- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Ablalrimi dinlyecemde ablalaeim yargilamaktak başka şey bilmiyor dovecek olsam şimdiye doverim zaten...
Usuyen bebek değil iste herzmanki gibi birsey bildiğinizi sanip öyle ankamissiniz turkcem kötü ondan çok giydirirsem havale geçirir diye korkuyorum yaziyoGerçekten bence de oturup bebek, çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okumalısın
Niye diyorum çünkü
-üşüyen bebeğinin havale geçireceğ
-göğüs kemiğinin tümör/hastalık vb olabileceği gibi korkuların var
En azından bilgilendiğin kısımdaki korkularından sıyrılırsın, öğrenirsen.
Psikolojik kısmı da sen bilgilendikçe azalacaktır.
Beynini başka şeylerle yormuş olacaksın...
Aynen öyle o başka abla ama ben kardeşimi dovecek olsam buraya niye soru sorayım odasına gider doverim dovmuyorum çünkü evladım var dikislerim var hem ergenlikte o psikolojisini dahada bozmak istemiyorum herşeyi yanlış anlıyorlar illa gel kufur et diyorlarHaklısınız, biraz sert yorumlar olabiliyor. Ama siz kimden ne öğrenebileceğinize, kimin yorumundan ne ders çıkarabileceğinize bakın.
Burada yaşı sizden büyük ve hayat tecrübesi sizden fazla insanlar yorum yapıyor. 10 yorumdan biri bile size birsey katarsa kârdır
Usuyen bebek değil iste herzmanki gibi birsey bildiğinizi sanip öyle ankamissiniz turkcem kötü ondan çok giydirirsem havale geçirir diye korkuyorum yaziyo
Kardeşinizin ve sizin tedaviye ihtiyacınız var benceAsla ama bebegimi korumak benim görevim korkuyorum bu tıpkı hap bağımlılığı gibi leptop yokken gözleri kızarıyor babama anneme vurmaya kalkışıyor
Ailesinde şiddet görenler şiddet eğilimli oluyorlarmış.Sizi biri hiç öldüresiye dövdü mü?
O bu değil de "öldüresiye dövüp korkutsammı " lafinizdan sonra ben sizden korktum ....Bir erkek kardesim var 13 yaşında çok laptop bağımlısı leptopu babamlar aldigi an heryeri kirip dokuyor sinirli biri yani benimde 1 aylik bebegim var korkuyorum leptop krizine girdiği an oğluma birsey yapacak diye çünkü manyak birşeye dönüşüyor dovsem dahada sinirlenicek ne yapacam Allah aşkına simduye kadar birseyini gormedim ama ilgi bebegime olduğu için al bebegini g.tune sok felen diyor? Ne yapicam suan kimse yok esim iste annem dukkanninda babam arkadaşlarıyla dışarda öldüresiye dovup korkutsam mi? Not; evimizde 6 tane kedi besliyoruz ve kedileri bir süre bebegimin yanına sokmuyorum ne bilim anne yüreği ama bu aptal çocuk dayak yemek için bebegimin kafasına kadar sokuyor kedileri
Asıl seni alsınlar gerizekali kimsin sen bebegimi alicak avcunu yalaSosyal hizmetler seni o sorumsuz ailenden almakta gec kalmislar, belki kardesin icin ve bebegin icin hala gec degildir!
Camdan seeni atarım ancaHerkes anne olur ama herkes anne olamaz diyorum her yerde bir kere daha söylüyorum herkes anne olamaz. Kardeşini öldüresiye dövmek nedir? Kardeşe bunu yapan ağlıyor diye o çocuğu camdan aşağı atar. Yazık üzüldüm geleceği açısından.
Evet komik cocukturSen niye daha kendi evine gecmiyorsun minicik anne olmaz ki böyle.. kardeşin al bebeğini bilmem ne yap demiş ya istemsizce güldüm hay Allahım yaa..
Asıl seni alsınlar gerizekali kimsin sen bebegimi alicak avcunu yala
AtimCanim ben sana ozelden mesaj atmak istiyorum ama olmuyo sen bana atabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?