• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

david jones

osmologie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
2
0
36
Adana
merhaba herkese, sitede yeniyim arkadaşlar:) kaliteli paylaşımların olduğu, herkesin bilgisini çekinmeden paylaştığı bu forumda olmaktan mutluyum:) daha fazla uzatmadan hemen konuya gireyim..
bu gün boynerden david jones markalı bir çanta aldım, açıkçası adını ilk kez duyuyorum. suni deri kullanmam normalde ama modeli hoşuma gitti aldım. marka ile ilgili bilgiye nette ulaşamadım, sizlerin bilgisine sığınarak bu markaya ait düşüncelerinizi almak isterim. yoksa geri iade etmeyi düşünüyorum şimdiden :/

:) bende bir kac gün önce david jones marka bir canta aldım ve cok memlunum cantamdan :16:
sen neden iade etmeyi düsünüyorsun?

duyulmamış bir marka olduğunu düşündüm. bu yüzden içime sinmedi biraz. ama dediğim gibi modeli güzel : )

Guzelim duyulmamıs bır marka olur mu hıc
Gecen yıl haki cantasını almıstım
Bu fırmanın cok guzel canta koleksıyonları var. Dayanıklıda ayrıca.

ben cüzdan almıştım ordan çok kaliteliydi derisi hemde bayağa ucuza almıştım:12:
güzel bi markadır severim ben:51:

Bende çantasını aldım gayet memnunum çok güzel ayrıca duyulmamış bi marka diil modeli güzelse bırakma derim trendyolda satılıyordu çantaları yok sattı resmen.

benim mi şanssızlığım bilmiyorum ama benim david jones ım azıcık kullandığım halde mahvoldu,derisi soyuldu.hem de belli bir yerde değil.saplarında,önünde,arkasında...o yüzden bi daha bu marka bi çanta alacağımı sanmıyorum:50:

Back
X