- 14 Eylül 2014
- 1.695
- 3.218
-
- Konu Sahibi FloralDeren
Erkek arkadaşına söylemedinmi ben nereye gidecem davetiye gelmediSelam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.
ben olsaydim gitmezdim davat etselerde tek basima hic gitmezdimSelam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.
Madem o kadar yakınlar arkadaşınız desin benim sevgilimi çağırmayı unuttun mu diye.Selam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.
No. Asla gidilmezSelam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.
Birincisi davet edilmemişsiniz gitmeyinBilmiyorum ki canım eder galiba ama bir fikrim yok annesi bana yazarsa napim sence
Erkek arkadasim gelemeyecekse, onun en yakin arkadasinin dugunune yalniz gitmezdim. Hele ki davet edilmemissemSelam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.
Annesi gitsin davet edildiyse.Ben de gitmeyi düşünmüyorum kızlar haklısınız erkek arkadaşım annemle gidersin demişti de ne alaka beni ayrı davet etmeleri gerekir sonuçta di mi
Artık davetiye gelen dugune de gidilmez benceSelam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.
gidilmez. Kesinlikle gidilmez. Ya düğüne istenmiyorsunuz, ya da o çift yol yordam bilmiyor. Düğüne 1 ay kala bir şekilde erkek arkadaşınızdan sizin telefonunuzu alıp size whatsapptan davetiyeyi atabilirlerdi. Bunu yapmayı bilmiyorlarsa bence ağır görmemişler.Selam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.
Cevap başlıktaSelam, başlıkta da yazdığı gibi hanımlar. Erkek arkadaşım yanımda değil çünkü askerde. Onun en yakın arkadaşı evlenecek 8 gün falan var sanırım. Erkek arkadaşım askere gitmeden önce bana sen gidersin düğüne demişti ama bana davetiye gelmedi. Düğün nerede olacak bilmiyorum bile. Erkek arkadaşımın arkadaşı ve kız arkadaşıyla tanışıktım hatta 3-4 kez oturduk, gezdik. Sizce ne yapmalıyım? Yüzsüz gibi düğün nerede olacak mı demeliyim? Erkek arkadaşım da git diyor ama nereye gidicem abi şaka gibiBu arada erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı erkek.