyor.

Bu kadar uyarı varken neden insanlar bunu ciddiye alıp evlerine davet ederlerki.

kandilde üst komşu bişiler yapıp getirmiş. allah kabul etsin ama gerçekten alırken tuhaf oldum gerçi uzaktan tepsiyle uzattı, eldivenle gelmişti falan ama insan kurallara uysa da tedirgin oluyor.

kandilde üst komşu bişiler yapıp getirmiş. allah kabul etsin ama gerçekten alırken tuhaf oldum gerçi uzaktan tepsiyle uzattı, eldivenle gelmişti falan ama insan kurallara uysa da tedirgin oluyor.

Artık insanlarda korkuyor bişi alıp yemeye.
Pişirirken hapşırdımı öksürdümü diyede tedirgin oluyoruz.

Artık insanlarda korkuyor bişi alıp yemeye.
Pişirirken hapşırdımı öksürdümü diyede tedirgin oluyoruz.

bu dönem evden çalışıyorum. kulaklığım bozuldu, toplantılarda lazım oluyo, işte sanal bir alışverişle hallettim. adam helal olsun mesafeye de uydu, eldiveni de vardı ama ben kutudan çıkan kulaklığı bile steril ettim.
bi bakıma resmen deli olduk.. öte yandan içim rahat etti.

Herkesin böyle davranması lazım aslında,geçen operatör değişikliği yaptım hemen telefon ve kimlik steril hale getirildi.

Valla ben beni dışarı davet eden arkadaşlarımı, sen benimle dalga mı geçiyosum, biz günlerdir keyfimizden mi kendimizi eve kapattık diye azarlıyorum. Siz kibar bile davranmissiniz. Uzak durun böyle bilinçsiz insanlardan, hiç hastalık kapacaginiz yoksa bile böylelerinden kaparsiniz. Ben virüse rağmen sarılıp öpmeye çalışan kişilerle görüşmüyorum

Herkesin böyle davranması lazım aslında,geçen operatör değişikliği yaptım hemen telefon ve kimlik steril hale getirildi.

toplum bilinci kazanmamız lazım. çoğu insan ben sağlıklıyım bana birşey olmaz kafasında.
dr banu çiftçi instagramda çok güzel paylaştı: sen keyfi çıkabilirsin ama eve gelince sana sofra hazırlayan anneanneni düşünmelisin diye.
çok haklı.

Dahada çok bilinçli olmak lazım,bu iş sağlıklı olmaya bakmıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…