Day Break[Mini Dizi]

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.211
773

"Dedektif Brett Hopper, bir sabah uyandığında savcı yardımcısı Alberto Garza'yı öldürmekle suçlandığını öğrenir. Kendisine komplo kurulduğunu farkeder ve kaçma teşebbüsünde bulunur. Fakat sevdiklerinin de tehdit altında olduğunu öğrenince neler olduğunu öğrenip olayları çözmeye çalışır. Gün geceye kavuştuğunda artık olayları değiştirebilmek için çok geçtir. Tekrar sabah olduğunda olayların aynı şekilde tekrarlandığını farkeder. Dizinin ana temasıda buna dayanıyor, Groundhog Day filminde ki gibi aynı günün sürekli tekrar etmesi. Bu filmden tek farkı bol bol aksiyon ve çözülmesi gereken tonlarca ipucu olması. Brett, her bölümde aynı günü tekrardan yaşıyor ve her seferinde olayları çözebilmek için farklı bir yol izleyerek çözüme ulaşmaya çalışıyor. " (alıntıdır)

Sağda solda hep izleyin diye tavsiye veriyorum,ama fark ettim ki dizinin bir başlığı yok ve tavsiye mesajlarımı herkes okumayabilir.8.2'lik imdb puanıyla macera/aksiyon sevenler için güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum.Ben bir solukta izlemiştim daha önceden izleyenler yada tavsiyem üzerine izleyenler olursa yorumları buraya yazmayı unutmayın..Bekliyorum.

izleyeceğim :) inşallah tabi

izleyeceğim :) inşallah tabi

Hiç izleyen yok mu acaba yorum yapan hiç olmamış? Valla canım benim çok hoşuma gitmişti tam tadında bıraktılar ne bileyim bi dizi gibi değil de uzun metrajlı bi film gibi düşün

Hiç izleyen yok mu acaba yorum yapan hiç olmamış? Valla canım benim çok hoşuma gitmişti tam tadında bıraktılar ne bileyim bi dizi gibi değil de uzun metrajlı bi film gibi düşün

canım dün gece izlicektim ben ama bulamadım diziyi...hiç bir dizi sitesinde yer almıyor...epey uğraştım yok....acaba kaldırdılar mı...
nerden izlerim?

kaç sezon bittimi bu dizi ?
bu diziyi izleyecek site bulamadım ben niye öyleki

bende bulamadım tiramisu nerden buldu acaba, hatta day break yazınca hep prison break çıkıyor aaaah ahh google bile anladı benim prison hastası olduğumu

dün onedioda prison breakte efsane sahneler diye bi galeri vardı görünce elim ayagım titredi ekrana saldımdım

dün onedioda prison breakte efsane sahneler diye bi galeri vardı görünce elim ayagım titredi ekrana saldımdım

anlat kuzum anlat duygulandım birden ,
bende geçen gün 10 efsane sahne diye bişey gördüm tesadüfen 10 ayrı diziden, 10 özel sahneyi baz almışlar...
içinde prison da vardı
sahnede şu, hani sona hapishanesinde michael ile iri yarı bir adamı düelloya çıkarıyorlar ya, michael dövüşmek istemiyorum diyor, luçero zorluyor bir kişi ölmeden çıkamazsın ringten diyor... sonra michael adamın diz kapağına vuruyor adam düşüyor, ardından adama bıçak veriyorlar sonra alex mahone adamı öldürüyor....
alex ile michael'in dostluğu başlıyor
aaah ahh hangi birini anlatsam

ne sahneydi bee dövüşe çıkmadan önce mahone akıl veriyodu diz kapaklarına çalış diye
ahh içim gidiyor

ne sahneydi bee dövüşe çıkmadan önce mahone akıl veriyodu diz kapaklarına çalış diye
ahh içim gidiyor

çok güzel sahneydi, buraya video eklemeyi beceremedim becerebilsem eklicektim, hepimiz geçmişi yad ederdik...sadece o sahneyi almışlar, çok etkileyiciydi...video eklemeyi biliyormusun canım bi tarif etsene...

çok güzel sahneydi, buraya video eklemeyi beceremedim becerebilsem eklicektim, hepimiz geçmişi yad ederdik...sadece o sahneyi almışlar, çok etkileyiciydi...video eklemeyi biliyormusun canım bi tarif etsene...

canım gülücük işareti varya onun iki yanındki kutucukta medya yazıyor oraya tıkla.
youtubeden ekliceksen mesela direk videonun linkini kopyala yapıştır oraya
eklede yad edelim biii

amanıııın nasılda özlemişiiiim offff
sadece bu sahnede bile oldugu kadar kalbimi titreten bi dizi yok yahu
çok iyi geldii buu

video eklemeyi öğrendim ya, bundan sonra prison break topiğine ekleyeceğim çok video olacak
gerçekten benimde bu kadar heyecanlandığım bir dizi yok...
sen prison break topiğine uğra sık sık bundan sonra
ama eklediğim video silinmiş neden ki ???

silinmemş ben görüyorum canım
bencede prison break topinden devam edelim videolara bende bulduklarımı ekliyim hep topik ilerlesin coşsun sayfa hemde başka topiklerde bunu konuşunca ayıp olmasın diziye

silinmemş ben görüyorum canım
bencede prison break topinden devam edelim videolara bende bulduklarımı ekliyim hep topik ilerlesin coşsun sayfa hemde başka topiklerde bunu konuşunca ayıp olmasın diziye

allah allah silinmiş görünüyor bende, sanki hiç eklenmemiş gibi... niye acaba...

bende bulamadım tiramisu nerden buldu acaba, hatta day break yazınca hep prison break çıkıyor aaaah ahh google bile anladı benim prison hastası olduğumu

kaç sezon bittimi bu dizi ?
bu diziyi izleyecek site bulamadım ben niye öyleki

Michael Michael Michael...Her dizi topiğinde de Michael konuşulur mu kızlar ya.Day Break'i torrentten indirebilirsiniz kızlar ben uzun süre önce izlemiştim nasıl izledim hatırlamıyorum sanırım ben de indirilmiş şekilde izlemiştim. 4justice day break mini dizi old. için sadece 13 bölümden oluşuyor yani anlayacağınız üzere sezon filan yok :) Tam tadında bırakmışlar adamlar.Sanırım nette olmadığı için de hiç izleyen çıkmamış

indirerek izlemeyi hiç sevmiyorum ya online olcak bna biraz daha bakınım de bulurum belki bi yerlerde

indirerek izlemeyi hiç sevmiyorum ya online olcak bna biraz daha bakınım de bulurum belki bi yerlerde

Ben bulamadım canım belki sen bulursun.Ben de indirmeyi sevmiyorum ama bazı diziler için maalesef öyle yapmak gerekebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…