Saç Uzatma Yöntemleri Dax supergro

pelinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
109
0
46
İstanbul
kızlar dün aldım hemen dün akşam uyguladım 3 saat falan beklettim saçıma herzamanki gibi 3 defa şampuan döktüm sonra saç kremi saçlarım ipek gibi oldu inanamadım bide güzel kokdu harika yani bu aksam tekrar uyguluycam haftada 2 kere yapılıyor. beni takip edin güzel bir ürün eğer bende işe yararsa sizde kullanın rapor vericem hep ben :21:

hadı bakalım beklıyoruz sonuclarını bende almayı dusunmustumde ona kadar daha yapılmayı bekleyen bır suru urunum var :27::27::27::27::27:

18.90 bişeydi sanırım güzel bir ürün pamuk gibi yapıyo saçları ben gelişmeLeri yazarım buraya ama saçlarım ipek gibi şuan biLe :10: :21:

benimde aklımda kalan bi üründü bu. inşallah sonuçlarınız güzel olur :16: kafamıza o kadar çok kür uyguladıkki bunudaa denerizzz :24:

haftada 2 kere yapılıyo dün akşamda sürdüm 6 saat falan beklettim sahurda yıkadım ipek gibiydi saçlarım saç kreminin etkiside çok büyük :52:

pazartesi salı uyguluycam artık :16:

bende kullanıyorum bu ürünü saç uzatması için önermişti kuaför bana tavsiye ediyorum:61:

Bu urunu sactan nasil cikariyorsunuz anlamadim, uzun zamandir dolabimda, ne zaman duzenli kullanayim diye el atsam yikadiktan sonra sacim yagli kaliyor ve birkac gun gecmiyor bu durum...

Bu urunu sactan nasil cikariyorsunuz anlamadim, uzun zamandir dolabimda, ne zaman duzenli kullanayim diye el atsam yikadiktan sonra sacim yagli kaliyor ve birkac gun gecmiyor bu durum...
Çok haklısın ,aynen bende öyle.Geçen Mart ayından beri 5 kere falan kullandım.Yazın soğuk suyla yıkadım,yok efendim sudan önce şampuan sür dediler onuda kaptım.Bana mısın demiyor.Hele şimdi saçlarım baya uzun,hiç çıkarılmıyor.Banyoda deli gibi köpürtüyorum,bu seferde faydası gidecek diye korkuyorum :KK48:

Çok haklısın ,aynen bende öyle.Geçen Mart ayından beri 5 kere falan kullandım.Yazın soğuk suyla yıkadım,yok efendim sudan önce şampuan sür dediler onuda kaptım.Bana mısın demiyor.Hele şimdi saçlarım baya uzun,hiç çıkarılmıyor.Banyoda deli gibi köpürtüyorum,bu seferde faydası gidecek diye korkuyorum :KK48:
aynen oyle, ne sicak ne de soguk su isliyor, cikaramiyorum sactan, yag bakimlarindan sonra saci en fazla 2 kez yikamak gerekiyor...bu yagdan sonra 3 kez de yikasam sonuc ayni.Banyodan sonra yagli, yapis yapis kafama yapismis bir sac.

aynen oyle, ne sicak ne de soguk su isliyor, cikaramiyorum sactan, yag bakimlarindan sonra saci en fazla 2 kez yikamak gerekiyor...bu yagdan sonra 3 kez de yikasam sonuc ayni.Banyodan sonra yagli, yapis yapis kafama yapismis bir sac.
.
Acaba biz çok mu sürüyoruz ? Az süreyim dedim ama aynı.Bu sebepten ötürü çok kullanamadım ,etkisi ne derece bilmiyorum ama balım bakımsız diye sürüyorum arada.

.
Acaba biz çok mu sürüyoruz ? Az süreyim dedim ama aynı.Bu sebepten ötürü çok kullanamadım ,etkisi ne derece bilmiyorum ama balım bakımsız diye sürüyorum arada.
Az surmeyi de denedim, bu yag uzun zamandir elimde, sacimi yagli birakmasina ragmen bir ara duzenli kullandim, uzamasina etki ediyor bir de tamamen sactan arinsa cok iyi olacak

Back
X