Davetiye kartı vermeyip bu şekil davet edenin nişanına gider miydiniz?

Davetiyeyi unutmuştur olabilir o telaştan, ama sanırım sorun kadının üslubu. Ne bileyim biraz mahcup bir ifade kullansa eminim siz de sorun etmezdiniz. Biraz umarsız bir davet olmuş ve annenizi de sizi de etkileyen bu diye düşünüyorum.

Açıkçası ben olsam davetiye vermedi diye değil insan gibi davet etmedi diye sadece tebrik eder ama gitmezdim.

Bugün gerçekten çok hassas insanlar doluştu buraya. Elinize alıp yarım saat sonra çöpe atacağınız davetiye çok mu önemli? Çağırılmışsınız işte, gitmek istiyorsanız gidin istemiyorsanız gitmeyin. Hayatı da bu kadar zorlaştırmayın canınıza yazık.
Minnoş kalpli doldu burası

Teyzemin kızına davetiye vermek için gittik 4 kişi,kuzen dediki hani davetiyem nerde 4 kişi kaldık öyle hepimiz unutmuşuz 🙈😂
O yüzden çok takılmayın samimiyseniz tabi gidin

Davetiyeyi unutmuştur olabilir o telaştan, ama sanırım sorun kadının üslubu. Ne bileyim biraz mahcup bir ifade kullansa eminim siz de sorun etmezdiniz. Biraz umarsız bir davet olmuş ve annenizi de sizi de etkileyen bu diye düşünüyorum.

Açıkçası ben olsam davetiye vermedi diye değil insan gibi davet etmedi diye sadece tebrik eder ama gitmezdim.
Davetiye vermemesi sorun değilse niye davetiye vermedi diye mahcup olsun ki?

Ben sorun yapmam gitmek istiyorsam giderim.ki gittim de onemsemedim nasil cagirildigimi.
onemli olan davet edilmek ister whatsapptan davetiye resmini atsin ister unutmusum diyerek soylemis olsun.

Bende düğünüme sınırlı sayıda bastırmıştım, sadece uzak gördüklerime kart verdim yakın gördüklerime kendim söyledim.bazıları sizin gibi düşünmüş kart vermedi diye gelmediler.😂 halbuki ben yakın gördüğüm için söylemiştim önemsememiştim kartı,bence gidin kart önemli değil çağırılmışsınız...

Cok kolay bir kural. Yeterici kadar kendimi samimi his ettiğim birinden zaten davetiye beklemem. Herhangi bir etkinliğine giderim.

Davetiye gerekiyirsa, yeterici kadar samimi değilim demektir. Ve gitme ihtiyaci duymazdim.

Ben sadece cok yakindan tanidiğim insanlarin dügününe giderim. Doğru düzgün tanimadiğim insanin düğününde ne yapayim?

Davetiye vermemesi sorun değilse niye davetiye vermedi diye mahcup olsun ki?
Tekrar okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. Kağıt parçası önemlidir demiyorum. Kadının üslubu umursamaz olmuş diyorum. Evet unutmuş olabilir ama insan biraz mütevazı biraz gönül alan bir tarzda yapar davetini.

Tekrar okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. Kağıt parçası önemlidir demiyorum. Kadının üslubu umursamaz olmuş diyorum. Evet unutmuş olabilir ama insan biraz mütevazı biraz gönül alan bir tarzda yapar davetini.
Anlamadıgım için sormamıştım neyse 😅
Konu sahibi özet geçmiş olabilir bilemeyiz orasını.

ben böyle şeylere çok önem vermiyorum. ha eski usul bir kağıt vermiş elime, ha whatsapptan atmış, ha yolda görmüş çağırmış. çok anlam ifade etmiyor, yakın gördüğüm biriyse zaten giderim. görmediğim biriyse kağıt verse de gitmem. önceden insanlar birbirine bu kadar kolay ulaşamıyormuş telefonla, internetle. bastırıp kağıda veriyorlarmış ki unutulmasın diye. bu kadar

Prenses tohumu olmadığım için gidiyorum ben ya. Alt tarafı nisana gideceksiniz, canınız istiyorsa gidin istemiyorsa gitmeyin. İnsanlar o telaşında ıdının dıdısı sizi mi hatirlayacaklar? Milletin var başında bin tane derdi o stresli surecte.

Back
X