davranışım doğru mu?

Hergün istemediğine dua et.
Kendinden sogutursun.
Ayrıca kocası cinsel birliktelik isteyip kadın reddederse melekler sabaha kdar ona lanet okurmus.

Vajinusmusla boğuşmuş biri olarak söylüyorum ki cinsellik çok önemli. Benim vajinusmus nedenimle eşim ilk zamanlar hiç bana yaklaşmadı ben dert etmiştim kendime neden deneme dahi yapmıyoruz diye, meğer eşim iyice korkmamdan korkuyomuş ama 2 - 3 gün ara ile cinsellik normal ve olması gereken bana göre

etkıler cnm benım.daha 6 aylık ewlısın.eşinde calısıyordur heralde oda yoruluyor ama genede senı ıstıyor..bu sekıl davranma.elden kacırma adamı

Kendinden sogutursun.
Ayrıca kocası cinsel birliktelik isteyip kadın reddederse melekler sabaha kdar ona lanet okurmus.

Meleklerin başka işi yoktur eminim sabah akşam toplanıp kadınlara lanet ediyorlardır Melekler de mi Türk erkeği yoksam

Bu lafı ben de duydum ama yeterli gerekçesi olan için değildir sanırım lanet okuma ,keyfi istemeyip usenenler icindir

bu derece yorgunluk,üstüne saçların da dökülüyorsa büyük ihtimal değerlerinde bir şeyler eksik çıkacak.
B kompleks vitaminler,özellikle D vitamini, demir vb. bunlar asla normalin altına düşmemeli.
D vitamini eksikliği mesela;neredeyse depresyonla aynı belirtiler görünüyor.
Saçların için Vitamin H öneririm,yoğun dökülme sebeplerinden biri vitamin H ve Çinko eksikliğidir.

Kendinden sogutursun.

Lütfen bu saçma inanışlardan kurtulalım hanımlar. Melekler lanet okurmuşta ne demek bıradaki durumda başkalarınında dediği gibi yorgunluğuna bi çözüm bulmalı gerisi ona kalmış arzuluyorsa olur ama dini gerekçelerle korku üzerine mecbur hissettirilerek kendimizi zorlamamalıyız. Melek lanet okura inanan biri istemediği halde kendine azap eder bu mu iyi olan

Yaptığın çok yanlış bir zaman sonra o da teklif etmekten vazgececek sonra diyeceksin ki kocam beni sevmiyor mu.. Şimdi bunu anlayamazsın çünkü sürekli arzu edilmek ne kadar yorgun olsanda ister istemez hoşuna gider bu hepimüz için böyle yanlış anlama şimdi belki hiç hoşuma gitmiyor istemese keşke diyeceksin ama emin ol öyle değil.. Bu yorgunluğa bir care bulmak gerek.. Acaba diyorum hamile olabilir misin çünkü hamilelikte ilk zaman böyle olabilir..

Biz kolayını bulduk. İllede yatmayı beklemiyoruz. Televizyon izlerken oluyo sonrada yatağımızda mışıl mışıl uyuyoruz

Ya kadin butun gun calisip yoruluyor. Kimse adama birsey demiyor da, kadin yorgunluktan esini reddedince, hepiniz yargiliyorsunuz. Yok yanlis, yok gunah. O zaman islamda kadinin calisma zorunlulugu yok. Istedigi zaman sevisip, istedigi zaman borek yemek isteyen koca da calistirmasin karisini o zaman. Hayat musterek demesini biliyorlar. Musterekligin getirilerine de katlanacaklar.

Dini yorumlar yapılmasın lütfen, yasaktır.

bir zaman sonra seni anlıyorumlar sen hep böylesine dönüşüyor
maalesef sürekli reddedilmek kötü bir duygu buda ilişkinizi zedeleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…