Bu konuları görünce şok oluyorum gerçekten. Aynı ülkede mi yaşıyoruz ya?Arkadaşlar, eşimin iş arkadaşı haftaiçi de bizi yemeğe davet etti. Onu. Eşi şehir dışında çalışıyor ve malum okula ara veriş sebebi ile evine geldi.
Ben de eşime dedim şu virüste çıkmayalım her ne kadar onlarda biz de dışarı çıkmamış olsak da araba ile gidip gelinecek olsa bile yanlış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşının sesi düştü reddedince ama bence ben çok haklıyım.
Okullara ara verildi, cuma namazı bile iptal edildi bu noktada vicdanım bile el vermiyor benim dışarı çıkmaya. Ekmeği bile kendimiz yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum bu insanlar neden bu moddalar.
Arkadaşlar, eşimin iş arkadaşı haftaiçi de bizi yemeğe davet etti. Onu. Eşi şehir dışında çalışıyor ve malum okula ara veriş sebebi ile evine geldi.
Ben de eşime dedim şu virüste çıkmayalım her ne kadar onlarda biz de dışarı çıkmamış olsak da araba ile gidip gelinecek olsa bile yanlış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşının sesi düştü reddedince ama bence ben çok haklıyım.
Okullara ara verildi, cuma namazı bile iptal edildi bu noktada vicdanım bile el vermiyor benim dışarı çıkmaya. Ekmeği bile kendimiz yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum bu insanlar neden bu moddalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?