Davranış değiştiren arkadaş?

Yaşadıklarının çok benzerlerini yaşadım daha az önce konu açtım şimdi seninkine denk geliyorum. Gerçekten kendine zarar gelsin istemiyorsan önleyebilmenin tek yolu hayatından tamamen çıkartmak etkisiz hale getirmek

ladylena ladylena valla bu insanlar bana iş hayatının ne kadar güvensiz oldugunu cok iyi öğrettim. söyleyeceğim her şey bir gün dönüp dolaşıp geri gelecek diye insanlara olan güvenimi yitirdim. samimiyetsiz davranmak gerçekten ayrı bir dert. insanlar nasıl bu kadar pislik ve içten pazarlıklı asla aklım almıyor.

ladylena ladylena valla bu insanlar bana iş hayatının ne kadar güvensiz oldugunu cok iyi öğrettim. söyleyeceğim her şey bir gün dönüp dolaşıp geri gelecek diye insanlara olan güvenimi yitirdim. samimiyetsiz davranmak gerçekten ayrı bir dert. insanlar nasıl bu kadar pislik ve içten pazarlıklı asla aklım almıyor.

İnan benimde aklım almıyor bazı insanlarda öyle bir şeytani zeka varki, karakterlerini, davranışlarını analiz etmek aşırı zor oluyor. İnsan kendi gibi olmayanı anlayamaz işte o yüzden anlamaya uğraşmak yerine yok saymak en iyi çözüm

Back
X