Davranışlarını çözemiyorum ne yapmam lazım?

Zeybikk

pişirdim erkekleri tencerede
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
71
24
8
Öncelikle anlatacaklarimi yargilamayacak birilerini arıyorum. Çünkü buraya insan içini açmak ve fikir sormak için yazıyor ama genelde hep aşağılayıcı cevaplarla karşılaşılıyor.
Böyle olmasını istemiyorum fikir istediğim konuda şu, benim kafa güzelliğiyle sarhoşken ilişki yaşadığım birisi var ve sürekli aynı ortamdayiz. Yaşananlar sadece bizim aramızda kaldı (benim kız arkadaşım biliyor sadece) bu konuda güven duyuyorum çünkü artık etrafta ağzı kapalı erkek bulmak zor cidden. Her neyse şimdi bu şahısla bi tek alkolluyken biseyler yaşadık sonrasında arkadaşımla telefonda konuşurken kafam su sıralar karışık alkolluyken yaşadık daha etkisinden bile kalkamadım olayların demis benim fikirlerimi sormuş bende öncesinden arkadaşıma kendimi acmistim zaten. Bende ilişkiye hazır değilim ve o şahısla hiç hazır değilim kendisini arkadaş olarak görüyordum aslında ama işte kafa çok güzeldi eğleniyoduk olaylar ani gelişti ona da hak veriyorum biraz . Neyse bu baya ben bı dusuneyim ciddi de dusunmuyorum takılmalik da düşünmüyorum demis. Kısacası saçmalamis tribal enfeksiyonlara falan girmiş. Benim de zaten umrumda değildi çünkü unutamadığım birisi vardı o yüzden bu olayları çok umursamadım çocuğun hareketlerine bozulmadim. Olay 1 ay önce yaşanıyor bu arada.
Neyse gel gelelim ben bu şahısla cinsellikten 4 5 gün sonra eski sevgilimle barisiyorum ki bunu kız arkadaşım da ona diyor iyikide diyor çünkü ben kimsenin totosunda kosamam şahıs muhtemelen onun başına bela olacağımı ciddiye surukleyecegimi düşündü ve ben ters tepince bozuldu. 1 haftadir kız arkadaşıma beni soruyormus hala devam ediyorlar mı? benim hakkımda biseyler anlatıyor mu?
İlişkileri ne kadardır var? Ciddilermi? Diye konuşuyormus.
Bizim de 2.5 yıllık bir ilişkimiz vardı ayrılıp barıştık bir kaç kez bunuda biliyor kız arkadaşım anlatmis o da üzülmüş ama sonrasında olayı çevirmeye calisip aman zaten o kız beni istemiyordu ben o yüzden ilişkiye başlamak istemedim demiş puauahah
Valla şimdide surekli bakıp bakıp gözlerini kaçırıyor ben ortama girince kaçıyor gidiyor bütün kizlarla konuşuyor fotoğraf falan çekiniyor ama ben ufaktan şöyle yanına gelsem kekelemeye degisik modlara girmeye başlıyor. Herkese yakın bı tek bana soğuk ama bu da ince bir ayrıntı, bahsettiğim soğukluk da su, bana bakiyor benim sevgilimle alakali soru sorulduğunda falan bozulup ortamdan kalkıyor.
Bu oğlan neyin pesinde hani bir adım atacakta çekiniyor mu hoşlantisi varmi yok mu anlayamadim yada unutulan umursamayan erkek tribine mi girdi anlayamadım fikir verirseniz sevinirim sevgilim var onu çok seviyorum zaten ama bir hataya düştük bunuda temizlemek isterim de bana bir açıklama da yapmıyor hislerini saklıyor.
Bu arkadaşımız benimle telefondan bile konuşmuyor birşey olunca benim hakkımda gidiyor kız arkadaşımı arıyor nasıl birsey bu ben anlayamadım...

Konu sahibi nasıl bir hayatınız var Allah aşkına ya. Okurken rahatsız oldum. Kafa güzelken rastgele birileriyle birlikte olmak ve akabinde eski sevgiliyle barışmak ama buna rağmen hâlâ başkalarına zarf atmak. Derdim evlilik öncesi cinsellik yaşanmasın değil siz sadık değilsiniz, tek eşli hiç değilsiniz. Hastalık kapmadan önce durun bence

Sevgiliniz varsa size ne sizinle ilgili ne hissettiginden ne düşündüğünden. Ne yapacaksınız tribe mi girdi,gercekten etkileniyor mu.
Ayrica sevgilin, sizinle barışmadan birkaç hafta önce seks yaptığı kadınla sürekli aynı ortamlarda takılsa, onun hareketlerini takip etse hoşuna gider mi merak ettim.
Bu kadar genişlik için ben çok dar kafalı kalıyorum galiba.

Çocuk bayağa sizden hoşlanıyormuş,
Anlattığınız davranışlara göre çekingen davranan biri gayet doğal
Size özen göstermesi, yanınızda heyecanlanması falan güzel şeyler de
anlattıklarınıza bakılırsa siz öyle birini aramıyorsunuz zaten
Boşuna kurcalayıp insanların kalbini kırmayın, ilişkiniz varken aklınız burada, muhtemelen ergenlik yaşlarınızdasınız.
Çocuk oyuncağı değil bu işler, bence uzak durun.

Yedekli mi gideceksin ?

Ayni fakültedeyiz ortak arkadaşlarımız çok bende mecburen giriyorum hani keyfinden değil benimle de net bir iletişimi olmadığı için anlayamadım hareketlerini fikir danışmak istedim zaten ben bu yaşananları bir hata olarak görüyorum ama insan işte aynı ortamda bulundukca da bı şekilde aklına hala takılıyor. Sanırım artik en son ortak arkadaşlarımızla da Konuşmayi kesicem

Sizi rahatsız etmiyor, bundan mı rahatsız oluyorsunuz. Yani ne istiyorsunuz? Hislerini saklıyor yazmışsınız, belki hissi falan yok. Olsa bile saklaması daha iyi değil mi? Sonuçta sevgilinizle barışmışsınız.

Sevgiliniz ile barışmadan alkol etkisiyle yaşamışsınız, bence bunu sevgilinize sakın anlatmayın. İnsanız sonuç olarak, kendimizi kaybettiğimiz anlar oluyor. Bu çocukla aynı ortama girmeyi kesin, ortak arkadaş falan varsa mesafe girsin. sevgilinizin bu çocukla aynı ortamı varsa dikkat edin. Bir şey der mi bilmiyorum, iş ortamında mısınız okul mu? Ona göre akıl verelim. Sevgiliniz işinde gücünde mi yoksa okuyor mu? Kız arkadaşınız onunla bence kibar bir şekilde konuşsun sizin adınıza, artık onun sevgilisi var gibisinden, olanlar alkol etkisiyle yaşanan şeyler falan desin ve çocuk konuyu kapatsın. Bu çocuk kesinlikle sizden hoşlanıyor.

barıştığın ilişkinde dürüst bir iletişim yok yine ayrılırsınız
bu çocuk da senden hoşlanıyordu belki onunla da şansın kalmadı
zaten boşver umarsız şekilde cinsellik yaşanıp devam edilen ilişkinin sonu güzel değil
çünkü hiç özen yok tanışmak yok suyu test etmeden aniden dalmak var genelde tükenip gidecek bir arzu
yani toparlan kendine gel
insanlara belirli bir rol-sınır biçersin orada kalırlar
sarhoştum diye bir şey de yok ya önceden düşünülmüştür ya da hissedilmiştir sen fark etsen de etmesen de
o sebeple sınırların net değil demek ki ama sınırların olması seni pek çok kafa karışıklığı ve üzüntüden kurtarır bir sürü yüksek tansiyonlu olaydan sıyrılırsın
sonuç olarak eğer doğrusunu bu şekilde öğreneceksen o hatalar yapılacak bundan kaçış yok yargılamıyorum ama yazdıklarımı tavsiye olarak gör
önce kendine dürüst ol ve oradan oraya savrulmamak için ne istediğine karar ver, prensipli kararlar al o zaman daha mutlu olursun ve hayatından tatmin olursun, yani deneyime açlığın biter bir noktada ve hayatında mevcut olan şeylerle doyuma ulaşırsın, yaşla da gelen şeyler tabii

Yaşanmış bitmiş madem istemiyorsunuz üstünü kapatmak yerine hala ilgiyle dinleyip sorguluyorsunuz.Siz aşkına sadık bir insan değilsiniz horoz gibi gözünüz çöplükte.bence adamı değil kendinizi sorgulayin.

Net olunmasını seven biriyim bu ikilemde kalmaları sevmem netleştirmek istiyorum ama o benimle iletişime geçmeyip arkadaşıma benim hakkımda sorular sormaya, bakmaya devam edince bende fikir önerisi almak istedim yoksa sevgilimden başkasını düşünmüyorum zaten.

Sevgilim bizim fakülteden değil dışarda çalışıyor. O yüzden rahatım diyebilirim. Bu anlattığım şahıslada aynı fakültedeyiz ve evlerimiz de yakin ama bu saatten sonra ortamda bile bulunmam zaten çocuk konuyu kapattık dedi ilişkiden sonra ama surekli bakmalar kızlarla gözüme baka baka ellesmeler falan beni farklı düşündürdü kesinlikle hoşlantisi var ya

Evet aramızda bir çekim vardı o da bana sürekli öncedende bakardı dalar giderdi uğrasırdı sürekli ama bunlar arkadaş ayağına olurdu hep
sevgilinle dürüst değilsin ve o çocukla da dürüst değilsin
ikisine de sırtını dönerek durumu netleştiren sen de olabilirdin
düşünülmeden yaşanan deneyimler bize bazı dersler verirken ruhumuzdan parçaları götürüyor
kendini önce parça parça sonra tamamen kaybettiğini kabul etmek zorunda kaldığın noktada durup geride kalan hayatına bakıyorsun ve yaşananları gözden geçirirken bütün seçimlerinin arkasındaki sebebi yani kendini görmeye başlıyorsun işte ancak o noktada senden yitip gitmiş olanı tekrar parça parça toplayabilmeye başlıyorsun ama aslında doğarken bu sana bedelsiz verilmişti
doğarken sana verilmiş olan saflığı yeniden kazanmak onun parçalarını kaybetmekten çok daha zor, uzun, acılıdır ve çok daha fazla emek ister
bir gün bunu başarırsan sana büyük bir ağaç gibi sağlam kökler verir ve gerektiğinde başını eğebilecek kadar esnek yapar, eğer başaramazsan içindeki bütün hayat ölmüş boş bir kovuk olursun
ve bu hepimiz için geçerlidir

Sen netlik aramıyorsun, ablacım. Çocuk açık açık ilgisini itiraf etsin de gururun okşansın diye konuyu kurcalıyorsun.

Sen netlik aramıyorsun, ablacım. Çocuk açık açık ilgisini itiraf etsin de gururun okşansın diye konuyu kurcalıyorsun.
Yok be ablacim valla ilgiye de sevgiye de doydum çok şükür cidden netleştirmek için uğraşmıştım ama bu saatten sonra saldim valla bidaha hicbisekilde aynı ortama da girmem

Yok be ablacim valla ilgiye de sevgiye de doydum çok şükür cidden netleştirmek için uğraşmıştım ama bu saatten sonra saldim valla bidaha hicbisekilde aynı ortama da girmem

İnsan, yaşı kaç olursa olsun ilgiye ve sevgiye hiç doymaz. Hep açtır ve dahasını ister.

Ellesmeler falan, nasıl bir çevre ve ortamın var?

Bir insanı gerçekten seviyorsanız ve ona aşıksanız, kafanız ne kadar güzel olursa olsun fark etmez, başka bir insana dokunamazsınız. Yani bir anlık bir şey, şuurumu kaybettim falan demekle olacak işler değil bunlar. İsteyen linç edebilir, karşı çıkabilir ama benim fikrim bu. Sizin yaşadığınız aşk sevgi falan değil, kendinizi ve egonuzu tatmin etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…