Saç Uzatma Yöntemleri Dax Dax Daxxx Supergrooo :))

YesilMercimek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
651
4
68
Antalya
18 Kasım'da aldığım Dax Supergro ile ilk yıkayışım yani saçımın ilk hali. :2:

Bu da demin çektiğim yani 13 Aralık'taki saçım :))))

Fark var mı siizcee :)

fotoğraf kaliteleri farklı canım sanırım. aynı makine ile çekmedin sanırım. bide bu dax'lar migroslarda varmı.

Evet malesef fotoğraf makinem bozulduğu için telefon kamerası ile çekmek zorunda kaldım anneme :) Migroslarda varmı hiç bilmiyorum ben Antalya'da yaşıyorum Cosmetic's diye bir mağazadan aldım 7.50 TL :)

ama yinede canlanmış gibi saçlarııın
nasıl bişeydir bu dax supergro, içeriği ne ? almaya karar verdim de faydası , zararı ne ?

ama yinede canlanmış gibi saçlarııın
nasıl bişeydir bu dax supergro, içeriği ne ? almaya karar verdim de faydası , zararı ne ?

Eveet :) Arkadaşlarım söylüyor uzadığını. Kasımda saçlarım göğsümün üzerindeydi simdi altına geliyor.
Vazelin kıvamında hindistan cevizi kokulu içinde bir sürü saça iyi gelen yağlar bulunan bir krem. Faydası saçları güçlendiriyor "benim saç tellerimi kalınlaştırdı" uzatıyor. Saçlarımda yanıklar vardı onları düzeltti. Saçlarımı kasımda yeni boyamıştım,şimdi dipler geldi :))) İşte faydası çok zararı yok yani bana göre. Başkalarına nasıl etki eder bilemem Biraz saçımı döktü o kadar :)

çok sevindim canım .:) ayrıca feci heveslendirdin beni . nasıl kullanılıyor kaç saat bekletiyorsun haftada kaç gün ?

çok sevindim canım .:) ayrıca feci heveslendirdin beni . nasıl kullanılıyor kaç saat bekletiyorsun haftada kaç gün ?

:) İnşallah işe yarar ya. Kremi saç diplerime sürüyorum banyo yapmadan bir saat önce hatta şu anda sürdüm saat 23:00da banyoya gireceğim Her banyodan önce yani 3 günde bir yada 2 günde bir uyguluyorum ben.Kutunun üzerinde haftada en az iki kere sürün diyor.

Bende kullanmayı düşünüyorum bunu. Uzattığını söylüyolar alıcam bi ara

fotoğraftan da kaynaklanabilir moral bozmak gibi olmasın ama uzayıp uzamadığı belli olmuyo :/ bi de döktüğünü bile bile nasıl cesaret edip kullanıyosunuz ya sonuçta sağlıklı olması uzun olmasından daha önemli değil mi..

Yok canım neden moralim bozulsun olabilir yani
Çok aşırı dökülme yok,normal bir dökülme yani normal dökülmeden sadece biraz daha fazla yapıyor Bu benim için sorun değill
Tabii öyle,sağlıklı olması önemli

Kızlar açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki hayatımda kullandığım eeeeeen güzel ürün. Bpyadan yıpranan saçlarımı resmen parıl parıl yaptı. Saçıma sürmediğim günler bile ışıldıyor resmen saçlarım. Daha yeni başladığım için uzama var mı bilmiyorum ama yazarım ben de resimlii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…