- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalar sıcak olmaya başladığı zaman " Bu bilincte " olan insanları o zaman görün.
Evler hep terk edilecek.
Misafircilik oynayacağı tuttu milletin. Bi tutturmuşlar sıkıldım da sıkıldım. Ben anlamıyorum millet çalışırken hep şikayetlenirdi yok pazartesi sendromu yok erken kalktık uykusuz kaldık. Yatın zıbarın evinizde işte. Sizde virüs olmadığını nerden biliyorlar bir de? Belki dün biriniz markete gittiniz kaptınız henüz belirti başlamadı. Belki tam onlara giderken asansör düğmesinden virüzs kapıp onlara bulaştıracaksınız. Cahil cesareti resmen şu an çağırmaları
insanlar kendi başlarına gelmediği sürece bu dik kafalılıkla gidip ülkeyi felakete sürükleyecekler.misafirliğin zamanı mı şimdi?arabayla gidip gelmeniz de riski yok etmiyo ki arabanın da her tarafında virüs olabilir, içinizden biri taşıyıcı olabilir, eşyalarda olabilir, olabilir de olabilir.siz doğru düşünüyorsunuz sorun onlarda.Arkadaşlar, eşimin iş arkadaşı haftaiçi de bizi yemeğe davet etti. Onu. Eşi şehir dışında çalışıyor ve malum okula ara veriş sebebi ile evine geldi.
Ben de eşime dedim şu virüste çıkmayalım her ne kadar onlarda biz de dışarı çıkmamış olsak da araba ile gidip gelinecek olsa bile yanlış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşının sesi düştü reddedince ama bence ben çok haklıyım.
Okullara ara verildi, cuma namazı bile iptal edildi bu noktada vicdanım bile el vermiyor benim dışarı çıkmaya. Ekmeği bile kendimiz yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum bu insanlar neden bu moddalar.
Bazı insanlar umursamaz tavır takındıkları sürece kendileri de yoğun bakımı boylarlar. Haklısınız sağlığınızı düşünmekte.Arkadaşlar, eşimin iş arkadaşı haftaiçi de bizi yemeğe davet etti. Onu. Eşi şehir dışında çalışıyor ve malum okula ara veriş sebebi ile evine geldi.
Ben de eşime dedim şu virüste çıkmayalım her ne kadar onlarda biz de dışarı çıkmamış olsak da araba ile gidip gelinecek olsa bile yanlış olduğunu düşünüyorum. Arkadaşının sesi düştü reddedince ama bence ben çok haklıyım.
Okullara ara verildi, cuma namazı bile iptal edildi bu noktada vicdanım bile el vermiyor benim dışarı çıkmaya. Ekmeği bile kendimiz yapıyoruz. Yanlış mı düşünüyorum bu insanlar neden bu moddalar.