davetsiz gelen bebiş

dragonsmother

Drogon Rhaegal Viserion
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
177
94
13
37
merhaba bayanlar 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. ama sorunum agzımda diş yok :KK48: geleceği planlarken dişlerimi komple yaptırırıp ondan sonra eşimle cocuk sahıbı olmayı dusunuyorduk tabi allah nasip ederse hazırlıksız yakalandım arka kök dişlerim hep kırık kökleri kaldı sadece bir kaçta çürük var hep erteledim bu zamana kadar ama şuan durum böyle 9 ay ne yapacagım ben kızlar :( ne olur akıl verin lütfen

hemen bir dis hekimine gidin bakalim kisa sureli bir cozum varmiymis, disler cok onemli ozellikle hamile kalmadan dis ile alakali tum sorunlari cozmek gerekir

merhaba bayanlar 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. ama sorunum agzımda diş yok :KK48: geleceği planlarken dişlerimi komple yaptırırıp ondan sonra eşimle cocuk sahıbı olmayı dusunuyorduk tabi allah nasip ederse hazırlıksız yakalandım arka kök dişlerim hep kırık kökleri kaldı sadece bir kaçta çürük var hep erteledim bu zamana kadar ama şuan durum böyle 9 ay ne yapacagım ben kızlar :KK43: ne olur akıl verin lütfen

9 ay beklemene gerek yok. İlk 3 ve son 3 ay arasında yaptırabilirsin. Doktorlar buna izin veriyor. Gerekirse hamileliğe uygun antibiyotik bile içebiliyorsun.

Back
X