- 5 Mayıs 2020
- 13.497
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.507
- 598
- Konu Sahibi Zomzom3535
Benim düğünümde davet etmeyi bile unuttuğumuz bi yakınımız adresi bile kendi çabalarıyla öğrenerek gelmiş
Gelmek isteyen geliyor yani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnoş kalpli doldu burasıBugün gerçekten çok hassas insanlar doluştu buraya. Elinize alıp yarım saat sonra çöpe atacağınız davetiye çok mu önemli? Çağırılmışsınız işte, gitmek istiyorsanız gidin istemiyorsanız gitmeyin. Hayatı da bu kadar zorlaştırmayın canınıza yazık.
Davetiye vermemesi sorun değilse niye davetiye vermedi diye mahcup olsun ki?Davetiyeyi unutmuştur olabilir o telaştan, ama sanırım sorun kadının üslubu. Ne bileyim biraz mahcup bir ifade kullansa eminim siz de sorun etmezdiniz. Biraz umarsız bir davet olmuş ve annenizi de sizi de etkileyen bu diye düşünüyorum.
Açıkçası ben olsam davetiye vermedi diye değil insan gibi davet etmedi diye sadece tebrik eder ama gitmezdim.
Vallaha ben de öyle yapıyorum.Valla teknoloji cagindayiz buyuzden dugunu olacagini duydugum kisiler en yakinimda olsa
Cok davetiye bastirmayin ne gerek var masrafa bana verme ben gelirim diyorum
Minnoşluğundan kin tutuyor davetiye alamadı diyeMinnoş kalpli doldu burası
Tekrar okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. Kağıt parçası önemlidir demiyorum. Kadının üslubu umursamaz olmuş diyorum. Evet unutmuş olabilir ama insan biraz mütevazı biraz gönül alan bir tarzda yapar davetini.Davetiye vermemesi sorun değilse niye davetiye vermedi diye mahcup olsun ki?
Anlamadıgım için sormamıştım neyseTekrar okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. Kağıt parçası önemlidir demiyorum. Kadının üslubu umursamaz olmuş diyorum. Evet unutmuş olabilir ama insan biraz mütevazı biraz gönül alan bir tarzda yapar davetini.
bugün evlenecek olsam bir adet bile davetiye bastırmam, hepsini whatsapptan yollarım hatta elim yatkın olduğu için tasarımını da kendim yaparım :)
O zaman bir zahmet baska yere git gereksiz kalabaligi sevmem eger konuya cevabin yoksa!Minnoş kalpli doldu burası