Daveti reddettik

Icinde bulundugumuz zamanda gitmeyenin degil cagiranin ayibi bu.

Iciniz rahat olsun. Cuma namazi iptal edilmisken misafirlik de ney?
30 km yol gidicem. Babama alisveris yapicam. Yemek yaptim bol bol. 65 yas üstü ve yalniz yasiyor. Kapidan birakip dönücem.

Misafircilik oynayacağı tuttu milletin. Bi tutturmuşlar sıkıldım da sıkıldım. Ben anlamıyorum millet çalışırken hep şikayetlenirdi yok pazartesi sendromu yok erken kalktık uykusuz kaldık. Yatın zıbarın evinizde işte. Sizde virüs olmadığını nerden biliyorlar bir de? Belki dün biriniz markete gittiniz kaptınız henüz belirti başlamadı. Belki tam onlara giderken asansör düğmesinden virüzs kapıp onlara bulaştıracaksınız. Cahil cesareti resmen şu an çağırmaları

Bankta oturan amcalara evlerden su atmışlar ki, evleri e gidip dışarı çıkmasınlar diye!!!
Ve sizi yemeğe davet eden mürekkep yalamış öğretmen olan ev sahibesi pes!!!! Ve sesi düşen kocası.
Valla ne vicdan yapıyorsunuz doğrusunu yapmışsınız.

Havalar sıcak olmaya başladığı zaman " Bu bilincte " olan insanları o zaman görün.

Evler hep terk edilecek.

Yazın inşallah evden kaçabilecek kadar az vakamız olsa, ben bir süre daha da sıkılaşacağını düşünüyorum.

Misafircilik oynayacağı tuttu milletin. Bi tutturmuşlar sıkıldım da sıkıldım. Ben anlamıyorum millet çalışırken hep şikayetlenirdi yok pazartesi sendromu yok erken kalktık uykusuz kaldık. Yatın zıbarın evinizde işte. Sizde virüs olmadığını nerden biliyorlar bir de? Belki dün biriniz markete gittiniz kaptınız henüz belirti başlamadı. Belki tam onlara giderken asansör düğmesinden virüzs kapıp onlara bulaştıracaksınız. Cahil cesareti resmen şu an çağırmaları

Kesinlikle. Aylardır şu dinginliği istiyordu bedenim. Çalışmak zorunda olanlara ayıp bir kere bu söylemlerimiz. Mis gibi dinlenip bağışıklık yükseltelim kimseye zararımız olmasın evlerimizde yapmak isteyip difırsat bulamadıklarımıza yönelelim keşke.
Ekmek almayalım diye evde ekmek yapıyoruz millete şaşırıyorum.

gitmeyin.
bugün bir yazı okudum. birileri sizi biyerlere davet ederse, o kişinin sevgisinden şüphe edin. sizi seven bu zamanda size dur gelme diyebilendir.

Bence dikkatli olmakta her zaman fayda var. Bugün ambulans komşumu alıp götürdü. Insallah corona değildir, ama şu anda belli değil 🙄Milletin rahatlığı hem insan öldürecek, hem ekonomiyi batiracak. Haberleri yok. Hani kitap haber okumakta dünya birincisi değiliz amenna ama bu kadar da ot gelip ot gidilmez ya

Sizde vicdanlık bir şey yok siz doğrusunu yapıyorsunuz. Karşı tarafın yaptığı abesle iştigal yani bu insanlar hiç mi TV izlemiyor ?? Tüm dünya yayın yapıyor evde kalın diye tüm sosyal medya hashtag eee bu insanlar kör mü sağır mı?

Tebrik ederim sizi. Karşı komşum eğitimli bir insan her akşam kapıda bir uğultu, geleni gideni bitmedi. Tek kendini değiş komple apartmanı riske atıyor. Sinir oluyorum. Asansöre binemez oldum sayesinde bitmedi geleni gideni. Hakkım varsa da helal etmeyeceğim

Arkadaşlar, eşimin iş arkadaşı haftaiçi de bizi yemeğe davet etti. Onu. Eşi şehir dışında çalışıyor ve malum okula ara veriş sebebi ile evine geldi.
Ben de eşime dedim şu virüste çıkmayalım her ne kadar onlarda biz de dışarı çıkmamış olsak da araba ile gidip gelinecek olsa bile yanlış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşının sesi düştü reddedince ama bence ben çok haklıyım.
Okullara ara verildi, cuma namazı bile iptal edildi bu noktada vicdanım bile el vermiyor benim dışarı çıkmaya. Ekmeği bile kendimiz yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum bu insanlar neden bu moddalar.
insanlar kendi başlarına gelmediği sürece bu dik kafalılıkla gidip ülkeyi felakete sürükleyecekler.misafirliğin zamanı mı şimdi?arabayla gidip gelmeniz de riski yok etmiyo ki arabanın da her tarafında virüs olabilir, içinizden biri taşıyıcı olabilir, eşyalarda olabilir, olabilir de olabilir.siz doğru düşünüyorsunuz sorun onlarda.

Arkadaşlar, eşimin iş arkadaşı haftaiçi de bizi yemeğe davet etti. Onu. Eşi şehir dışında çalışıyor ve malum okula ara veriş sebebi ile evine geldi.
Ben de eşime dedim şu virüste çıkmayalım her ne kadar onlarda biz de dışarı çıkmamış olsak da araba ile gidip gelinecek olsa bile yanlış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşının sesi düştü reddedince ama bence ben çok haklıyım.
Okullara ara verildi, cuma namazı bile iptal edildi bu noktada vicdanım bile el vermiyor benim dışarı çıkmaya. Ekmeği bile kendimiz yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum bu insanlar neden bu moddalar.
Bazı insanlar umursamaz tavır takındıkları sürece kendileri de yoğun bakımı boylarlar. Haklısınız sağlığınızı düşünmekte.
Ben insanları anlayamıyorum gerçekten. Yahu, her yer kapalı. İbadetler evde yapılmak zorunda. Hala akraba/arkadaş ziyaretine takanlar var. Kusura bakmayın, birkaç paylaşım daha gördüm aynı konuyla ilgili. Doldum. :(

En doğrusunu yapmışsınız.Ama bu umursamazlar yüzünden aciller yoğun bakımlar dolacak duyarlı vatandaş yine eziyet çekecek.Bugün tv de İstanbul da yaşayanları gördüm duyarsizlarin hepsi sahilde dışarda cok üzücü.

Ayıbı onlar yapmış.
Şu süreçte
"bize gelin" veya "size gelelim" denir mi?

Nedir bu insanların anlayamadığı?
Nasilsa evdeyiz birbirimize bulaştırmayız. :kızgın:
En iyisini yapmışsınız konu sahibi. Alınan alınsın yahu.

Valla en yakın arkadaşımla aramda 5 dk mesafe var ona bile gidip gelmiyorum onu da geçtim 2 ay önce abimi kaybettim o yüzden annemler yalnız kalmasın diye her haftasonumu onlarla geçiriyordum onlarla da aramız 5 dk bu haftasonu onlara bile gitmedim üzüldüler azıcık da bozuldular ama düşünmek zorundayım bana bişe olmazsa bile etrafımdakilere ya olursa diye
İyi yapmışsınız zaman misafircilik oynama zamanı değil bozulan bozulsun kırılan da kırılsın

Tebrik ederim cok duyarli davranmissiniz. Evde kalmak gerektigi duyurusu yapildigindan beri kapidan burnumun ucunu bile cikarmadim. Onceden verilmis sozumuz vardi iptal ettim, eve misafir cagirmadim. Hem kendim icin hem topluma duydugum sorumluluk icin yapiyorum bunu. Bu sorumsuz insanlar yuzunden bana, sevdiklerime, masum insanlara zarar gelirse hakkimi helal etmeyecegim. Kul hakkidir bu.

Ya bu insanları anlamıyorum gerçekten, sanki onlara daha çok gezsin tozsunlar diye verildi bu tatiller, ben de pencereden bakıyorum bizden başka herkes dışarda, insanlar kaldığı yerden devam ediyor hayatına

Benim eğitimci görümcem bile dün kandilde büyüklerin elini öpmek gerektiği ile ilgili bir dünya nasihatte bulundu. Virüs var el öpme zamanı değil diyorum anlamıyor.İnsanlar değişik cidden.
En doğrusunu yapmışsınız.İzole bir hayat sürmeliyiz şu sıra küsen küsebilir.Kimse iki üç hafta görüşmedi diye ölmez.

Back
X