Merhaba arkadaslar kimseye derdimi anlatamiyorum aileme anlatsam uzuluyorlar arkadas desem yok ben ankaraliyim
ben 1 senedir evliyim esim istanbullu gorucu usullu evlendik. 6 ay nisanli kaldik sonra evlendik esimin durumu iyi zannederek istanbulda, orda yasamaya karar verdik isimi ailemi butun duzenimi birakip gittim istanbul la. Dugun yaklastik ca herkes gergin di annem hic anlasmiyordu esimle dugun gunune kadar sadece gozyasiydi benim icin dugunde berbat gecti a dan z ye berbat i yani kabus resmen sonra dugun bitti. ayrildim ailemle gozyaslariyla cok zordu neyse sonra baska sorunlar oldu esim asiri kiskanc cikti bi yere cikmami istemiyordu asiri cimri kompleksli bi adamis megersem. Biz esimle 2 ay iliskiye giremedik cok buyuk tartismalarimiz oldu siddet bile uyguladi bakire degilim zannediyordu ondan istemiyorum zannediyordu oysa onla alakasi yoktu. kac kere donmek istedim hep ozurdiledi herkesi benden kiskaniyordu kac kere dogustuk siddet uyguladi sacma sapan seyler icin sonra hep ozur diledi bende salak gibi affetim. daha bitmedi megersem beyefendinin durumu bile yokmus istanbul da borcun icinde yuzuyormus benle durust olsaydi ankarada yasardik isimi birakmazdim. 1 sene kaldik istanbulda buyuk bir depresyon gecirdim resmen panik atak durumlarim oldu hicbirsey den korkmayan kiz herseyden korkmaya basladim evde bile yalniz kalamiyordum. artik dayanamayip esimle ankaraya donelim dedim ailemin yanina belki duzelir diye degisir diye donduk ailem elimden tuttu yerlestik bura ama iliskimiz degismedi hala ayni salak adam siddet uyguluyor ne yapacagimi sasirdim bosansam ne olacak ki tekrar evlensem ayni kaderi yasiycam erkeklerin hepsi ayni zaten. bende dedim gec evleneyim 30 yasindayim iyice dusuneyim dedim ama fark etmiyormus mutsuzum yinede mutsuzum. simdi bile esim le kussuz kac gundur konusmuyoruz. icimi dokmek istedim yazarken asiri rahatladim.