dayak yedim

hicde gül bitmiyor canimya.inanin hepinizi taniyorum bu yorunmlari alcagimida biliyordum zaten.cünki bende ayni yorumu yapardim.tedaviyi kendiside kabul etti.soruyorum sana yinde oglum icin beklemmimi.

Bana mı bağlı canım sizin evliliğiniz?
Ben şu anda yüzünüz gözünüz kan revan içineyken gidin rapor alın dedim burada yazmaya devam ettiniz..
Şimdi boşanın deyince avukata mı koşacaksınız?
Amacınız ne arkadaşım?
Ne yapmaya çalışıyorsunuz,dalga mı geçiyorsunuz insanlarla?

canim esim kendiside farkinda oda istiyor.ben ona söyledim eger tedavi olmazasan bu evlilik biter bigün diye oda kabul etti.ama sadece yaz bitisi olsun dedi.cünki gidecek zamani yo su an.oyüzden arkdaslara diyorum oda istiyor bende bu sansi verim diye.
buraya yazıyorum ahada yazdım. eylül geldiğinde eşiniz sonbahar bitsin diyecek. kış geldiğinde ilkbaharda diye devam edecek.5 yıldır gitmemişte şimdimi gidecek.
sizi oyalıyor o....neden şu an gitmiyor. sebep ne..
Allahın yazı kışı bitmez. bu devranda böyle devam eder gider.:hulya:.
bir ekleme yapayım. zamanı yok demişsiniz ya...
böyle önemli bir konuda ,evliliğin bitme aşamasında ,zamanım yok demek bir kaçıştır. yerseniz tabi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayrica her vurdugumda sumadim büyük olaylar cikardim tabiki zamaninda herkes konustu.ama su anda artik kimseyle paylasamk istemiyorum isey yaramadigi gibi o insanlardan utaniyorum ben.oyüzden sizlee anlatmakk istedim.cok haklisiniz kizlarryaaa.

dah önce gitti canim ama doktorumuz iyi degildi.gitcem derse yapar o bukdarini biliyorum yani.
kimseyle dalga gecmiyorum leylaaa niye anlamiyorsun sadece sizlerel paylasamak istedim bu bir sucmu yani anlayamiyorum.

çok geçmiş olsun.........akıllanmıyor baksana tekrarladığına gör bir insan insana nasıl bunu yapabilir anlamıyorum gerçekten..........birde eşin olucak bu adam yazık ya nasıl bakabiliyor yüzüne? evladınızda varmış canım en doğrusunu sen bileceksin ne yapman gerekiyor ailenle paylaş diycem ama evliliğini sürdüreceksen bu bir sorun daha ekler hayatına malum ........ailen tepki gösterecektir yada boşan diyecektir ....çok zor canım dua edelimde bir daha tekrarlanmasın inşallah...

ayrica her vurdugumda sumadim büyük olaylar cikardim tabiki zamaninda herkes konustu.ama su anda artik kimseyle paylasamk istemiyorum isey yaramadigi gibi o insanlardan utaniyorum ben.oyüzden sizlee anlatmakk istedim.cok haklisiniz kizlarryaaa.
Kusura bakmayın ama evliliğiniz laçkalaşmış , o size vurdu siz ona bağırıp çağırdınız
peki ya sonuç
Söylenip söylenip yine yanına kar bıraktınız.
O da biliyor nasıl olsa bir şey yapamaz konuşur konuşur susar diyor ve kaldığı yerden devam ediyor her defasında , hayasızca..

Kusura bakmayın ama evliliğiniz laçkalaşmış , o size vurdu siz ona bağırıp çağırdınız
peki ya sonuç
Söylenip söylenip yine yanına kar bıraktınız.
O da biliyor nasıl olsa bir şey yapamaz konuşur konuşur susar diyor ve kaldığı yerden devam ediyor her defasında , hayasızca..

aynen gayet ormal bi hle getirmişler rutine bağlamışlar bu işi

hicde gül bitmiyor canimya.inanin hepinizi taniyorum bu yorunmlari alcagimida biliyordum zaten.cünki bende ayni yorumu yapardim.tedaviyi kendiside kabul etti.soruyorum sana yinde oglum icin beklemmimi.

Yahu hala ne tedavisinden bahsediyorsun sen. Bu adamın fiziksel bir rahatsızlığımı var. Şizofren filanmı. Neyin tedavisi. Şiddetin tedavisimi olurmuş. Varsa da ben bilmiyorum. Kitap okuyarak şiddet nasıl önlenir.

sen ayrılmak mı istemiyorsun ? ben de anlamadım ki ? hala plan yapıyorsun eşinle yok gidicez tatile aileme falan.sen tek git , annem hastaymış de, git kurtul.neden hala evlisin ?

dah önce gitti canim ama doktorumuz iyi degildi.gitcem derse yapar o bukdarini biliyorum yani.
kimseyle dalga gecmiyorum leylaaa niye anlamiyorsun sadece sizlerel paylasamak istedim bu bir sucmu yani anlayamiyorum.

bak canim polis yaygara cikarirsin durup dururken demez arkadasinizin tanidi biseyler yapmis olmasi lazim,bizim burdada bikac arkadasim dayak yüzünden polise gitti hatta biri dayak bile yememisdi sade adam hergün cok bagiriyor diye gitmisdi o adami bile evden alip uzaklastirdirlilar kadina soruyorlar ilk önce birinin basina gelmis diye seninde aynisi basina gelcek diye birsey yok ama sen kocanin düzelmesini bekliyorsun ilaclarla ömür boyu ilaclami yürüyecek evlininiz ? hadi ilaclarini ihmal etti sonuc yine ayni insan 7 neyse 70 odur .. size gidin hemen bosanin demiyorum ama uzun süreline ailenizin yanina gidip iyice bir düsünün derim

bence sizin o adamı çekmeye niyeziniz var belli çocuğu bahane etmeyin 5 senedir düzelmeyez adam bundan sonramı düzelecek ilaçla nasıl olcak o iş hiç anlamadım yazık yaa kendinize bunu neden yapıyosunuz derdiniz nee canınıza kastınızmı varr ben kendi adıma asla şans mans vermem yok bende öyle şeyler bir tokatı bile yeter benim için bitirmeye bugün yarın oğlunuz büyüdüğünde onun yanında da döver sizi ye o çocuğun pskolojisi neyse karar sizin hakkınızda hayırlısı yenede:delphin::delphin:

İsviçreyi bilmiyorum... Ama almanyadan örnek verebilirim. Sonuçta her ikiside AB ülkesi deilmi?? Neyse Polise gidiyosun kocam beni dövüyor diyosun. Onlar seni rapor alman için hastaneye yada doktora yönlendiriyor. Elindeki belgeyle de şikayet edebilirsin kocanı. Ve elindeki bu raporla da çocuğunu mahkeme babasına vermez. Yani velayeti sende olur. Madem dili bilmiyosun, çevrendeki arkadaşlarından yardım alabilirsin! Dil bilmiyorum demek çözüm değil. Sen buna göz yumdukça ardı arkası kesilmez. "Çocuğum için katlanıyorum" lafına da uyuz oluyorum. Sanki o çocuk o ortamda çok sağlıklı büyüyecek. 5 sene gitmişsiniz doktora. 5 sene bi işe yaramadıysa bundan sonrası işe yararmı??? Doktorumuz iyi değildi diyosun...Eşinizde düzelme yoksa doktorun ne kabahati varki?? herkezin kendi bileceği iş ama ailen arkandaysa bu çileyi çekmenin ne lüzumu var merak ettim doğrusu...

cok sagolun arkdaslar su an cikmak zorundayim.oglumu gezdirmek zorundayim cünki.ölgleden sonra bi arkadas gelcek belkide polise gitcem bilemiyorum.ben onursuz gurusuz bi kdain degilim.hazmetmek cok zor bunu esim gözümde cok kücük ne bnei ne oglunu hakediyor tabiki bunu biliyorum.sadece oglum icin evliligim icin cok zorda olsa bi kapi aralanirmi diye zorluyorum.alah kimseni basina vermsin.sonra tekrar buraya bakicam.

bence de,eşini tedavilik bir şeyi yoktur. ,belkide hastalık değil huydur bu...
. dnalarını doktor değiştiremeyeceğine göre.

ben katlanamam çocuğum için ayrılırım öyle bir ortamda büyüterek bu tür davranışları olağan karşılamasını onaylamasını istemem. çocuğum için ayrılırım. Çocuğum ve kendim içn daha güvenli temiz bir gelecek için...

Ayrılmanız sağlığınız ve geleceğiniz için en önemli adım bunu unutmayın...

Huylu huyundan vazgeçmez.O adam böyle gelmiş böyle gider.

Ne psikolog ne doktor onun huyunu suyunu değiştiremez.

Bırakın ne hali varsa görsün.Siz de ailenize haber verin.Onlardan yardım isteyin lütfen.

Daha fazla elin üç kuruşluk adamı için kendinizi harap edip ezdirmeyin.

cok sagolun arkdaslar su an cikmak zorundayim.oglumu gezdirmek zorundayim cünki.ölgleden sonra bi arkadas gelcek belkide polise gitcem bilemiyorum.ben onursuz gurusuz bi kdain degilim.hazmetmek cok zor bunu esim gözümde cok kücük ne bnei ne oglunu hakediyor tabiki bunu biliyorum.sadece oglum icin evliligim icin cok zorda olsa bi kapi aralanirmi diye zorluyorum.alah kimseni basina vermsin.sonra tekrar buraya bakicam.

sizi birisi tutsun çeksin istiyorsunuz ama hayatta her zaman yanımızda birisi olmuyor malesef:olmaz:
siz güçlü olun, yurtdşındasınız emin olun çok şanslısınız, kadın hakları daha çok korunuyor orda:teselli:

Geçmiş olsun. İlk dayakta işi bitirmeliydiniz çünkü sonu yok. Alışmış artık verdiği sözlere kanıyorsunuz, acınız geçince hayata devam ediyorsunuz nereye kadar... bir dahaki dayağa kadar.
Belki demeyin lütfen kendiniz için değilse bile çocuğunuz için ne gerekiyorsa yapın.
Hiç utanmayın bunları yapan utansın:olmaz:
Ailenize de durumu bildirin ve bir an önce ondan kurtulmaya bakın.
çocuğunuzu bu ortamda büyümeye mahkum etmeyin.

nasil dayaga polis birsey yapmiyor anlamis degilim hemde yurt dsinda avrupada..
bende avusturyada yasiyorum böyle durumlarda polise basvrunca sanirim ilk asamada evden uzaklastirma veriliyor eger bosanmak istiyorsaniz zaten evden uzaklastirmaya da gerek yok..
ama evden uzaklastirmak bence cözüm degil,burda birisi bu sebepten dolayi esini sikayet etti sanirim birkac ay uzaklastirilmis sonra adam eve geldi hicbirsey olmamis gibi cok iyi davrandi filan aradan 32-3 ay gecince tr ye gidelim artik yorulduk filan deyip esini türkiyeye getiriyor ve kadini cok kötü dövüyor sen beni nasi polise sikayet eder rezil edersin diye eee sonuc ne oldu birlikte geldiler geri bilmiyorum bidaha dövdü mü dövmedi mi ama birlikteler...bence dayak iisin icine girmisse hemde sürekli tekrarlanan birsey bosanmak en iyisi sizin gözünüzü korkutmuslar bence polis birsey yapmiyor diye var mi böyle birsey...
benim arkadasim 24 yasinda okulun icinde ormanlik alanda tek basinda oturuken polis gelmis sanirim öncesinde geldigi otobüste aglamis cünkü okula polis gelmez ne oldu neden yalnizsin demis oda dersler filan skildim oturuyorum demis kocaman kiza aile icinde bir sknti mi var demisler kimligini ve telini istemisler yani böyle seyler olurken siddete polis nasil sen cok yaygaracisin diye gönderecek...
bence ilk dayak yediginizde okuduugma göre cok siddeli morardigina göre saginiz solunuz eve doktar cagirabilirdiniz zaten isterseniz onlar size yardimci olabilir..
dil bilmediginizden bahsediyorsunuz ki mahkemede olsun ifade aliminda bu tür seylerde dili yetemeyen insalar icin yeminci tercümanlar var..aslia bakarsan yapilacak cok sey ama siz hala esinizin düzelmesini bekliyorsunuz bence cok yanlis

Back
X