Saç Uzatma Yöntemleri Dax supergro

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
33
Dax kullnp saçı dökülen varmı? 3. kez kullanıyorum avuç avuç döküldü hologrami falan var kutusunda sahte ürün de değil saçım uzasın diye kullanıyorum ama döke döke bitireck

Dax kullnp saçı dökülen varmı? 3. kez kullanıyorum avuç avuç döküldü hologrami falan var kutusunda sahte ürün de değil saçım uzasın diye kullanıyorum ama döke döke bitireck
Canım benimde ilk kullanımlarımda öyleydi hatta bırakmayı bile düşünmüştüm ama düzenli kullanınca durdu dökülmem en fazla 3 haftadır yanlış hatırlamıyorsam. Büyük ihtimal ölü saçları o kadar döktü şu an hala devam ediyorum normal dökülme yaşıyorum az denecek kadar

İşte bende cumartesi pazartesi çarşamba olmak üzere 1 2 gün arayla yaptm avuc avuç geldi elime saçlarım saçıma su deydirmeden şampuan sürüyorum aritablmk için arınmiyor kuruduktan sonra dipleri yağlı yagli kalıyor siz nasıl aritiyorsunuz ve saclrnzda gözle görülür bi fark varmı

İşte bende cumartesi pazartesi çarşamba olmak üzere 1 2 gün arayla yaptm avuc avuç geldi elime saçlarım saçıma su deydirmeden şampuan sürüyorum aritablmk için arınmiyor kuruduktan sonra dipleri yağlı yagli kalıyor siz nasıl aritiyorsunuz ve saclrnzda gözle görülür bi fark varmı
İnan benimde bazen yağlı kaldığı oluyo ama normalde arınıyo senin dediğin gibi yapıyorum bende daxı çok sürünce öyle yağlı kalıyo açıkçası ben var diye düşünüyorum aşağıda fotoğraf paylaştım bir buçuk iki ayda bu uzamayı elde ettim benim için güzel bi gelişim saçlarım zor uzuyor çünkü :)

Eklentiler

• IMG_5301.webp
    IMG_5301.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 854
İki buçuk aymış pardon şimdi baktım tarihlerine ama bir ayı hiç bakım yapmadım ikinci ayda daxa başladım :)

Çok fark var benim saçım belimde aslnda ama iyice uzasın istiyorum çünkü kiriklari aldrmm lazm şuan saçım yağlı mecbur topluyorum dipler hep yağ ama önemli deil önemli olan uzaması dökülme de durursa harika olck bende akşam saçımın uzunluğunu çekicm 1 ay snr bende resm atarm

Çok fark var benim saçım belimde aslnda ama iyice uzasın istiyorum çünkü kiriklari aldrmm lazm şuan saçım yağlı mecbur topluyorum dipler hep yağ ama önemli deil önemli olan uzaması dökülme de durursa harika olck bende akşam saçımın uzunluğunu çekicm 1 ay snr bende resm atarm
Çok yağ kullanma canım bir çay kaşığı boyutunda diplere yetiyo sonra arındırması çok zor oluyo

1 çay kaşığını diplere nasıl yetiştirip sürücez :/
taşıyıcı yağlarla seyreltebilirsin, ben zeytinyağı kullanıyorum, hatta 2 haftadır çarşambaları sığır iliğinle karıştırıyorum.. vazelin içerdiğinden tek sürülmesi biraz ağır geliyor, yoğunluğu fazla bu sefer saçtan çıkarmak için daha çok hırpalıyorsun ve döküyorsun saçı faydası kalmıyor..

taşıyıcı yağlarla seyreltebilirsin, ben zeytinyağı kullanıyorum, hatta 2 haftadır çarşambaları sığır iliğinle karıştırıyorum.. vazelin içerdiğinden tek sürülmesi biraz ağır geliyor, yoğunluğu fazla bu sefer saçtan çıkarmak için daha çok hırpalıyorsun ve döküyorsun saçı faydası kalmıyor..
Etkisi az olur diye düşünüyorum bende etkisi gider falan diye :/ nasıl yayıcaz peki 1 çay kaşığını :/

Etkisi az olur diye düşünüyorum bende etkisi gider falan diye :/ nasıl yayıcaz peki 1 çay kaşığını :/
ben eritip fırçayla uyguluyorum, zaten önemli olan kafa derisine uygulamak ve belirli bir miktar yeterli oluyor fazlası sadece saçı ağırlaştırıyor, ayrıca etkisi niye gitsinki kimyasal bir olay yok sadece seyreltiyorsun, sürülebilirliği artıyor, ürünün içeriğine müdahale edilmiyorki.

ben eritip fırçayla uyguluyorum, zaten önemli olan kafa derisine uygulamak ve belirli bir miktar yeterli oluyor fazlası sadece saçı ağırlaştırıyor, ayrıca etkisi niye gitsinki kimyasal bir olay yok sadece seyreltiyorsun, sürülebilirliği artıyor, ürünün içeriğine müdahale edilmiyorki.
Karışık bakım yağıyla karıştırsam olur mu ?

Bir başka konuya yazdım
tresan papatya kullanıyorum ben dax çok güzel arınıyor saçtan...üstelik normal yıkıyorum..öyle kuru saça şampuan yapmıyorum

1 çay kaşığını diplere nasıl yetiştirip sürücez :/
Yeni gördüm mesajı vallahi en fazla iki çay kaşığı yapıyorum iyice elimde eritipte yapıyorum ben bide uçlara sürmüyorum benim uçlarımı kuruttu birazda yıpranık olduğu için sadece diplere yapıyorum tabi olabildiğince masajla fazla sürmek dedikleri gibi arındırmak için saç daha çok yoruluyo :)

Back
X