Öncelikle anlatacaklarimi yargilamayacak birilerini arıyorum. Çünkü buraya insan içini açmak ve fikir sormak için yazıyor ama genelde hep aşağılayıcı cevaplarla karşılaşılıyor.
Böyle olmasını istemiyorum fikir istediğim konuda şu, benim kafa güzelliğiyle sarhoşken ilişki yaşadığım birisi var ve sürekli aynı ortamdayiz. Yaşananlar sadece bizim aramızda kaldı (benim kız arkadaşım biliyor sadece) bu konuda güven duyuyorum çünkü artık etrafta ağzı kapalı erkek bulmak zor cidden. Her neyse şimdi bu şahısla bi tek alkolluyken biseyler yaşadık sonrasında arkadaşımla telefonda konuşurken kafam su sıralar karışık alkolluyken yaşadık daha etkisinden bile kalkamadım olayların demis benim fikirlerimi sormuş bende öncesinden arkadaşıma kendimi acmistim zaten. Bende ilişkiye hazır değilim ve o şahısla hiç hazır değilim kendisini arkadaş olarak görüyordum aslında ama işte kafa çok güzeldi eğleniyoduk olaylar ani gelişti ona da hak veriyorum biraz . Neyse bu baya ben bı dusuneyim ciddi de dusunmuyorum takılmalik da düşünmüyorum demis. Kısacası saçmalamis tribal enfeksiyonlara falan girmiş. Benim de zaten umrumda değildi çünkü unutamadığım birisi vardı o yüzden bu olayları çok umursamadım çocuğun hareketlerine bozulmadim. Olay 1 ay önce yaşanıyor bu arada.
Neyse gel gelelim ben bu şahısla cinsellikten 4 5 gün sonra eski sevgilimle barisiyorum ki bunu kız arkadaşım da ona diyor iyikide diyor çünkü ben kimsenin totosunda kosamam şahıs muhtemelen onun başına bela olacağımı ciddiye surukleyecegimi düşündü ve ben ters tepince bozuldu. 1 haftadir kız arkadaşıma beni soruyormus hala devam ediyorlar mı? benim hakkımda biseyler anlatıyor mu?
İlişkileri ne kadardır var? Ciddilermi? Diye konuşuyormus.
Bizim de 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı ayrılıp barıştık bir kaç kez bunuda biliyor kız arkadaşım anlatmis o da üzülmüş ama sonrasında olayı çevirmeye calisip aman zaten o kız beni istemiyordu ben o yüzden ilişkiye başlamak istemedim demiş puauahah
Valla şimdide surekli bakıp bakıp gözlerini kaçırıyor ben ortama girince kaçıyor gidiyor bütün kizlarla konuşuyor fotoğraf falan çekiniyor ama ben ufaktan şöyle yanına gelsem kekelemeye degisik modlara girmeye başlıyor. Herkese yakın bı tek bana soğuk ama bu da ince bir ayrıntı, bahsettiğim soğukluk da su, bana bakiyor benim sevgilimle alakali soru sorulduğunda falan bozulup ortamdan kalkıyor.
Bu oğlan neyin pesinde hani bir adım atacakta çekiniyor mu hoşlantisi varmi yok mu anlayamadim yada unutulan umursamayan erkek tribine mi girdi anlayamadım fikir verirseniz sevinirim sevgilim var onu çok seviyorum zaten ama bir hataya düştük bunuda temizlemek isterim de bana bir açıklama da yapmıyor hislerini saklıyor.
Bu arkadaşımız benimle telefondan bile konuşmuyor birşey olunca benim hakkımda gidiyor kız arkadaşımı arıyor nasıl birsey bu ben anlayamadım...
Bu kişiyle aynı sınıftayiz 1 aydır sürekli bana bakarken yakalıyorum
Şuan konuştuğum çocuğun hareketleri beni çok ikilemde bırakıyor.
Bizim de 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı
Askim onu 1 yıldan fazladır tanıdığım için böyle birşeye mecbur kaldım ilk zamanlarimizdada sürdüğüm ruja karışıyordu. Etegime gene karışıyordu. Bende sert bir şekilde sanane diyordum. Giyerim diyordum. Aradan zaman geçti aynı şeyi kendisi yaptı. Sevmediğim kızları (aramızda bir problem vardı o kixla) onu eklemiş çıkart dedim dinlemedi sanane dedi. Bak aynı şey demi dedi. Sevmediğim şeyleri yapma ben de seninkileri yapmam dedi. Bende tabi o zamanlar biraz saftim manipulelerine kandım. Çok manipüle etti. Kısaca bu yalana başvurmak zorunda kaldım binevi. Yoksa gene ilişkimiz bok yoluna giderdi toparlanamaz hal alırdı. O da beni saçma sapan sevmediğim şeyleri yaparak kısasa kısas oynardı diye silmicem diyemedim dürüst olmadim.
Yani resmen yazacaklarımı yazmışssınız :)Bir insanı gerçekten seviyorsanız ve ona aşıksanız, kafanız ne kadar güzel olursa olsun fark etmez, başka bir insana dokunamazsınız. Yani bir anlık bir şey, şuurumu kaybettim falan demekle olacak işler değil bunlar. İsteyen linç edebilir, karşı çıkabilir ama benim fikrim bu. Sizin yaşadığınız aşk sevgi falan değil, kendinizi ve egonuzu tatmin etmek.
Ben kızları tanımıyorum o başka kızlarla yakın samimiyet kuruyor gözüme soka soka onu dedim başka şeyler anlamak için yirtiniyosunuz resmenEllesmeler falan, nasıl bir çevre ve ortamın var?
Bencede öyle yaçocuk ciddi düşünmüyorum demiş ama rahatça takılabileceği biri elinden gidince de üzülmüş, sanmıyorum ki sen tekrar dönsen seninle ciddi bi ilişki yaşayacağım desin.
Yani resmen yazacaklarımı yazmışssınız :)
Benim anlamadığım eski sevgilinle barışmışsın ama aklın da başkasında yani tutarsız bir durum.
Bir de demişsin sevhilimle aynı ortamda değiliz rahatım diyehey Allahım ya
Seviyorum ama ayrılmak istemiyorumDiyelim ki ilgili var ben sana aşığım ölüyorum falan da dedi. Eeee??
Bu netlik size ne kazandıracak. Flörtöz tavırlar hoşunuza gidiyor belliki. Madem öyle erkek arkadaşınızdan ayrılmalısınız
Yargilancak bisey yok diye okudum okudum, gençlik hatasidir olur oyle seyler dedim sonra pat diye 2.5 yillik ciddi iliski peydah oldu, ciddili adami seviyorumda diyorsunuz.Seviyorum ama ayrılmak istemiyorum
Kendini kandırma. Sevsen alkollüyken sevişmezdin. Ağlar sızlar belki aramaya falan kalkardın başkasıyla beraber olmazdın.Seviyorum ama ayrılmak istemiyorum
Aranan ve anlam bulmak için yırtınan biri var ama o biz değiliz, bil bakalım kimBen kızları tanımıyorum o başka kızlarla yakın samimiyet kuruyor gözüme soka soka onu dedim başka şeyler anlamak için yirtiniyosunuz resmen
İlk paragrafı yorumluyorum; tüm cringe, konusunda tepeden tırnağa hatalı olan konu sahipleri hoşuna gitmeyen yorumları görünce hemen "kadın kadının düşmanı, linçlemek için bekliyorsunuz" tribine giriyor, hiç sekmez.Öncelikle anlatacaklarimi yargilamayacak birilerini arıyorum. Çünkü buraya insan içini açmak ve fikir sormak için yazıyor ama genelde hep aşağılayıcı cevaplarla karşılaşılıyor.
Böyle olmasını istemiyorum fikir istediğim konuda şu, benim kafa güzelliğiyle sarhoşken ilişki yaşadığım birisi var ve sürekli aynı ortamdayiz. Yaşananlar sadece bizim aramızda kaldı (benim kız arkadaşım biliyor sadece) bu konuda güven duyuyorum çünkü artık etrafta ağzı kapalı erkek bulmak zor cidden. Her neyse şimdi bu şahısla bi tek alkolluyken biseyler yaşadık sonrasında arkadaşımla telefonda konuşurken kafam su sıralar karışık alkolluyken yaşadık daha etkisinden bile kalkamadım olayların demis benim fikirlerimi sormuş bende öncesinden arkadaşıma kendimi acmistim zaten. Bende ilişkiye hazır değilim ve o şahısla hiç hazır değilim kendisini arkadaş olarak görüyordum aslında ama işte kafa çok güzeldi eğleniyoduk olaylar ani gelişti ona da hak veriyorum biraz . Neyse bu baya ben bı dusuneyim ciddi de dusunmuyorum takılmalik da düşünmüyorum demis. Kısacası saçmalamis tribal enfeksiyonlara falan girmiş. Benim de zaten umrumda değildi çünkü unutamadığım birisi vardı o yüzden bu olayları çok umursamadım çocuğun hareketlerine bozulmadim. Olay 1 ay önce yaşanıyor bu arada.
Neyse gel gelelim ben bu şahısla cinsellikten 4 5 gün sonra eski sevgilimle barisiyorum ki bunu kız arkadaşım da ona diyor iyikide diyor çünkü ben kimsenin totosunda kosamam şahıs muhtemelen onun başına bela olacağımı ciddiye surukleyecegimi düşündü ve ben ters tepince bozuldu. 1 haftadir kız arkadaşıma beni soruyormus hala devam ediyorlar mı? benim hakkımda biseyler anlatıyor mu?
İlişkileri ne kadardır var? Ciddilermi? Diye konuşuyormus.
Bizim de 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı ayrılıp barıştık bir kaç kez bunuda biliyor kız arkadaşım anlatmis o da üzülmüş ama sonrasında olayı çevirmeye calisip aman zaten o kız beni istemiyordu ben o yüzden ilişkiye başlamak istemedim demiş puauahah
Valla şimdide surekli bakıp bakıp gözlerini kaçırıyor ben ortama girince kaçıyor gidiyor bütün kizlarla konuşuyor fotoğraf falan çekiniyor ama ben ufaktan şöyle yanına gelsem kekelemeye degisik modlara girmeye başlıyor. Herkese yakın bı tek bana soğuk ama bu da ince bir ayrıntı, bahsettiğim soğukluk da su, bana bakiyor benim sevgilimle alakali soru sorulduğunda falan bozulup ortamdan kalkıyor.
Bu oğlan neyin pesinde hani bir adım atacakta çekiniyor mu hoşlantisi varmi yok mu anlayamadim yada unutulan umursamayan erkek tribine mi girdi anlayamadım fikir verirseniz sevinirim sevgilim var onu çok seviyorum zaten ama bir hataya düştük bunuda temizlemek isterim de bana bir açıklama da yapmıyor hislerini saklıyor.
Bu arkadaşımız benimle telefondan bile konuşmuyor birşey olunca benim hakkımda gidiyor kız arkadaşımı arıyor nasıl birsey bu ben anlayamadım...
O da "aklınca" manipülatörlükeski konuyu okudum sende manipülatörlük var ama yaşla tecrübeyle düzelir umarım
hem pastam dursun hem karnım doysun..Seviyorum ama ayrılmak istemiyorum
yok evet planlı yaptığını sanmıyorum aşırı derecede kendi duygularına boğulmaktan ve ilgi isteğindenO da "aklınca" manipülatörlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?