- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Canım kimse almasa da sen o bebeğin gerçekten iyi bir şekilde büyüyeceğine inanıyor musun?Devlet de nah alir !!
Bir erkek kardesim var 13 yaşında çok laptop bağımlısı leptopu babamlar aldigi an heryeri kirip dokuyor sinirli biri yani benimde 1 aylik bebegim var korkuyorum leptop krizine girdiği an oğluma birsey yapacak diye çünkü manyak birşeye dönüşüyor dovsem dahada sinirlenicek ne yapacam Allah aşkına simduye kadar birseyini gormedim ama ilgi bebegime olduğu için al bebegini g.tune sok felen diyor? Ne yapicam suan kimse yok esim iste annem dukkanninda babam arkadaşlarıyla dışarda öldüresiye dovup korkutsam mi? Not; evimizde 6 tane kedi besliyoruz ve kedileri bir süre bebegimin yanına sokmuyorum ne bilim anne yüreği ama bu aptal çocuk dayak yemek için bebegimin kafasına kadar sokuyor kedileri
Tabiki benim evladım başkaHerkesin ki evlat
Senin ki şehzade zaten
Korkma kimsenin gözü yok bebeğinde
Ama şu tavırlarla zor
Evet herkesten sevgi görüyor bakımı süper siz dert etmeyinCanım kimse almasa da sen o bebeğin gerçekten iyi bir şekilde büyüyeceğine inanıyor musun?
Esim isteyken ordayim ....mune nerde kaldı yaaasiz niye ailenizle yaşıyorsunuz yazmışmıydınız daha önce görmedim..
Böyle bir anneden başka türlüsü beklenmezdi zatenTabiki benim evladım başka
Terbiyesizlik timsali.. sen hesabim kapanir benide bulamazlar diye yirttigini dusun.. resmin kabak gibi ortada ip adresinle seni bilisim suclarindan bulmalari 2 sn ye almaz.. Git bebegine dogru duzgun olabilmenin yolunu dusun..Senin bebegini alsi lar diyecemde evlat bu geçilmiyor mal hiçbir evladi anneden alınmaz bunu böyle bil
Sonra da milletin başına bela olan evlatlar yetiştirirler.
Bul hadiTerbiyesizlik timsali.. sen hesabim kapanir benide bulamazlar diye yirttigini dusun.. resmin kabak gibi ortada ip adresinle seni bilisim suclarindan bulmalari 2 sn ye almaz.. Git bebegine dogru duzgun olabilmenin yolunu dusun..
Herkesten sevgi görmesi önemli değil annesinden görmedikten sonra :)))Evet herkesten sevgi görüyor bakımı süper siz dert etmeyin
Esim isteyken ordayim ....mune nerde kaldı yaaa
Asla dovemem kusura bakmayın bikere oldu opmedim doğduğunda beri adam olun
Korkuyorum tek basima 40 gun mezarim acikNiye korkuyo musun yoksa bakamıyo musun?
Yoksa diğer bebeklerinin arasına mı koyuyosun düşmesin diye ?
Şiddete hayır minik anne hertürlüsüne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?