Saç Uzatma Yöntemleri Dax Supergro kullananlar yardımcı olur musunuz ;)

Demetimm01

O bir aşık ve saç delisi:)
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
43
95
8
33
Kızlar ben buradan takip edip dax supergro almaya gittim ve oradaki kadın bana direk onun saça bir yararı yok ki kurutur dedi dahası onun içinde vitamin ve besleyici yağ yok jole gibi bir şey dedi benimde hevesim kaçtı size sormak istiyorum kullananlardan fkir almak istiyorum

Aaa şaşırdım. Bende almayı düşünüyordum. Çok araştırdım ben ama dax faydalı bir ürün. Satıcı kızın sattığı üründen haberi yok bence

Ben de çok araştırdum canım şaşırdım kadın sevgilimin yanında almak istediğim ürünü bilmiyorum gibi davrandı sinir oldum :KK1:

Uydurmus bence o bende yeni aldim cumartesi baslicamm insallah hey allahim yaa hakkaten sattigi üründen haberi yokk :)

Bencede daxin jöle olanını sanmış dax kullanipta saçı uzamayan görmedim şahsen ben onunla uzattım hatta kafamda şu an :)

alıcam o zaman karar verilmiştir çünkü size güveniyorum kızlar:KK45:

Ben aldim,kullandım. Üstünde yazan tüm iddalarını bende yerine getirdi.

Ben heves edip aldım bir kaç sefer kullandım ama saçı bir yağdan arındıramadım saçı arındırıcam diye şampuanla yıka yıka yıpranıyo zaten berbat bi yağ bence

Ben heves edip aldım bir kaç sefer kullandım ama saçı bir yağdan arındıramadım saçı arındırıcam diye şampuanla yıka yıka yıpranıyo zaten berbat bi yağ bence

Yağın miktarını doğru ayarlamakta lazım, belki fazla koydugunuzdan arindiramamis olabilirsiniz, yağı akitmadan önce saça su sürmeden direk sampuanlayin ardından biraz ıslatıp kopurtmeye devam edin ikinci yikamada saçınız tertemiz olucaktir

Denedim ama arındıramadım yağı az kullanmayıda denedim sonuç aynı benim saçım çok ince telli belkide o yüzden bi türlü kullanamadım öyle duruyo bıraktım

Bende aldım canım konuyu açtıktan sonra kullandım memnun kaldım ama arındırmada birazcık sıkıntı yaşıyorum :)

Azdan başlayıp farklı bir yağla karıştırarak kullanmayı deneyin birde. Ben genelde 2 çay kaşığı yağ karışımına, 1 çay kaşığı dax atıyorum, 2 şampuanda arınıyor kolayca..

Back
X