Davranışlarını çözemiyorum ne yapmam lazım?

Her şey normal, yargılanacak bir şey yok diyordum sevgilinle barışana kadar.
Şu an sevgilin varsa ve hala bu çocuğa kafa yoruyorsan olmaz. Sevgiline haksızlık. Kafan net değilken herkese mavi boncuk dağıtacakken en azından ilişkin olmasın.
Haksızlık.
Sen yakınlarda biriyle sevişip onla ilgili kafasında sorular olan bir sevgili ister miydin?

çocuk ciddi düşünmüyorum demiş ama rahatça takılabileceği biri elinden gidince de üzülmüş, sanmıyorum ki sen tekrar dönsen seninle ciddi bi ilişki yaşayacağım desin.

Kesin sonuca zaten varmışsınız siz hislerini saklıyor dediğinize göre, bizden ne istiyorsunuz tam olarak? Bu arada ben sevgilinize çok üzüldüm, o da sanıyor ki ona değer verip tekrar barıştınız ne bilsin sevgilisi arka planda egosunu tatmin etmeye çalışıyor

Diyelim ki ilgili var ben sana aşığım ölüyorum falan da dedi. Eeee??
Bu netlik size ne kazandıracak. Flörtöz tavırlar hoşunuza gidiyor belliki. Madem öyle erkek arkadaşınızdan ayrılmalısınız

Çok da puhahaha diye bir durum yok. Seviştiğiniz kişi sizden hoşlanmış, siz de hoşlanıyorsunuz. Bu kadar kafaya takmazdınız tersi olsaydı. Şu an ki sevgilinize haksızlık etmeyin bence.
Ayrıca gerçekten puhahaha ne ya.

Bu kişiyle aynı sınıftayiz 1 aydır sürekli bana bakarken yakalıyorum
Şuan konuştuğum çocuğun hareketleri beni çok ikilemde bırakıyor.
Bizim de 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı

neye inanmalıyız tam olarak?

2.5 yıllık ilişkin de bu ise zaten bırak, dağınık kalsaydı.

Yani resmen yazacaklarımı yazmışssınız :)
Benim anlamadığım eski sevgilinle barışmışsın ama aklın da başkasında yani tutarsız bir durum.
Bir de demişsin sevhilimle aynı ortamda değiliz rahatım diye hey Allahım ya

Diyelim ki ilgili var ben sana aşığım ölüyorum falan da dedi. Eeee??
Bu netlik size ne kazandıracak. Flörtöz tavırlar hoşunuza gidiyor belliki. Madem öyle erkek arkadaşınızdan ayrılmalısınız
Seviyorum ama ayrılmak istemiyorum

Yargilancak bisey yok diye okudum okudum, gençlik hatasidir olur oyle seyler dedim sonra pat diye 2.5 yillik ciddi iliski peydah oldu, ciddili adami seviyorumda diyorsunuz.

Karsi taraf net olsa ne olacak ben bu kismi anlayamadim?

2.5 yıllık ilişkinizi bitirip net olanla mi devam edeceksiniz, yoksa ciddi iliskimi bırakmam mi diyorsunuz? Birakmayacaksaniz adam net olsa ne olacak?

Yazik degil mi? Duygulariyla oynamak mi hedefiniz?

Ayrica bu nasil ciddi iliski ki adam hayatinizdayken elalemle bakisiyorsunuz?

Bence ikisinide terkedin, yazik adamlara.

Kendini kandırma. Sevsen alkollüyken sevişmezdin. Ağlar sızlar belki aramaya falan kalkardın başkasıyla beraber olmazdın.
Muhtemelen alışkanlık, güvenli ilişki rahatı cazip geliyor ama heyecan flört arayışın devam ediyor.
Aşk sevgi yok sadece alışkanlık ve heyecan arayışı arasında gidip geliyorsun.
İkisini birden veren bulsan anında ayrılırsın. Diğeri sana henüz o güven hissini vermediği için dönüyorsun eskine

İlk paragrafı yorumluyorum; tüm cringe, konusunda tepeden tırnağa hatalı olan konu sahipleri hoşuna gitmeyen yorumları görünce hemen "kadın kadının düşmanı, linçlemek için bekliyorsunuz" tribine giriyor, hiç sekmez.

eski konuyu okudum sende manipülatörlük var ama yaşla tecrübeyle düzelir umarım

Belli ki sizden hoşlanmış, neyi merak ettiniz ben o kısmı anlamadım. Yazdıklarınızı okursanız bu çıkarımı siz de yapabilirsiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…