dayak manyagi

siddet cehalettir...

Üslubunuz gerçekten çok kötü. Ailecek destek almalısınız..
Bebeğiniz hayırlı olsun, umarım daha sakin ve sağlıklı bir ortamda yetişme imkanı bulur.

siz niye ailenizle yaşıyorsunuz yazmışmıydınız daha önce görmedim..

Ne guzel aile
Daha once de soylemistim boyle durumlarda devletin sizin elinizden bebeginizi alip sosyal hizmetlere vermesi gerekiyor da
Iste keskeler ve keskeler

Senin bebegini alsi lar diyecemde evlat bu geçilmiyor mal hiçbir evladi anneden alınmaz bunu böyle bil
Terbiyesizlik timsali.. sen hesabim kapanir benide bulamazlar diye yirttigini dusun.. resmin kabak gibi ortada ip adresinle seni bilisim suclarindan bulmalari 2 sn ye almaz.. Git bebegine dogru duzgun olabilmenin yolunu dusun..

@Mune
Sonra da milletin başına bela olan evlatlar yetiştirirler.

Her zamn diyorum bu çocuklarda değil suç,onları düzgün birey haline getiremeyen ailelerde sorun diye.
Adliyede çocuk mahkemelerine git hep sorunlu

Terbiyesizlik timsali.. sen hesabim kapanir benide bulamazlar diye yirttigini dusun.. resmin kabak gibi ortada ip adresinle seni bilisim suclarindan bulmalari 2 sn ye almaz.. Git bebegine dogru duzgun olabilmenin yolunu dusun..
Bul hadi

Asla dovemem kusura bakmayın bikere oldu opmedim doğduğunda beri adam olun

İnsanlara hakaret etme hakkını nerden alıyorsunuz. Burda bu kadar insan adamlığı senin gibi bir vicdansızdan mı öğrenecekmiş. İnsanlara mal diyerek küçülüyorsun. O evladına yazık seni alan adama da. Numuneliksin...

`