mutsuzum cok mutsuzum

merhaba tessekur ederim aglamak istiyorum mesajlari okurken ama gelmiyor bi turlu rahatliycam aglasam. ahhh annecigim cok dedi bana iyi dusun kizim IYI DUSUN istiyorsan don diye ama olmadi bu esimle donsem ailem yine beni rahat birakmiycakti evlenmemi istiyorlar yasim gecti diye bu olmasaydi baskasi olacak ve yine gorucu usulu iste benim sucum. Guclu olmam lazimdi olmadim ve simdi cekiyorum cillesi.

senin değil canım ailenin hatası...
sana baskı yapıp görücü usulü evlendiren aile sonuçlarınıda düşünücek...
ailen arkandaysa hiç düşünme yaşın daha çok genç...

Anladigim kadariyla cocugunuz yok? Peki caniniza kastiniz nedir ozaman? Yarin oburgun birde cocugunuz luesa bu sefer istesenizde gidemeyebilirsiniz! Yolunuz yakinken ayrilin,siz agac kovugundan cikmadiniz,annenizin gozbebegi,babanizin buyumek bilmeyen prensesiydiniz! Ayrilinca tabiki sarsinti uzuntu belkide depresyon yasayacaksiniz,ama emin olun simdilerde hergun yasasiginiz aciyo izdirabi yasamayacaksiniz... Rabbim guc kuvvet versin,hic kolay degil biliyorum :(

Merhaba elossa, cok guzel yazdin tessekur ederimben tam detayli anlatmak istemedim onun icin ama ben esimi tanimak icin annem le istanbula geldik bir hafta teyzesinde kaldik baya rahat yasiyorlardi hergun restoranta yiyorduk oturduklari yerde guzeldi yani bizim gibilerdi durumlari iyi gorunuyordu. birbirimizi sevdik yani sen esinle mutluysan cok sanslisin ama bazilari boyle sansli olmuyorlar ve istersen 10 yil cik esinle insan evlendikten sonra ve dort duvar arasinda taniyorsun birbirini cok var boyle ornek 5yil cikipta 1 yil olmadan bosananlar.

Bir hafta misafirlikte ne tanımasından bahsediyorsun arkadaşım bir haftada insan tanınır mı öyle. Bir de hep maddi durumlara vurgu yapmışsın durumu iyi ise demek ki bir erkek evlenilecek erkek sizin gözünüzde ve her şeyi yapmaya da hakkı var öyle mi? Resmen kocanız malıyla mülküyle gözünüzü boyamış siz de bu sebeplerden evlenmişsiniz gibi ama sonuç hüsran.

Son düzenleme:
Boşansam ne olacak diyorsunuz ya emin olun boşansanız bundan daha iyisi olur. Adam size yalan söylemiş, kandırmış aileniz de arkanızda ee boşanmak için daha ne bekliyorsunuz?

Bir hafta misafirlikte ne tanımasından bahsediyorsun arkadaşım bir haftada insan tanınır mı öyle. Bir de hep maddi durumlara vurgu yapmışsın durumu iyi ise demek ki bir erkek evlenilecek erkek sizin gözünüzde ve her şeyi yapmaya da hakkı var öyle mi? Resmen kocanız malıyla mülküyle gözünüzü boyamış siz de bu sebeplerden evlenmişsiniz gibi ama sonuç hüsran.

ben de buna benzer bir yorum yazacaktım tuttum kendimi, demek ki tek farkeden ben değilim; maddi anlamda yeterli olması sizin mutlu olacağınız anlamına gelmez ama sanırım ailenizin etkisinde kalan bir insansınız, yaşınız olgun ama onların sözünden çıkmamak her zaman doğru olacak diye birşey yok, siz olgunlaşmalı ve kendiniz için en doğru kararı siz vermelisiniz, ancak bu şekilde pişman olmazsınız, ailenizin yüzünden kocanızın yüzünden değil kendi tercihleriniz yüzünden olsun çektiğiniz acı da yaşadığınız mutlulukta, aileniz sizi seviyordur muhakkak ama ideolojileri yanlış 5 vakit namaz kılan ve parası olan herkes ideal eş olamaz. eşiniz hatalı olabilir ama adamın parası namazı sizi bunları göremeyecek kadar kör yapmış, bir evlilikte iki taraf da fedakar olmalı o evliliğin yürümesi için katılıyorum ama burda şunu bilmek gerekir; eşiniz neden yalan söylüyor neden şiddet uyguluyor, hatanın kaynağı nedir bunu bulun düzeltemiyorsanız boşanın, çünkü olaylar katlanarak devam edecektir, ama sorunların üstüne gidecek gücünüz varsa ve çözülebilecek bir konuysa konuşun tartışın çözün sorununuzu ondan sonra hayatınıza şiddetsiz yalansız bir şekilde devam edin.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar kimseye derdimi anlatamiyorum aileme anlatsam uzuluyorlar arkadas desem yok ben ankaraliyim
ben 1 senedir evliyim esim istanbullu gorucu usullu evlendik. 6 ay nisanli kaldik sonra evlendik esimin durumu iyi zannederek istanbulda, orda yasamaya karar verdik isimi ailemi butun duzenimi birakip gittim istanbul la. Dugun yaklastik ca herkes gergin di annem hic anlasmiyordu esimle dugun gunune kadar sadece gozyasiydi benim icin dugunde berbat gecti a dan z ye berbat i yani kabus resmen sonra dugun bitti. ayrildim ailemle gozyaslariyla cok zordu neyse sonra baska sorunlar oldu esim asiri kiskanc cikti bi yere cikmami istemiyordu asiri cimri kompleksli bi adamis megersem. Biz esimle 2 ay iliskiye giremedik cok buyuk tartismalarimiz oldu siddet bile uyguladi bakire degilim zannediyordu ondan istemiyorum zannediyordu oysa onla alakasi yoktu. kac kere donmek istedim hep ozurdiledi herkesi benden kiskaniyordu kac kere dogustuk siddet uyguladi sacma sapan seyler icin sonra hep ozur diledi bende salak gibi affetim. daha bitmedi megersem beyefendinin durumu bile yokmus istanbul da borcun icinde yuzuyormus benle durust olsaydi ankarada yasardik isimi birakmazdim. 1 sene kaldik istanbulda buyuk bir depresyon gecirdim resmen panik atak durumlarim oldu hicbirsey den korkmayan kiz herseyden korkmaya basladim evde bile yalniz kalamiyordum. artik dayanamayip esimle ankaraya donelim dedim ailemin yanina belki duzelir diye degisir diye donduk ailem elimden tuttu yerlestik bura ama iliskimiz degismedi hala ayni salak adam siddet uyguluyor ne yapacagimi sasirdim bosansam ne olacak ki tekrar evlensem ayni kaderi yasiycam erkeklerin hepsi ayni zaten. bende dedim gec evleneyim 30 yasindayim iyice dusuneyim dedim ama fark etmiyormus mutsuzum yinede mutsuzum. simdi bile esim le kussuz kac gundur konusmuyoruz. icimi dokmek istedim yazarken asiri rahatladim.

meraba benimde sen gibi sorunlarım var ve nerdeyse bnmde piskolojim bozudu bnde 11 aylık evliliğim banada şiddet uyguluyo eşim kıskanıyo evden dışarı çıkamıyom herşeyimi kısıtladı ailemin evine bile götürmüyo boşanmak istiyorum bende ama herşeyde korkuyorum ve yaşımda çok küçük keşke evlenmeydim çokk pişmanımm

MERHABA bende sen gibi aynı duygudayım gene senin yaşın benden büyük ve bilinçli düşünebilirsin ben onu bile yapamıyorum yaşım küçük ve evliğim başımda izbandut gibi bi eş var şiddet laf küfür hakaret evden dışaroya çıkarmıyo işkence ve bunalım geçiriyorum nerdeyse ne yapcağımı bilmiyorum korkuyorum hemde çok boşanmak istiyıorum ama bana gene eziyet ederse diye korkuyorum banada ardm edin ne yapmam gerkkk mutsuzummm bende

Son düzenleme:
MERHABA bende sen gibi aynı duygudayım gene senin yaşın benden büyük ve bilinçli düşünebilirsin ben onu bile yapamıyorum yaşım küçük ve evliğim başımda izbandut gibi bi eş var şiddet laf küfür hakaret evden dışaroya çıkarmıyo işkence ve bunalım geçiriyorum nerdeyse ne yapcağımı bilmiyorum korkuyorum hemde çok boşanmak istiyıorum ama bana gene eziyet ederse diye korkuyorum banada ardm edin ne yapmam gerkkk mutsuzummm bende

çalışıyor musunuz, okuyor musunuz? konuyu ailenize açtınız mı, size destek oluyorlar mı? ailelere yakın mı oturuyorsunuz, uzak mı?boşandıktan sonra eziyet eder mi diye korkuyorsunuz, e zaten eziyet görmüyor musunuz?

meraba benimde sen gibi sorunlarım var ve nerdeyse bnmde piskolojim bozudu bnde 11 aylık evliliğim banada şiddet uyguluyo eşim kıskanıyo evden dışarı çıkamıyom herşeyimi kısıtladı ailemin evine bile götürmüyo boşanmak istiyorum bende ama herşeyde korkuyorum ve yaşımda çok küçük keşke evlenmeydim çokk pişmanımm

pişmansanız boşanacaksınız. ve aiilenize geri döneceksiniz.
şiddet ,evde hapis. bir insanın, hayatta bundan kötü yaşayacağı çok az şey vardır inanın.

Hayretler içindeyim gerçekten kızlar allah size yardım etsin bu adamlar çekilmez madem aileler arkanızda daha neyi bekliyorsunuz birer de çocuk doğurup onların da hayatını mahvetmeden ayrılın derim ben

çalışıyor musunuz, okuyor musunuz? konuyu ailenize açtınız mı, size destek oluyorlar mı? ailelere yakın mı oturuyorsunuz, uzak mı?boşandıktan sonra eziyet eder mi diye korkuyorsunuz, e zaten eziyet görmüyor musunuz?

liseyi bırktım ama şuanda açıkögretimden okuyorum yaşım 18 aileme açamıyorum onların üzülmelerini istemiorum aynı şehirde oturuyoruz
kıskandıqı için eziyet ediyo çok degişik bi insan 1 dakka iyi olsa öbür dakka degişiyo ve kayınvalideyle beraber yaşıoruz

evet boşanmayı dşünüyorum ama ailemin üzülmesini istemiyorum yaşımda küçük ne yapcam bilmiyorum boşanmk için nereye başvurcm ne ypcam onuda bilmiorum .s

liseyi bırktım ama şuanda açıkögretimden okuyorum yaşım 18 aileme açamıyorum onların üzülmelerini istemiorum aynı şehirde oturuyoruz
kıskandıqı için eziyet ediyo çok degişik bi insan 1 dakka iyi olsa öbür dakka degişiyo ve kayınvalideyle beraber yaşıoruz

ben yerinizde olsam aileme anlatırdım. "üzmek istemedim" dediğinize göre sizi anlayabilecek ve yanınızda olabilecek kişiler. avukat , dava vs. sürecini eşimden gizli bir şekilde hallederdim. böyle tehlikeli adamlar medeni bir şekilde karşılamazlar bu tür adımları. en kısa sürede evi terk edip okuluma hayatıma bakardım. çok gençsiniz , her şeyi baştan düzenleyebilirsiniz.

evet ama herkes sabret dio eşimde 18 yaşında değişir diyolar ne yapcagımı bilmiorum içimde ona karşı sevgi var ama biran önceeski hayatıma dönmek istiyorum bu şekilde ben bir ömür boyu yaşayamam bide çocuk olursa tamamen hayatım berbart olcak ben nasl boşanablrm yrdm edermsnz

evet ama herkes sabret dio eşimde 18 yaşında değişir diyolar ne yapcagımı bilmiorum içimde ona karşı sevgi var ama biran önceeski hayatıma dönmek istiyorum bu şekilde ben bir ömür boyu yaşayamam bide çocuk olursa tamamen hayatım berbart olcak ben nasl boşanablrm yrdm edermsnz

Maddi gücünüz varsa bulunduğunuz yerde bir avukatlık bürosu bulursunuz, boşanmak istediğiniz belirtirsiniz, zaten onlar sizi yönlendiriler. (Benim izlediği yol buydu) Ama maddi gücünüz yok ise ücretsiz avukatlık hizmeti alabiliyorsunuz ama maalesef benim bu konudaki bilgim yetersiz. Bu arada KAHDEM'in internet sitesini ziyaret ederseniz detaylı bilgilere ulaşabilirsiz.

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederm iyice caresiz kaldım biran önce mutluluquma kavuşmak istiyorum inş kavuşurum rahata ve mutluluqa

kararlısınız belli. Allah yardımcınız olsun. Ailenizi mutlaka bilgilendirin lütfen, yaşınız çok küçük... İhtiyacınız olursa özelden yazışırız.

Back
X