Dayak yedim alayarak sabahladm..

butterfly83

KÜBRANURUM PAMUK KIZIM
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
333
3
641
42
İstanbul
kızlar çok kötü bişey oldu..2.5 senelik evliyim..8 aylık kızım var..dün kayınvalidem geldi..biraz aramız bozuktu kayınvalidemle..kızım hastalanmıştı geçmiş olsuna gelmiş allah razı olsun..akşam eşim geldi yemek yedik..sonra eşimle önemsiz bir şey yüzünden tartışmaya başladık..birbirimize sesimiz yükseldikçe daha da yükseliyordu..en sonunda bana vurmaya başladı..bende karşılık verdim..saçlarımı koparırcasına beni şiddetle bebeğimin ve KAYINVALİDEMİN gözü önünde fena şekilde dövdü..hani asıl derdi anasına erkekliğini ispat ettirmekti bence..hani gelin seni üzdü bende onu üzdüm meselesi..sabaha kadar uyumadım...napıcamı bilmiyorum..gözlerim yanıyor ağlamaktan...bilmiyorum..çok kötüyüm.

canım sakin ol.offffffff çok üzüldüm daha öncede olmuşmuydu böyle birşey yani yükksek lisansın var ve eğitimcisin.ilk defa mı oldu bu olay ve aranız nasıldı daha önce.ne yazılır bilmiyorum ki.

ne diyecegimi şaşırdım canım..annesiyle aranız bozuk olabilir..bu kayınvalidenle senin arada olan bişey..sonucu illaki dayak olmaz..eşin adam gibi konuşmayı niye tercih etmiyor..başka olay yüzünden dövüyor gibi yapıyor ama sebebi başka...anneye gösteriş..hani madalyası nerde taktımı annesi ??? minik çocugunuz var onun bu büyüme zamanında yapılan en büyük hata..ileride önünüze gelmez inş..kayınvalıden tepki vermedi ogluna otur eşine el kaldırma falan demedi..yuhh yani seyirci kaldıysa..
bundan sonra hiç konuşma kayınvalıdenle..ah yazık o cocuga...
anlamıyorumki ogullarının yuvası yıkılınca kayınvalıdeler nasıl bır zevk alıyrolar..
zevk alıyorlar demekkı arkadaslar ben bunu anlıyorum.
oglu onun yüzünden eşini dövüyor kadında gururlanıyor...pes pess

allaah cezasını versin böle adamın elleri kırılsın
kaynanada seyrettimi
sorsaydın bakalım hosuna gitmiş mi dayak yemen
yada kocanın bası göğe ermiş mi :olmaz:
ben olsam o anda ailemi cağırırdım
susma içine atma ailene anlat

bencede hemen ailene söylemelisin..yanlız olmadıgını bilmeli..
kayınvalidene pes diyorum ben başka bişey diyemiyorum..
üzülme canım 8 aylık bebegin var..senin stresin üzüntün cocugada geçer..

ne diyecegimi şaşırdım canım..annesiyle aranız bozuk olabilir..bu kayınvalidenle senin arada olan bişey..sonucu illaki dayak olmaz..eşin adam gibi konuşmayı niye tercih etmiyor..başka olay yüzünden dövüyor gibi yapıyor ama sebebi başka...anneye gösteriş..hani madalyası nerde taktımı annesi ??? minik çocugunuz var onun bu büyüme zamanında yapılan en büyük hata..ileride önünüze gelmez inş..kayınvalıden tepki vermedi ogluna otur eşine el kaldırma falan demedi..yuhh yani seyirci kaldıysa..
bundan sonra hiç konuşma kayınvalıdenle..ah yazık o cocuga...
anlamıyorumki ogullarının yuvası yıkılınca kayınvalıdeler nasıl bır zevk alıyrolar..
zevk alıyorlar demekkı arkadaslar ben bunu anlıyorum.
oglu onun yüzünden eşini dövüyor kadında gururlanıyor...pes pess

Arkadaşım k.validem gururlanıyor falan yazmamış ki,neden hemen k.valideyi kötülediniz anlamadım,konuşma bidaha bilmem ne,hayret valla:bbo:

canım çok üzüldüm durmuna,ne desem bilemedim,bu döven erkeklerden nefret ediyorum,güya erkeklik taslıyorlar böyle erkeklik olmaz olsun:mymeka:

annesi ne yapıyorsun sen oğlum
ayıp değilmi senin bu yaptığın diye ayırmaya kalkmadımı
öyle seyir seyreder gibi sizimi izledei
yazıklar olsun eşinize ne biçim insan
ne diyeceğimi bilemedim şidmi çok sinir oldum.
çok üzüldüm çokkk

İnan çok üzüldüm ve sinirlendim mesajını okuyunca.:kızgın:Hadi eşin eşşeklik etti,kayınvaliden hiç mi birşey yapmadı,müdahele etmedi.:uhm:Senin ruhunda oluşan yarayı nasıl telafi edecek eşin,Bence yaptığını yanına bırakma canım benim,birşeyler yap sürt burnunu.Zaten devam ederse bu şiddet olayı o zaman evlilik yürümez.Kendini toparlamaya çalış,zordur eminim ama bebeğin için ayağa kalk ve güçlü ol ve biran önce birşeyler yap..:1hug:

Aklınca annesin erkekliğini mi ispat etti şimdi
Bence kendini düşürebileceği kadar küçülttü aşalık durumunda haberi yok
Anneside tarşımanız sırasında bile ağzını açıp tek kelime etmediyse arayı yatıştırmadıysa yazıklar olsun
Kusura bakmazsan Elleri kırılsın eşin olacak o adamınkötükedihüso
Ben o sinirle neler yapardım bilmiyorum
Yüzüne tükür vur kapıyı çık git bırak biraz burnu sürtsün
Ya da koy kapının önüne
Kim kime erkeklik taslıyor kaba kuvvetle olmaz bu işler de görsün gününü
Gücü sadece sana yetiyor kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

arkadaşım oglu annesine erkekliğini niye ispatlamaya çalışıyor o zaman..
oglunun erkeklıgını gormek gururlanmak demekdır..annesinin hakkını koruyor oglu kasılmısdır hatta..

evet dayak yerden iyide olsa kötüde olsa gelin ogluna dur demelıydı bır anne olarak..kendı kızına yapılsa aynı sey..dayaga karşıyım...kim olursa olsun müdahele etmeli..

Sebep ne olursa olsun korkunç....
ınanamayarak okudum....
Kayınvalidenizin eşinizin üstüne atlaması gerekirdi,değil seyirci kalmak....
Aileniz yanınızdamı?

Eşiniz üst üste hatalar yapmış.Kadına el kaldıran erkek acizdir.Bu birinci hatası.Siz 60'nıza da geldiğinizde bu terbiyesizliği unutmayacaksınız.:olmaz:
Eşler tartışabilir ,ama kaba kuvvet devreye girdiğinde orda duracaksınız.Üstelik kayınvalidenizin yanında bir şeyleri ispatlamaya çalışması suçunu bine katlamış.Büyüklerin yanında bırakın şiddeti,eşler sesini bile yükseltmemeli.
Eşiniz size vururken sevgili kayınvalideniz ne yapıyordu onu da merak etmiyor değilim.
kötükedihüso

Ya bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar.....Nerden alıyorlar bu hakkı..ınsanın annesi babası el kaldıramazken kim bunlar yaaa....Bazen tv de görüyorummm söyleşilerde..Hakketti vurdum .... bune edepsizce bir laftır yaaaa....Valla inanın bunları duydukça nefret eder oldum erkek milletinden..Canım sana nasıl akıl veririm bilmiyorum ailenle bir görüş istersen..Allah yardımcın olsun kocanı allah islah etsin...

Aklınca annesin erkekliğini mi ispat etti şimdi
Bence kendini düşürebileceği kadar küçülttü aşalık durumunda haberi yok
Anneside tarşımanız sırasında bile ağzını açıp tek kelime etmediyse arayı yatıştırmadıysa yazıklar olsun
Kusura bakmazsan Elleri kırılsın eşin olacak o adamınkötükedihüso
Ben o sinirle neler yapardım bilmiyorum
Yüzüne tükür vur kapıyı çık git bırak biraz burnu sürtsün
Ya da koy kapının önüne
Kim kime erkeklik taslıyor kaba kuvvetle olmaz bu işler de görsün gününü
Gücü sadece sana yetiyor kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kesinlikle katılıyorum arkadaşım::1hug:

Back
X