Davranış değiştiren arkadaş?

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Bir arkadaşımla aylardır konuşmadığımız , ikimizin de sorun yaşadığı biri vardı. Kendisinin ve çevresindekilerin sinsi insanlar olduğu konusunda hemfikirdik. Ve hem bana hem de bahse konu arkadaşıma zararı dokunan biriydi. Bizim bu duruma tavrımız netti, yani ben öyle sanıyormuşum.

Ve bir gün, bu konudaki net fikrini bildiğim arkadaşım bildiğiniz davranış değiştirdi. Hiçbir şey olmamış gibi bu arkadaşla yakınlaşmaya başladı. Ben de onun bu davranış değişikliğinin beni incittiğini ve bana göre yanlış bir durum olduğunu söyledim. Çünkü dün gibi hatırlıyorum yani o söylenenlerden sonra ben gidip o insanın yüzüne bakamam, karakterime ters, kendime saygımı kaybedebileceğim bir durum. Ama sanırım onun için değilmiş. Günlerce karşılaşmadık, karşılaşsakta eskisi gibi samimiyetimiz yoktu, olmasındı zaten de.

Bugün de vebalıymışım gibi yanımdan beni esgeçmesiyle duramayıp mesaj atmam bir oldu. İçimdeki her şeyi döktüm. Onun bana yaptığı gibi suçlarcasına ithamlarda bulunmayarak, cümleleri yumuşatmaya çalışarak yazdım. E illa ki aynı derecede kalmıyor olay, yükseldik alçaldık derken beni kesinlikle anlamadığı ve laflarımı çarpıttığı kanısına vararak bir süre görüşmemek gerektiği sonucuna vardık.

Ben onun kendince haklılığını bile düşündüğüm halde o katiyyen beni düşünmeyip kendininin %100 haklı olduğunu öne sürdü. Bir de kendi arkadaş grubu olduğu için bana ihtiyaç duymadığından olsa gerek kolayca kestirip atabildi. Kım bilir orda da ne muhabbetler dönecek, yani ben haklıyken haksız konuma düştüm zannımca.

Anlamıyorum arkadaşlar, ben nerede nasıl bir yanlış yapıyorum. Şuan yaşadığım duygular beni hiç iyi hissettirmiyor.
Başkasının arkasından konuşan sizin de arkanızdan konuşur lafı %100 doğru mu? Herkes her şey yapar mı gerçekten, hayret verici.

iş arkadaşı mısınız
ona göre yorum yapalım ve yaşlarınız nedir

işyerinde oluyor malesef benim de çok başıma geldi
samimi olduğum arkadaş gitti konuşmadıklarımızla konuştu
bende onun nefret ettiği kişiyle konuştum (ki öncesinde benim bir problemim yoktu o konuşmuyor diye bende konuşmuyordum )
sonra o samimi olduğu kızla yine mesafeli oldu
bende diğeriyle konuşmadım filan
saçma sapan şeyler oldu
işyerinde kimseyle samimi olmamak gerektiğini çok iyi öğretti bana kendisi sağolun
o yüzden şuan herkese karşı mesafeliyim
merhaba merhaba daha fazlasına gerek yok çünkü hep üzülen biz oluyoruz
sana da tavsiye ederim kardeşim, kimseyle samimi olup sırrını verme iş arkadaşlığı işte kalmalıymış

Jupiter neptun Jupiter neptun evet böyle böyle anlıyorsun sanırım. ya bide cok basit geliyor böyle yazınca falan. ama keşke yazıldığı kadar basit olsa. insanı cidden etkiliyor ya, keşke 5dakika düşünüp orda bırakabilsem ama olmuyor.

Zamane arkadaşlıkları, umursamayın. Ne konuşurlarsa konuşsunlar, ırgalamasın sizi.

Jupiter neptun Jupiter neptun evet böyle böyle anlıyorsun sanırım. ya bide cok basit geliyor böyle yazınca falan. ama keşke yazıldığı kadar basit olsa. insanı cidden etkiliyor ya, keşke 5dakika düşünüp orda bırakabilsem ama olmuyor.
aynen canım yazarken bile komik gibi ama yaşarken hiç öyle değil
onlar yüzünden az ağlamadım :((
işyerinde huzur çok önemli ya, ofiste filan mutsuz olunca insan işe gelmek istemiyor
çok şükür şuan hiçbirini görmüyorum
sende zamanla alışırsın, çünkü yapacak birşey yok kendi kaybeder öyle düşün
verdiğimiz değere üzülüyoruz başka hiçbirşey değil
çünkü karşıdakiler buna değimeyecek insanlar malesef :KK43:

Bir arkadaşımla aylardır konuşmadığımız , ikimizin de sorun yaşadığı biri vardı. Kendisinin ve çevresindekilerin sinsi insanlar olduğu konusunda hemfikirdik. Ve hem bana hem de bahse konu arkadaşıma zararı dokunan biriydi. Bizim bu duruma tavrımız netti, yani ben öyle sanıyormuşum.

Ve bir gün, bu konudaki net fikrini bildiğim arkadaşım bildiğiniz davranış değiştirdi. Hiçbir şey olmamış gibi bu arkadaşla yakınlaşmaya başladı. Ben de onun bu davranış değişikliğinin beni incittiğini ve bana göre yanlış bir durum olduğunu söyledim. Çünkü dün gibi hatırlıyorum yani o söylenenlerden sonra ben gidip o insanın yüzüne bakamam, karakterime ters, kendime saygımı kaybedebileceğim bir durum. Ama sanırım onun için değilmiş. Günlerce karşılaşmadık, karşılaşsakta eskisi gibi samimiyetimiz yoktu, olmasındı zaten de.

Bugün de vebalıymışım gibi yanımdan beni esgeçmesiyle duramayıp mesaj atmam bir oldu. İçimdeki her şeyi döktüm. Onun bana yaptığı gibi suçlarcasına ithamlarda bulunmayarak, cümleleri yumuşatmaya çalışarak yazdım. E illa ki aynı derecede kalmıyor olay, yükseldik alçaldık derken beni kesinlikle anlamadığı ve laflarımı çarpıttığı kanısına vararak bir süre görüşmemek gerektiği sonucuna vardık.

Ben onun kendince haklılığını bile düşündüğüm halde o katiyyen beni düşünmeyip kendininin %100 haklı olduğunu öne sürdü. Bir de kendi arkadaş grubu olduğu için bana ihtiyaç duymadığından olsa gerek kolayca kestirip atabildi. Kım bilir orda da ne muhabbetler dönecek, yani ben haklıyken haksız konuma düştüm zannımca.

Anlamıyorum arkadaşlar, ben nerede nasıl bir yanlış yapıyorum. Şuan yaşadığım duygular beni hiç iyi hissettirmiyor.
Başkasının arkasından konuşan sizin de arkanızdan konuşur lafı %100 doğru mu? Herkes her şey yapar mı gerçekten, hayret verici.
Olmasi gereken zaten ne olursa olsun arkasindan konusulmamasi tabiki dogru baskasina giydire sana da gydirir canim ztn en yakin dostun da olsa sana gelip baskasini karaliyorsa (kotu bile olsa DANGER ❌) uzak dur yillarin dostu bile olsaniz 2 arkadas vakit geciriyorsaniz giybetten kayananizdan dusmaninizdan vs konusacak paylasacak daha cok seyiniz olmali mesafeni koru

Jupiter neptun Jupiter neptun
Uraniaaflora Uraniaaflora

işin kötü tarafı da ne biliyo musunuz bu kişi benim nikah şahidimdi. kendini o derece yakın hissettirip böyle bir dönüş yaptı yani. bir de şimdi beni kötülüyor kendine bile. ah ahmak kafam.. bu cümlemi de belki aylar, seneler sonra okur benzer hatalar yapmaktan kendimi korurum,umarım.

işin kötü tarafı da ne biliyo musunuz bu kişi benim nikah şahidimdi. kendini o derece yakın hissettirip böyle bir dönüş yaptı yani. bir de şimdi beni kötülüyor kendine bile. ah ahmak kafam.. bu cümlemi de belki aylar, seneler sonra okur benzer hatalar yapmaktan kendimi korurum,umarım.
üzülme canım ya, benim arkadaş sandığım kişi de defalarca bize gelmiş kalmış, ben o yalnız kalmasın diye ona gidip kaldığım bir insandı, sen değer vermişsin nikah şahidin olmuş ama o bu değeri kendi kendine tüketmiş, aynen bundan sonra benzer hatalar yapmamak için dikkar etmemiz gerekiyor üzme kalbini o senin gibi bir arkadaşı kaybetti sense öyle karaktersiz bir insandan kurtulmuş oldun :KK5:

Napiyorz aramiyorz sormuyoruzz bosveriyoruz gormk isteyene tavrini belli edersin gelir seni gorur sohbetini de ona gore yapar insana allah tan baska dost yok yani tekrar kanka olmaya karar verirsenz acin okuyun tamamen silin de demiyorm herkes bir sansi hak eder ama tavrinz artk net olmali

Napiyorz aramiyorz sormuyoruzz bosveriyoruz gormk isteyene tavrini belli edersin gelir seni gorur sohbetini de ona gore yapar insana allah tan baska dost yok yani tekrar kanka olmaya karar verirsenz acin okuyun tamamen silin de demiyorm herkes bir sansi hak eder ama tavrinz artk net olmali
sildim numarasını, sadece bir sosyal medya hesabımda şuan. onu da çıkarırım sanırım yakında..

sildim numarasını, sadece bir sosyal medya hesabımda şuan. onu da çıkarırım sanırım yakında..
orda paylaştıklarını göreceksiniz, o sizin paylaşımlarınızı görecek vs. gerek var mı

orda paylaştıklarını göreceksiniz, o sizin paylaşımlarınızı görecek vs. gerek var mı
orda görmesek bile o kadar yakınız ki her gün mecburen göreceğim , kardeşlerini çıkmıştım takipten , farkettiler ki benden cıktılar onlar da.
ne gereksiz mevzulara kaldım yarabbiim

İş yerinde olan arkadaşlıktan olsa olsa böyle bir şey olurdu zate.:ukala:

Valla ben artik su geldigim yas ve tecrube noktasinda arkadaslik iliskilerimi cok sınırlı tutuyorum,herkesten her an herseyi bekledigim icin kimseyle yakin durmuyorum, gecmisteki arkadasliklarim da dahil.

Benim de benzer bir arkadasim vardi,arkasindan atip tuttugu kizla simdi kankalar. Cunku kiz buni gezdiriyor, arabasi var😆😆😆 zerre kadar umurumda degil.

çıkarlar çatışana değin arkadaşlık oluyor demek ki

Back
X