Yedekli mi gideceksin ?Öncelikle anlatacaklarimi yargilamayacak birilerini arıyorum. Çünkü buraya insan içini açmak ve fikir sormak için yazıyor ama genelde hep aşağılayıcı cevaplarla karşılaşılıyor.
Böyle olmasını istemiyorum fikir istediğim konuda şu, benim kafa güzelliğiyle sarhoşken ilişki yaşadığım birisi var ve sürekli aynı ortamdayiz. Yaşananlar sadece bizim aramızda kaldı (benim kız arkadaşım biliyor sadece) bu konuda güven duyuyorum çünkü artık etrafta ağzı kapalı erkek bulmak zor cidden. Her neyse şimdi bu şahısla bi tek alkolluyken biseyler yaşadık sonrasında arkadaşımla telefonda konuşurken kafam su sıralar karışık alkolluyken yaşadık daha etkisinden bile kalkamadım olayların demis benim fikirlerimi sormuş bende öncesinden arkadaşıma kendimi acmistim zaten. Bende ilişkiye hazır değilim ve o şahısla hiç hazır değilim kendisini arkadaş olarak görüyordum aslında ama işte kafa çok güzeldi eğleniyoduk olaylar ani gelişti ona da hak veriyorum biraz . Neyse bu baya ben bı dusuneyim ciddi de dusunmuyorum takılmalik da düşünmüyorum demis. Kısacası saçmalamis tribal enfeksiyonlara falan girmiş. Benim de zaten umrumda değildi çünkü unutamadığım birisi vardı o yüzden bu olayları çok umursamadım çocuğun hareketlerine bozulmadim. Olay 1 ay önce yaşanıyor bu arada.
Neyse gel gelelim ben bu şahısla cinsellikten 4 5 gün sonra eski sevgilimle barisiyorum ki bunu kız arkadaşım da ona diyor iyikide diyor çünkü ben kimsenin totosunda kosamam şahıs muhtemelen onun başına bela olacağımı ciddiye surukleyecegimi düşündü ve ben ters tepince bozuldu. 1 haftadir kız arkadaşıma beni soruyormus hala devam ediyorlar mı? benim hakkımda biseyler anlatıyor mu?
İlişkileri ne kadardır var? Ciddilermi? Diye konuşuyormus.
Bizim de 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı ayrılıp barıştık bir kaç kez bunuda biliyor kız arkadaşım anlatmis o da üzülmüş ama sonrasında olayı çevirmeye calisip aman zaten o kız beni istemiyordu ben o yüzden ilişkiye başlamak istemedim demiş puauahah
Valla şimdide surekli bakıp bakıp gözlerini kaçırıyor ben ortama girince kaçıyor gidiyor bütün kizlarla konuşuyor fotoğraf falan çekiniyor ama ben ufaktan şöyle yanına gelsem kekelemeye degisik modlara girmeye başlıyor. Herkese yakın bı tek bana soğuk ama bu da ince bir ayrıntı, bahsettiğim soğukluk da su, bana bakiyor benim sevgilimle alakali soru sorulduğunda falan bozulup ortamdan kalkıyor.
Bu oğlan neyin pesinde hani bir adım atacakta çekiniyor mu hoşlantisi varmi yok mu anlayamadim yada unutulan umursamayan erkek tribine mi girdi anlayamadım fikir verirseniz sevinirim sevgilim var onu çok seviyorum zaten ama bir hataya düştük bunuda temizlemek isterim de bana bir açıklama da yapmıyor hislerini saklıyor.
Bu arkadaşımız benimle telefondan bile konuşmuyor birşey olunca benim hakkımda gidiyor kız arkadaşımı arıyor nasıl birsey bu ben anlayamadım...
Ayni fakültedeyiz ortak arkadaşlarımız çok bende mecburen giriyorum hani keyfinden değil benimle de net bir iletişimi olmadığı için anlayamadım hareketlerini fikir danışmak istedim zaten ben bu yaşananları bir hata olarak görüyorum ama insan işte aynı ortamda bulundukca da bı şekilde aklına hala takılıyor. Sanırım artik en son ortak arkadaşlarımızla da Konuşmayi kesicemAyrica sevgilin, sizinle barışmadan birkaç hafta önce seks yaptığı kadınla sürekli aynı ortamlarda takılsa, onun hareketlerini takip etse hoşuna gider mi merak ettim.
Bu kadar genişlik için ben çok dar kafalı kalıyorum galiba.
Net olunmasını seven biriyim bu ikilemde kalmaları sevmem netleştirmek istiyorum ama o benimle iletişime geçmeyip arkadaşıma benim hakkımda sorular sormaya, bakmaya devam edince bende fikir önerisi almak istedim yoksa sevgilimden başkasını düşünmüyorum zaten.Sizi rahatsız etmiyor, bundan mı rahatsız oluyorsunuz. Yani ne istiyorsunuz? Hislerini saklıyor yazmışsınız, belki hissi falan yok. Olsa bile saklaması daha iyi değil mi? Sonuçta sevgilinizle barışmışsınız.
Evet aramızda bir çekim vardı o da bana sürekli öncedende bakardı dalar giderdi uğrasırdı sürekli ama bunlar arkadaş ayağına olurdu hepdüşünülmüştür ya da hissedilmiştir sen fark etsen de etmesen de
Sevgilim bizim fakülteden değil dışarda çalışıyor. O yüzden rahatım diyebilirim. Bu anlattığım şahıslada aynı fakültedeyiz ve evlerimiz de yakin ama bu saatten sonra ortamda bile bulunmam zaten çocuk konuyu kapattık dedi ilişkiden sonra ama surekli bakmalar kızlarla gözüme baka baka ellesmeler falan beni farklı düşündürdü kesinlikle hoşlantisi var yaSevgiliniz ile barışmadan alkol etkisiyle yaşamışsınız, bence bunu sevgilinize sakın anlatmayın. İnsanız sonuç olarak, kendimizi kaybettiğimiz anlar oluyor. Bu çocukla aynı ortama girmeyi kesin, ortak arkadaş falan varsa mesafe girsin. sevgilinizin bu çocukla aynı ortamı varsa dikkat edin. Bir şey der mi bilmiyorum, iş ortamında mısınız okul mu? Ona göre akıl verelim. Sevgiliniz işinde gücünde mi yoksa okuyor mu? Kız arkadaşınız onunla bence kibar bir şekilde konuşsun sizin adınıza, artık onun sevgilisi var gibisinden, olanlar alkol etkisiyle yaşanan şeyler falan desin ve çocuk konuyu kapatsın. Bu çocuk kesinlikle sizden hoşlanıyor.
sevgilinle dürüst değilsin ve o çocukla da dürüst değilsinEvet aramızda bir çekim vardı o da bana sürekli öncedende bakardı dalar giderdi uğrasırdı sürekli ama bunlar arkadaş ayağına olurdu hep
Net olunmasını seven biriyim bu ikilemde kalmaları sevmem netleştirmek istiyorum ama o benimle iletişime geçmeyip arkadaşıma benim hakkımda sorular sormaya, bakmaya devam edince bende fikir önerisi almak istedim yoksa sevgilimden başkasını düşünmüyorum zaten.
Yok be ablacim valla ilgiye de sevgiye de doydum çok şükür cidden netleştirmek için uğraşmıştım ama bu saatten sonra saldim valla bidaha hicbisekilde aynı ortama da girmemSen netlik aramıyorsun, ablacım. Çocuk açık açık ilgisini itiraf etsin de gururun okşansın diye konuyu kurcalıyorsun.
Yok be ablacim valla ilgiye de sevgiye de doydum çok şükür cidden netleştirmek için uğraşmıştım ama bu saatten sonra saldim valla bidaha hicbisekilde aynı ortama da girmem
Ellesmeler falan, nasıl bir çevre ve ortamın var?Sevgilim bizim fakülteden değil dışarda çalışıyor. O yüzden rahatım diyebilirim. Bu anlattığım şahıslada aynı fakültedeyiz ve evlerimiz de yakin ama bu saatten sonra ortamda bile bulunmam zaten çocuk konuyu kapattık dedi ilişkiden sonra ama surekli bakmalar kızlarla gözüme baka baka ellesmeler falan beni farklı düşündürdü kesinlikle hoşlantisi var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?