dayak yedim

yyaaa neden utanıyorsunuz ki
sizi bu hale getiren herif utansınkötükedihüso
bence hemen rapor alın ileride azım olabilir,zavallı erkek allah ellerini k.....sın.kusura bakmayın valla çok sinirlendim.eşinizin ilk şiddeti olmadığını yazmışşsınız bence ailenize ve o herifin ailesine durumu bildirin bu böyle olmaz

hanımlar arkadaş yuvasını kurtarma derdinde ne kadar basit geliyor size anlamıyorum ...polise git boşan ailene haner ver demek ...utanıyorum diyor kendine güvenini kaybetmiş ...güçlendirmek gerek ...ayıplamak değil yapamıyır işte başaramıyor ...bende sizi anlamıyorum ...çevrenizde bu durumda hiç kimse yok herhalde yakından tanıdıklarınız olsaydı yada başınızza gelseyid ..bu kolayca söyleyebilirmiydiniz ...önce psikitri yoluyla ve ilaçla ddenicek olmazsa ondan sonra başının çaresine bakıcak ...
çokzor ...ilk önce sende araştıma yapmalısın bu tip durumlarda sana en iyi desteği verecek kişiler kiölerdir onları bul .
tatile geliyormuşsun ailele konuş ..
.pisikatrik tedavinin ardından düzelme olmazsa ayrılmayı düşünbileceğini söyle fikirlerini ve al bu süreçte mutlaka para biriktir ...
ve bu paraları ne olursa olsu sakın kimseye söyleme sana ait gizli ....

kendie güven ve güçlü olmaya çalış
çocuğuda ilesi ne reye götürüse götürsün buda moralini bozma ...sen de gel eve biraz dinlen sakinleş kocanla kavga etme k yerine kayınvalidene benim gelmeme yakın evde olmanızı isterim yorgunum hemen eve dönmek istiyorum falan de ...kocanla bu konuşarı konuşma laf ettirmiyor bellik...

çok geçmiş olsun canım niye kimseye anlatamıyorsun git polise en kötü ihtimal çekilecek eziyet değil bence

Yapamam edememlerden bir demet...
Belki düzelir diye edilen dualar...
Çocuğumun babasıdır, evimin direğidir diye susmalar...
Hadi siz saftınız, kocanızdı(!) sustunuz, bu nasıl bir anne-baba ya?
Nasıl size sahip çıkmazlar?
Sen kim olurmuşsun da kızıma vururmuşsun demişler...
akannehir
Aman ne büyük lütuf sonra da kendilerince(!) bir orta yol bulup sizi bu mutluluk ve huzur dolu yuvada bırakıp dönmüşler...
Siz napmışsınız, çocuk yapmışsınız bu kadına değer vermek nedir bilmeyen adama!!!
Ha pişman olursunuz olmazsınız bizi ilgilendirmez...
Size tek diyeceğim şey var:
Kitapla psikologla adama dayak atmamayı öğretemezsiniz.
Bu adamın mayasında adamlık yok bu saatten sonra değişecek hali de yok!
Dünyanın en medeni ülkesinde resmen 'kakılmış' rolünü üstüne yapıştırmışsınız...
Gören-okuyan sizi hukuk girmemiş bir ülkede yaşıyorsunuz sanacak... :umursamaz:
Ama ısviçre ya ısviçre...! akannehir
Buyrun size iyi eziyet çekmeler...
Size acımıyorum çünkü bile bile bu eziyeti çekiyorsunuz ama sadece çocuğunuz için üzülüyorum...
ıleride psikolojisi bozuk olacak çocuğunuz için...
:1no2:

hanımlar arkadaş yuvasını kurtarma derdinde ne kadar basit geliyor size anlamıyorum ...polise git boşan ailene haner ver demek ...utanıyorum diyor kendine güvenini kaybetmiş ...güçlendirmek gerek ...ayıplamak değil yapamıyır işte başaramıyor ...bende sizi anlamıyorum ...çevrenizde bu durumda hiç kimse yok herhalde yakından tanıdıklarınız olsaydı yada başınızza gelseyid ..bu kolayca söyleyebilirmiydiniz ...önce psikitri yoluyla ve ilaçla ddenicek olmazsa ondan sonra başının çaresine bakıcak ...
çokzor ...ilk önce sende araştıma yapmalısın bu tip durumlarda sana en iyi desteği verecek kişiler kiölerdir onları bul .
.pisikatrik tedavinin ardından düzelme olmazsa ayrılmayı düşünbileceğini söyle fikirlerini ve al bu süreçte mutlaka para biriktir ...

çocuğuda ilesi ne reye götürüse götürsün buda moralini bozma ...sen de gel eve biraz dinlen sakinleş kocanla kavga etme k yerine kayınvalidene benim gelmeme yakın evde olmanızı isterim yorgunum hemen eve dönmek istiyorum falan de ...kocanla bu konuşarı konuşma laf ettirmiyor bellik...

Yuva mı?
Hangi yuvadan bahsediyosun?
şakkıdı

Allahıma şükürler olsun ki çevremde böyle insanlar yok..
Siz de doktor,ilaç tavsiyeleri bulunmuşsunuz..
Arkadaşım ben korkak kadınım..
Bugün ağzımı burnumu kıran adam yarın beni boğar diye düşünüp polise koşarım..
Konu sahibini kendi yerime,kardeşimin yerine koyup polise git dedim...
Ama yok siz bugün dövmüş yarın bişey olmaz derseniz susarım.. Saygı duyarım..
Tamamen içimden geleni yazdım..
Şiddet beklemeye gelmez..
Hergün biraz daha artar bence..

içinde bir anne baba ve çocuğun olduğu yuvadan bahsediyorum ...
sizin için yuva olmayan ama çocuk için annein babını olduğu evden bahsediyorum arkadaş piskiolağa gideceğiz diyor boşanmayı düşünüyorum demiyor ...henüz bıçak kemiğe gelmemiş belki bizlerden daha sabırlı birisidr ve tüm seçebnekleri denemek istiyordur çocuğuna heryou denedim ama olmadı demek için ..
ilaç tavsiyesinde buluna ben değilim dr gideceğiz diyen kişi konu sabibi...yine bir yuvanın yıkılması adına bu tür tavsiyelerde bulunmak çok yanlış boşan diyen arkadaşlardan bahsediyorum boşanıp atmak öyle kolay değil tüm seçenekler değerlendirilip sonra karar verilyor bu durumlarda
konu sahibide bunu yapıcak işte ...her yolu denicek son bir sanş vericek çünkü özünde iyi şevkatli biri olduğunu sonrada pişman olduğunu çocuğuna çok iyi davrandığını yazmış ...

öfkesini kontrol etmeyi öğrenicek öğrenilmicek birşey değil ...motive olucak aslında vicdanlı ve iyi biriyse bu sıkıntılı ortanmdan kurtulucak eğitilicek

inşallah allah sabır versin ...

laale
bende içimden geleni yazdım ...bende korkak bir kadımım...ama başınızza gelmediyse yada tanıdıklarınız da bu durumu yaşamadıysanız bu fikre sahip olabirsiniz ....
bende konu sahibini tanıdıklarım yerine koydum yanlık ve çarsizlik nasıl olur biliyorum ..burda sadece dertleşmek istediğini anlıyorum boşanmak ailesini yanına dönmek istemiyor sadece dertleşmke istiyor yanış cümleler bu sıkıntılı zaman da onu dahada sıkıcak ...gerecek ...polise gitmeyi düşündüğünü zaten yazmış ama sonra neler olabileceğini deyazmış ...henüz hazır değil aklındaki düşünceleri yapıcak sonra karar vericek ...

arkadaşım ben korkak kadın ım derken sen tonunuzun yükseldiği izlenimi aldım ....bundan bile korktum

ışin cok zor arkadasım
ne diyim ki ben şimdi bırak git bosa desem o adamı olmaz
otur cocugun var düzlir desem olmaz

ama içimden bi ses esinin ailesiyle birlikte esine doktora gidip tedavi olması için ikna etmeniz ama tek basına diil esinin aileside olsun bu konusmayı yaparken
baktın diretiyo istemiyo ve hala aynı seleri yapıyo sana hala şiddet uyguluyo yapıcak baska bişi kalmamıstır zaten bakma arkana cocugun böle bi ailede şiddet gören bi anneyle diil mutlu kendine güvenilir bi anneyle daha saglıklı yasıyıp büyüyecektir arkadasım allah yardımcın olsun

kesinlikle katılıyorum.....bukadar kolaymı çocuk varken yuvayı yıkmak...ben boşanırdım ben durmazdım ben gelemem öyle şeylere..bırakın ya..herkeste de aynı ahkam...kadın mücadele etmek istiyor ve kendide söylemiş zaten düzelecek birşey olmazsa ömür boyu çekemem diye..
ayrıca ordaki polisin dediğine neden inanmıyorsunuz..ordaki polisler çokmu düzgün yapıyor görevini..içinden bir gıcık çıkıpta yaygara yapma demiş olamazmı ? konunun aslını astarını bilmeden bu saldırma niye...

güvenini yitirmiş ve kendini tamamen çaresiz hisseden birine yüklenmek ne kadarda kolay öyle değilmi...cesaretlendirip kendisine güvenmesini sağlasaydık yargılamadan belki gerçekten faydası olurdu..

ama pardon ozamanda çaresiz birinin üzerinden egolarımızı nasıl şişiricez dimi ?

kesinlikle katılıyorum.....bukadar kolaymı çocuk varken yuvayı yıkmak...ben boşanırdım ben durmazdım ben gelemem öyle şeylere..bırakın ya..herkeste de aynı ahkam...kadın mücadele etmek istiyor ve kendide söylemiş zaten düzelecek birşey olmazsa ömür boyu çekemem diye..
ayrıca ordaki polisin dediğine neden inanmıyorsunuz..ordaki polisler çokmu düzgün yapıyor görevini..içinden bir gıcık çıkıpta yaygara yapma demiş olamazmı ? konunun aslını astarını bilmeden bu saldırma niye...

güvenini yitirmiş ve kendini tamamen çaresiz hisseden birine yüklenmek ne kadarda kolay öyle değilmi...cesaretlendirip kendisine güvenmesini sağlasaydık yargılamadan belki gerçekten faydası olurdu..

ama pardon ozamanda çaresiz birinin üzerinden egolarımızı nasıl şişiricez dimi ?

madem bu kadar bilgiye sahipseniz buyrun konu sizin
bekliyoruz nasıl cesaretlendireceğinizi:delphin:
ama bana cevap yazmak yerine arkadaşa yardım edin tamam mı?:smiley-cool:

Arkadaş burada konu açıp fikirlerimizi sormuş. Bana göre dayağın karşılığı boşanmadır.
Size göre başka formülleri vardır. Onu söylersiniz ve konu sahibi ile muhatap olursunuz.
Egoları şişirmek deyimi hiç yakışmıyor.:olmaz:
Bırakın herkes kendine göre fikrini söylesin. Ortada saldırı filan yok. Kimse de çaresiz değildir.
Biz söyledik diye koşarak mahkemeye gidecek hali yok. herkesin yorumu kendine.
Başkalarının yorumlarına müdahale edip, cevap hakkı doğurmaya hakkınız yok her ikinizin de.

ne sen ayşe ne fatma..kimsenin iki tokatla yuvasını yıkacağını sanmıyorum ben...yıkarım demelerine rağmen sanmıyorum...heleki çocuk varsa bide...yıkılacak yuva zaten zamanı gelince sabırlar bitince yıkılır...

ama bazı şeyleri konuşmak bu kadar kolay olmasın lütfen....kadın çocuğu için bişeyler yapmak istiyor şimdi gitse çocuğu babasız büyüyecek ve içinde belkide düzelirdi diye uhde kalacak..neticede gelecek eşte çocuğuna öz babası gibi davranamaz..YUVASI ıÇıN TABıYKı MÜCADELE EDECEKTıR...

neticede ipler inceldiği yerden zaten kopar...ama ayrılmak boşanmak yuva yıkmak çokmu doğru nelerle kurulan evlilik uğruna mücadele etmeyi gerektirmezmi ??bu ömür boyu çekmek anlamınada gelmiyor tabiykiii......

Çocuklu veya çocuksuz ikinci tokadı beklemezdim.
herkes kendi adına konuşsun lütfen.
Hatta çocuğum olsaydı onun ruh sağlığı için daha da çabuklaştırırdım.:umursamaz:

size göre dayak yerseniz sonuç boşanmak olur öylemi?kocanızdan hiç dayak yediniz mi?umarım yemezsiniz ama bir kaç kişi biliyorum ve boşanamıyorlar bir sürü sebep oluyor bunun için ..hatta aldatıldığı haldeboşanamıyan .sokağa atıldığı halde boaşanamayan .yine söylüyorum ayrıl boşan ailene anlat çek git yorum ları bu sıkıntılı dönemde bu arkadaşı dahada zorlar nasıl bir karaktere sahip olduğunu bimiyoruz yanlış yönlendirme yapabilir z ...

piskolağa gidicez diyor ondan sonra son durumu değerlendirir herhalde bu arada da kendide güçlenicek ve gerekl araştırmaları yapıcak herhalde

ayrıca eşi için ...öfke kontrölü eğitilebilinir bir hastalıktır kendini tanıyacak ve öfkelendiği zamanlarda ne yapacağını öğrenecek eğer öğrenmek isterse tabi ... tüm yolları araştırması gerekmez mi?

birbirrenk bizim yorumlarımıza yorum yazarak neden cevap hakkı doğurduğunuzu merak ediyorum ...

hiç sıkıntısı olmayan akadaşlar için çek emem giderim boşanırım demek kolay olabilir hiç tanımadığüınız için böylr yorumlar yapmayın lütfen bunalımda olabilr ve yanlış bir karar verebilir

elleri kırılsın inşallah ne diyim canım kaç yıllık evlisinki tartışma ortamlarından uzak durmaya çalışsanız düzelirmi acaba

Offffffffff... :çok üzgünüm:
Lütfen doktora gidin rapor alın..
Polise gidin,şikayetçi olun..
Utanması gereken siz değilsiniz bunu unutmayın!!!:delphin:

kesinlikle katılıyorum
mutlaka rapor almalı ve şikayet etmelisiniz
yanına kalmamalı :oklava:

"iki tokat yedi diye bosanilirmi " diye yorumlar yazilmis. Kadin diyor morluklarim var yaralarim var ve ilk defa degil diyor!!! sizin yazdiginiza bakin.

Yuvasini kurtaracak diye samar oglanimi olacak? psikopat bir adamdan dayakmi yiyecek? morarana kadar siz buna evlilikmi diyorsunuz? peki soyleyin ne yapacak? yazik size utanmazsaniz "karnindan sipayi sirtindan sopayi eksik emtesin kocan diyeceksiniz..

ne sen ayşe ne fatma..kimsenin iki tokatla yuvasını yıkacağını sanmıyorum ben...yıkarım demelerine rağmen sanmıyorum...heleki çocuk varsa bide...yıkılacak yuva zaten zamanı gelince sabırlar bitince yıkılır...

ama bazı şeyleri konuşmak bu kadar kolay olmasın lütfen....kadın çocuğu için bişeyler yapmak istiyor şimdi gitse çocuğu babasız büyüyecek ve içinde belkide düzelirdi diye uhde kalacak..neticede gelecek eşte çocuğuna öz babası gibi davranamaz..YUVASI ıÇıN TABıYKı MÜCADELE EDECEKTıR...

neticede ipler inceldiği yerden zaten kopar...ama ayrılmak boşanmak yuva yıkmak çokmu doğru nelerle kurulan evlilik uğruna mücadele etmeyi gerektirmezmi ??bu ömür boyu çekmek anlamınada gelmiyor tabiykiii......

iki tokatmı.
kadının yüzü yara bere içinde. vede bu devamlı oluyormuş. ne 2 tokatı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X