dayak manyagi

Gerçekten bence de oturup bebek, çocuk gelişimi ile ilgili kitaplar okumalısın

Niye diyorum çünkü
-üşüyen bebeğinin havale geçireceğ
-göğüs kemiğinin tümör/hastalık vb olabileceği gibi korkuların var

En azından bilgilendiğin kısımdaki korkularından sıyrılırsın, öğrenirsen.

Psikolojik kısmı da sen bilgilendikçe azalacaktır.
Beynini başka şeylerle yormuş olacaksın...

Ablalrimi dinlyecemde ablalaeim yargilamaktak başka şey bilmiyor dovecek olsam şimdiye doverim zaten...

Haklısınız, biraz sert yorumlar olabiliyor. Ama siz kimden ne öğrenebileceğinize, kimin yorumundan ne ders çıkarabileceğinize bakın.

Burada yaşı sizden büyük ve hayat tecrübesi sizden fazla insanlar yorum yapıyor. 10 yorumdan biri bile size birsey katarsa kârdır

Usuyen bebek değil iste herzmanki gibi birsey bildiğinizi sanip öyle ankamissiniz turkcem kötü ondan çok giydirirsem havale geçirir diye korkuyorum yaziyo

Aynen öyle o başka abla ama ben kardeşimi dovecek olsam buraya niye soru sorayım odasına gider doverim dovmuyorum çünkü evladım var dikislerim var hem ergenlikte o psikolojisini dahada bozmak istemiyorum herşeyi yanlış anlıyorlar illa gel kufur et diyorlar

Ben senin tedavi olman gerektiğini dusunuyorum. Zira çocuğunu dusunsen asla sigara içmezsin bana bağımlılıktan flan bahsetme sakin benim yakınım günde 2 paket icerken çocukları olduğunda tamamen kesiyordu. Çok tuhafsiniz bence buradaki uyeliginize son verilmeli bir çok yorumunuza denk geliyorum çok rahatsız edici.

Usuyen bebek değil iste herzmanki gibi birsey bildiğinizi sanip öyle ankamissiniz turkcem kötü ondan çok giydirirsem havale geçirir diye korkuyorum yaziyo

Bir şey bildiğimi sanmıyorum
Bir şey biliyorum da konuşuyorum

İletişim dilimiz Türkçe ise onun üzerinden yorum yaparım normal olarak
İngilizce/İtalyanca/İspanyolca yaz ona da varım o zaman

Sakin ol yani, benimkisi bir tavsiyeydi
Fazla boşta kalıyorsun
Sürekli o bir tarafa sarıyor gibisin
Bir şeyle doldur zamanını dedim
Öğrenmek, kendini geliştirmek güzeldir
Zihni açar, psikolojik olarak da kendini bir yere kanalize ettiğin için daha iyi hissedersin dedim

Bak canım bir ablan yazmış bende yazayım. Yasin çok genç ve eğitimsiz olduğun her halinden belli.kendini geliştirmen gerekiyor birçok konuda.otur boş vakitlerinde bol.bol kitap oku.çocuk bakımı kitapları da dahil..

O bu değil de "öldüresiye dövüp korkutsammı " lafinizdan sonra ben sizden korktum ....

Herkes anne olur ama herkes anne olamaz diyorum her yerde bir kere daha söylüyorum herkes anne olamaz. Kardeşini öldüresiye dövmek nedir? Kardeşe bunu yapan ağlıyor diye o çocuğu camdan aşağı atar. Yazık üzüldüm geleceği açısından.

Camdan seeni atarım anca

Canim ben sana ozelden mesaj atmak istiyorum ama olmuyo sen bana atabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…