• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetsiz misafir

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Merhabalar bu sabah davetsiz misafir bir güvercin geldi evimde muhabbet kuşu var ve onun vitamini var ondan damlattim ve böyle bir yer yaptım toparlanana kadar şuana kadar yemek yemedi yem su içiyor bol bol belliki susamış çok üzüldüm gagasina umarım ölmez birşekilde hayata tutundururum varmı guvercinden anlayan ve bana tavsiye verebilecek arkadaşlar enfeksiyondan dolayı sanırım gagası bu şekil almış birşey yapışık değil baktım baya baya dokusu olmuş artik

Eklentiler

• IMG_20210503_122244.webp
    IMG_20210503_122244.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20210503_122238.webp
    IMG_20210503_122238.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210503_123547.webp
    IMG_20210503_123547.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 69
Başlığınızı şimdi gördüm. Çok üzüldüm. :KK43: Keşke hayata tutunmak için bir şansı olabilseydi. Ama en azından, yalnız ölmedi. Ona iyi gelmeye çalışan, susuzluğunu gideren sevgi dolu bir kadının yanında veda etmiş hayata. İyi ki varsınız!
Sağol canım elimden geleni yaptım vitamin verdim b vitamini su icirdim zaten gagasından birşey yiyemedigi için hep su içti garibim çok üzüldüm eşime al göm bir yere kedilere yem olmasın dedim biryer bulup gömmüş çok hassas olduğumu bilir benim muhabbet kuşlarımda öldüğünde gömerim hep.
Keske herkes duyarlı olsa vurmak aç bırakmak zarar vermek yerine onlara çokça yardım edebilsek 😔

Ahhh içim acıdı yaaa.. Keşke resmini görmeseydim.. Sizden de Allah razı olsun en azından denemişsiniz.. Ufff çok kötü oldum yaa 😞

Sağol canım elimden geleni yaptım vitamin verdim b vitamini su icirdim zaten gagasından birşey yiyemedigi için hep su içti garibim çok üzüldüm eşime al göm bir yere kedilere yem olmasın dedim biryer bulup gömmüş çok hassas olduğumu bilir benim muhabbet kuşlarımda öldüğünde gömerim hep.
Keske herkes duyarlı olsa vurmak aç bırakmak zarar vermek yerine onlara çokça yardım edebilsek 😔
Biz de ölen muhabbet kuşlarımızı hep gömdük hayvanlar çok güzel canlılar onlara karşı tiksinti duyan insanlara sinir oluyorum yok ısırır yok tüyü var yok bilmem ne sanki kendileri süper

Ahhh içim acıdı yaaa.. Keşke resmini görmeseydim.. Sizden de Allah razı olsun en azından denemişsiniz.. Ufff çok kötü oldum yaa 😞
Rabbim hepimizden razı olsun ben burda belki anlayan arkadaşlar olurda yol bulurum hayata tutundururum diye paylaştım resmini öyle de kaldı kusura bakmayin

Siz elinizden geleni yapmışsınız son kez birşeyler yemiş güvenli bir yerde ölmüş yavrum ya iyi kalbinizi seveyim 🥰
En azından çocuk bulup getirdi abla bu kuş böyle sendede kuş var iyi edermisin dedi ve tek tesellim en azından su içti uyudu biraz dinlendi çok hırpalanmışti belli yavrunun

Biz de ölen muhabbet kuşlarımızı hep gömdük hayvanlar çok güzel canlılar onlara karşı tiksinti duyan insanlara sinir oluyorum yok ısırır yok tüyü var yok bilmem ne sanki kendileri süper
Sadece kuşlar için değil ben her türlü canlının gomulmesinden yanayım evet yeri geldi sivrisinekte öldürdüm ama kızlarını isirmasin diye örümcek sevmem ama evde bulduğumda birşeyler ile alıp dışarı atıyorum cocuklarima bunlarıda aşiliyorum kızım (5) kuşun öldüğünü görünce çok ağladı cennete gittiğini orada yemin suyu çok olduğunu gök yüzünde doya doya ucacagini söyledim sevindi

Sadece kuşlar için değil ben her türlü canlının gomulmesinden yanayım evet yeri geldi sivrisinekte öldürdüm ama kızlarını isirmasin diye örümcek sevmem ama evde bulduğumda birşeyler ile alıp dışarı atıyorum cocuklarima bunlarıda aşiliyorum kızım (5) kuşun öldüğünü görünce çok ağladı cennete gittiğini orada yemin suyu çok olduğunu gök yüzünde doya doya ucacagini söyledim sevindi
Annem de böcekleri öyle dışarı atar eşim de ama ben evde görünce böcekten baya korktuğum için elektrik süpürgesine çekiyorum 😔gerçekten korkuyorum

Kızınıza çok güzel anlatmışsınız harikasınız 👏🏻🥰

En azından çocuk bulup getirdi abla bu kuş böyle sendede kuş var iyi edermisin dedi ve tek tesellim en azından su içti uyudu biraz dinlendi çok hırpalanmışti belli yavrunun
En azından dışarıda olsa araba altında falan kalırdı Allah korusun en azından suyunu içmiş emin ellerde ölmüş yavrum ya 😔o da teselli sizin gibi insanları çok seviyorum iyi ki varsınız gönlü güzel insanların merhametli insanların sayısını çoğaltsın Allahım

En azından dışarıda olsa araba altında falan kalırdı Allah korusun en azından suyunu içmiş emin ellerde ölmüş yavrum ya 😔o da teselli sizin gibi insanları çok seviyorum iyi ki varsınız gönlü güzel insanların merhametli insanların sayısını çoğaltsın Allahım
Rabbim hepimize merhamet duygusu versin çocukların elinde helak olucakti kedi kalacaktı en kötü ihtimal çok susamisti çok su içti yavrum benim 😔

Keşke kalsaydis bugün ağaçlık bir yere götürüp ucursaydim varsa ailesine yoksa gökyüzüne kavuşup uçup gitseydi canım 😔
Elinizden geleni yapmışsınız o kadarmış ömrü 😞

Hepsi o kadar değerli ki ah insanlar bilse keşke
Sizin gibi insanlar ve onların yetiştirdiği çocuklar umut oluyor bana

Annem de böcekleri öyle dışarı atar eşim de ama ben evde görünce böcekten baya korktuğum için elektrik süpürgesine çekiyorum 😔gerçekten korkuyorum

Kızınıza çok güzel anlatmışsınız harikasınız 👏🏻🥰
Bende korkarım odum kopuyor orumcekten ama yinede peceteyle alıp atarım kara sinek girince pencere açıyorum yolunu bulup çıkmasını sağlıyorum can taşıyorlar sonuçta kıyamıyorum ki fare geldi geçen sene tuvalette eşime yalvardım öldürme başka bir yöntem bulalım diye bol bol su döktük tuvalete dahada gelmedi kaçtığı gibi

Elinizden geleni yapmışsınız o kadarmış ömrü 😞

Hepsi o kadar değerli ki ah insanlar bilse keşke
Sizin gibi insanlar ve onların yetiştirdiği çocuklar umut oluyor bana
Allah razı olsun canım kızımda benimle şahit olunca durumu bu şekilde tatlı olarak ifade ettim ağlamayı bırakıp güldü sevindi artık rahat edicek annem cennette ac kalmicak susuz kalmicak doya doya ucucak dediğimde ☺️

Allah razı olsun canım kızımda benimle şahit olunca durumu bu şekilde tatlı olarak ifade ettim ağlamayı bırakıp güldü sevindi artık rahat edicek annem cennette ac kalmicak susuz kalmicak doya doya ucucak dediğimde ☺️
Bende küçüklükten bu yana hayvanlarla büyümüş biri olarak kızınızın ölüm anında yaşadıklarını çok iyi anlıyorum

onlar aileden biri oluyor yoklukları büyük yara oluyor

Az süre bile kalsa çabaladıgın emek harcadığın kıyamadığın bi canlılın ölmesi çok zor geliyor

GÜzel yürekli insanlar güzel yürekli evlatlar yetiştiriyor belli

Ömrü uzun olsun yavrunuzun🙏

Bende küçüklükten bu yana hayvanlarla büyümüş biri olarak kızınızın ölüm anında yaşadıklarını çok iyi anlıyorum

onlar aileden biri oluyor yoklukları büyük yara oluyor

Az süre bile kalsa çabaladıgın emek harcadığın kıyamadığın bi canlılın ölmesi çok zor geliyor

GÜzel yürekli insanlar güzel yürekli evlatlar yetiştiriyor belli

Ömrü uzun olsun yavrunuzun🙏
Allah razı olsun canım elimden geldiğince çocuklarımı iyi bir şekilde yetiştiriyorum merhamet duygusunu aşılamaya çalışıyorum 7 sene bir muhabbet kuşu besledim 7 yaşında öldü çok koydu bana gömdüm Fatiha okudum sürekli aklıma geldikçe üzülüyorum aileden biri gibiydi şuan evimde var kuş alıştırmaya çalışıyorum kızların omuzuna eline ama eski kuşum gibi olmuyor onu özlüyorum

Back
X