• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetsiz misafir akraba

Ha. Bide bi konu açan bayan gibi 5 gün yatılı akrabaya gitmiş kahvaltı hazırlamadılar uykunuz vardır diye düşünmediler gece tv izlediler bi çekyat verdiler diye lafını ediyordu şimdi oda hem gelir üstüne bide seni eleştirir boşver annene de ki ben çalışıyorum benim olmadığım evde onun ne işi var ayrıca kadını takipte edemezsin sen yokken ne naneler yiyeceği bellide olmaz ben kimsenin sorumluluğunu alamam de geç :)
Konuyu gorunce benimde aklima o kadin geldi :KK48:

Neden annesi nde kalmıyor.
Sen tek mi yaşıyorsun çalışıyor musun okuyor musun biraz detay verirsen bahane uydurulur belki

Size haber vermemiş ya belki aslında sizde kalmayı düşünmüyordur annesine öyle söylemiştir kurcalamasin diye ? Benim aklıma bu geldi.

olabilir aslında hiç aklıma gelmemişti.
Ama ben de kalmayacaksa ve yalam söylüyorsa çıkar ortaya bu sonuçta 1 ay uzun sürw.

Ay bu duruma benze bişey yaşadım bende tatil yerinde yalnız yaşıyorum bir yıldır beni arayıp sormayan kız kafasını dinlemek tatil yapmak için beni arıyor hadi dedim 2 gün gelsin kafasnı dinlesin zaten bende çalışıyorum yine elimden geldiğince kahvaltı yemek yapıyorum işten gelip bulaşık vs insan bi yardım eder onu geçtim dışarda kahvaltı yapalım akşam şurda yiyelim maddi olarak sıfırı tüketmiştim maaşı bekliyordum hadi dedim gezdireyim götüreyim ama insan bu teklifi yapıyorsa ücretede bi el atmaz mı madem öyle dedim bende bidahaki isteklerine yok dedim evde hazırlarm bişeler marketten bişiler alıyorum bari dışarda hesap ödemedin marketi karşıla samimi olduğum biri olsa hiç lafını etmem ama sen tatil yapacaksın cefasını nneden ben çekeyim sonrasında bi iki kere aradı hepsi bu bence samimiyetin yoksa hiç girme o toplara biz iyilik meleği miyiz evim küçük bana anca yetiyor k bakma de geç seni sevse ne sevmese ne

çok doğru. Bazen Hayır diye kestirip atamamamızın altında sevilmeme korkusu yatıyor

Ben direk geçen geldiğinde hastaneye ziyarete gelmedin fottik fottik gezdin şimdi işin düşünce mi beni hatırladın derdim çok da iyi olurdu.

Babana söyle arasın kardeşini. Öyle saçma şey olmaz. Kızım sabah gidiyor akşam geliyor kafasını toplayıp dinlenmesi lazım. Misafirle istediği gibi ilgilenemez. İstiyorsa bir haftasonu misafir eder o kadar uzun süre kalamaz desin. O senle muhatap olmuyorsa sen de onla olma.

konu çalışman evin boş olması değil. bunlar sana karşı sunacağı bahaneler. cevabını hazırla direk bunları söyleyecek sana. gerekirse uydur birşeyler, 1 aylık huzurundan daha mı önemli. amaç 1 ay otel parası vermemek. şimdi akraban oldu.

Zamanında aynısı oldu. Bana direkt söylenmedi, ben başka taraflardan duydum.
Hemen hiç haberim yokmuş gibi "bir odaya kiracı aldım diğer odaya da birini bulsam yaa elim de sıkışık" diye haber yaydım yalandan. çünkü biliyorum yüzsüz, gelme desem yine gelir.
Gelen giden olmadı :halay::halay::KK45:

Yurtdışında yaşayan bir kuzenim var. Hala kızı. Eşiyle biraz sıkıntıları olmuş. Türkiye ye gelmek istiyormuş. Biraz ara vermek, dülünmek için. 5 yaşınd da kızı var.
Sorun şu bu kuzen annesine demiş ki ben daisusun da kalırım zaten o tek rahatsız olacak kimse yok.
İyi de rahatsız olan benim :) millet kafasından plan yapıyor hem de bnmle ilgiki ve benim bundan haberim yok :)
Misafir severim elimden geldiğince ikramım olur. Ancak bu kuzeni ben 1 aylığına davet etmedim ki aramızda da haşir neşir bi samimiyet yok. Hatta 3 yıl öncesinde ben küçük bir operasyon geçirmiş hastanede ve evde yatmıştım bir süre. O vakitler bu kuzen tatile Trye gelmiş, bol bol eş akraba ziyaretleri yapmış bize bana geçmiş olsun demek için bile uğramamıştı. :KK43: biraz bundan da soğuğum zaten şimdi 1 aylık davetsiz misafirliğini ne söyleyerek reddedebilirim?
Sebebi her ne olursa oksun size danisip sormadan o rahatlikla konusmasi hic hoş degil ben ablamin evine bile onun musadesi olmadan gitmem kaldiki hasir nesir olmadiginiz birine illa akraba diye 1 ay kalmak

Bence sizd soyleyen kimse ben musait degilim deyin bitsin ortada kusup tavir alacak nitelikte bir yakinlikta yok nede olsa

direkt arayip musait olmadiginizi soyleyin,kirilirsa kirilsin neyine kirilacaksa,kotu gununde aramadigi evsahibinin fikrini almadan nasil bir rahatliksa...insanlarin cinsligi iste

Yurtdışında yaşayan bir kuzenim var. Hala kızı. Eşiyle biraz sıkıntıları olmuş. Türkiye ye gelmek istiyormuş. Biraz ara vermek, dülünmek için. 5 yaşınd da kızı var.
Sorun şu bu kuzen annesine demiş ki ben daisusun da kalırım zaten o tek rahatsız olacak kimse yok.
İyi de rahatsız olan benim :) millet kafasından plan yapıyor hem de bnmle ilgiki ve benim bundan haberim yok :)
Misafir severim elimden geldiğince ikramım olur. Ancak bu kuzeni ben 1 aylığına davet etmedim ki aramızda da haşir neşir bi samimiyet yok. Hatta 3 yıl öncesinde ben küçük bir operasyon geçirmiş hastanede ve evde yatmıştım bir süre. O vakitler bu kuzen tatile Trye gelmiş, bol bol eş akraba ziyaretleri yapmış bize bana geçmiş olsun demek için bile uğramamıştı. :KK43: biraz bundan da soğuğum zaten şimdi 1 aylık davetsiz misafirliğini ne söyleyerek reddedebilirim?
gecmis olsuna gelmemis olmasi ayip reddedin mutlaka ama nasil ederseniz edin gerekirse kafam iyi değil kabul edemem diye laf gönderin

Herkese teşekkür ederim.
Anladım. Kesin ve net olmalıyım ve hayır çalışıyorum diyip grlemeyeceğini bildirmeliyim.
Artık lutfeder o ararsa ona dicem halam ararsa halama dicem.
ayıp olur sonuçta akraba diye içimi kemiriyordu ancak gönülsüz yapacagım iyilik de bnm kişiliğimi kemirecek hepten sinirlerimi bozacak.
Zaten darılan darılsın vakti zamanında ve aslında hâlâ bana içten samimi olmayan akrabayı ben ne edeyim?
Teşekkürler.

Seninki yine akraba.
Bana hic tanimadigim iki kisi geldi ana oguldu 4. gun gitmeleri gerekirken demezmi esime dediki gitmicem nasil olsa hazir yemek geliyo cay geliyo.ben o an cildirdim odama gittim tansiyon tavan yapti.ve zaten 4 kisiyiz evde.
Hala cok pismanim kabul ettigime.
Kabul etme sakin.

Sorun! sana gelip kalmak istemesinden ziyade sana danışmaması!!
Böyle bir durumda arayıp senden müsade istemesi gerekirken sormuyor bile! tuhaf!!!
Ben olsam kendi başına karar veren bu akrabayı kabul etmezdim. böylesi bir durumda ailesi varken sizde kalması çok saçma ayrıca bana değer vermeyip geçmiş olsun dahi demeyen birine ben hiç değer vermem......

Kabul etme bacım kabul edenler de yaranamıyor, az önce yorum yaptığım konuya bak. Gelir kalır bi de memnun olmaz arkandan konuşur hiç gerek yok..

insanlara bakişım bana dawranslarina goredir. hakeden zor durumdaysa aylarca da misafr ederm ama haketmiyosa ve zmninda yanlislari olmuşsa benzeri konularda bahanem: evde yokuz. net

Anneniz halanızı arayıp sizin çok yoğun olduğunuzu, müsait olmadığınızı söylesin. Bir geçmiş olsun bile dememiş bana ama kafa dağıtmaya benim evime geliyor, hem de 1 ay! Gitsin nerede kalırsa kalsın. Sizi ilgilendirmez.

Back
X