• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetsiz misafir

Arkadaşım otelmi orası, 1 gün değil 1 hafta üstelikte ailen istemiyor ve sorunlu, sonra pişman olursun davet ettiğine..üstelikte işsizsin, paran yok agırlamaya..Bir şey uydur biranönce bilet felan almadan başka bir plan yapsın kendine..Bazı arkadaşlar diyo ya gelince kendileri karşılar misafirlik parasını hiç öyle olmuyor valla bayagı bildiğin otel konforunda hizmet bekliyorlar, elini ceplerine atmadan, ben gençliğimde yaşadım bu durumu şimdi hiç biri yanımda değil, şimdiki düşüncem olsa kimse için çok hassas düşünmem ve düzenimi bozmam..

Ben de hiç hazetmem böyle insanlardan, ondandır belkide arkadaşımın az olması :D Ben de asla gidip kalamam, ama kalmak isteyen yerini yapan arkadaşım var. Yani yanyana apartmanlar ne diye gelinip kalınsın ki neyse evlendim de şimdi öyle beklentileri yok. Bence eğer doğruyu söyleyemiyorsanız biryalan uydurun. ananem rahatsızlanmış acilen köye gidiceğiz vb. pek çok yalan üretebilirsiniz yani. Biletini felan almadan söyle ama. Gerçekten insan rahat edemez yabancı evde böyle insanları anlıyamıyorum hiç. Ayrıca para harcaman gerekecek tabi, sabah kahvaltısı var akşam yemeği var öğlen dışarıda bile olsanız.

O kadar samimi görüyorsa sizi söyleyin gitsin. Çağırıp bir hafta siz mutsuz olacaksınız kendinizi param yok diye mahçup hissedeceksiniz , evde anne baba kavga edecek diye iyice mahçup olacaksınız , kız gidecek onu gören ailen sana belki aylarca laf sokacak. Anlayacağın kıza ayıp olur mantığı sana zarar boşver o düşünsün onun ayıbı. O bir hafta tatil yapacak diye sen aylarca üzülmeyin hak etmiyorsun.

Açıkça söylemesende bir bahane uydur gitsin misafir var de hasta var de bir yere gitcez de vs vs..

Sende üzme kendini bende daha atanamadım çalışan arkadaşlarım beş kuruş ödetmez. Tabi bende çakallık yapıp otlanmıyorum onlardan hep teklif ederim elimde geldiğince onlar da mahçup olmayayım diye ufak tefek şeyleri bana ödetir.

Back
X