Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler davlumbaz için bana yardım edin lütfen

ferahna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
64
4
28
Aydın
Arkadaşlar uzun zamandır mutfak için davlumbaz almak istiyorum.Fakat çok pahalı birşey istemiyorum.İki model üzerinde karar vermiş gibiyim ama kullanımı nasıl olduğunu bilmediğim için sipariş veremiyorum.Şimdi şu yeni oval camlı olan modeller var birde standart piramit şeklinde olan ben oval camlı olanlardan istiyorum ama acaba sürekli kullanım sonrasında yağ birikimi lekelenmesi temizliği nasıl olur kararsız kaldım.Oval şeklinde olanlarda çevresinin camın takılı yerlerinde yağ birikimi olursa nasıl temizlenir bilemiyorum.Birazda görüntü değil kullanımda çok önemli mutfakta benim mutfak epey büyük bu sebeple çekim gücü güçlü birşey olmalı.ben Eminçelik 14320 cam oval davlumbaz düşünüyorum.Lütfen bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirm.

bence camlı olanlar çok daha şık duruyor, camlı dediğin tabi şu tip bir şey heralde? Mekappa Kaminox duvar tipi camlı davlumbaz (montaj ve nakliye dahil) | Davlumbazlar | Ankastre ürünler (Mekappa, White Daisy) | HIRDAVAT FIRSATI
normal inox davlumbazlar bence güzel durmuyor, temizlemesi de camlıdan daha zor. paslanmaz yüzeyleri temizlemek için würth paslanmaz bakım spreyi diye bir şey çıktı, fena değil ama sonuçta o da bir maliyet. camlı olanları normal camlarını sildiğin her şeyle temizleyebilirsin.
çekim gücü dersen 600 m3 ten aşağısını hiç alma, aspiratör al daha iyi. bazı markalarda 600 m3 diyorlar 400 m3 bile çekmiyor gerçi, onu da bilemiyorsun kullanmadan.
bilinmedik markalar arasında mekappa davlumbazlar konusunda bayağı iyi, diğer dediğin markayı hiç duymadım. aman dikkat et alırken, ucuz şeyler değil ha deyince değişmiyor memnun olmayınca. hadi iyi incelemeler sana.. :)

teşekkür ederim istediğim model tam bu tarz bir şey.Mekappayı duydum birde ICF diye bir marka daha var onuda merak ediyorum bu arada araştırmalara devam etmekteyim.Çok kararsız kaldım hergün kafam dahada karışıyor.

aynı dertten muzdaribiz. bende 3 haftadır ankastre set bakıyorum. İstanbuldaysan büyükçekmecede spot satan bi yer var. ankastre 3lü set, mikrodalga, philips azur ütü, tost makinesi hatı meyva sıkacağı, çaycı, kettle bunların hepsini bana 2175 tl çıkardı aklında bulunsun. siebra diye bi marka var aynı davlumbaz modeli oval camlı 350 tlydı. bide termikel cam tabanlı 5li ocak 400 liraydı.:49:

Back
X